SKRIVET: 2010-08-30, kl 22:53:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti natti!

Hahha känns som om det ända min blogg handlar om är typ Hej idag gjorde jag de och de och sen kommer det ett inlägg som säger: Godnatt! Är typ så helat iden? ;O

Meeeen! Nu ska jag iaf snart sova :) Tänkte läsa lite ur binterviken först riktigt bra bok! Asså den hanldar om typ allt? :O Typ hans små kriminella liv, boxning, (han har blivit kär i en tjej som är gjorde inbrott hos!) Och sin hemska barndom med sin stypappa, så han flyttade hem till sin mormor, men en dag kommer han hem, och då våldtar styvpappan hans syster :O Gaah! Arg jag blev! Men då sköt han efter honom så han drog! :D :D Haha bra boken låter asså (y) Meeen en sak som är lite störd är att killen det handlar om heter John - John inte bara John utan John - john!?? sjukt stört asså! Nej nu ksa jag sova eller rättare sagt läsa! :)



Den finns också som film, ska kolla på den när jag läst ut boken! :)

SKRIVET: 2010-08-30, kl 22:53:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti natti!

Hahha känns som om det ända min blogg handlar om är typ Hej idag gjorde jag de och de och sen kommer det ett inlägg som säger: Godnatt! Är typ så helat iden? ;O

Meeeen! Nu ska jag iaf snart sova :) Tänkte läsa lite ur binterviken först riktigt bra bok! Asså den hanldar om typ allt? :O Typ hans små kriminella liv, boxning, (han har blivit kär i en tjej som är gjorde inbrott hos!) Och sin hemska barndom med sin stypappa, så han flyttade hem till sin mormor, men en dag kommer han hem, och då våldtar styvpappan hans syster :O Gaah! Arg jag blev! Men då sköt han efter honom så han drog! :D :D Haha bra boken låter asså (y) Meeen en sak som är lite störd är att killen det handlar om heter John - John inte bara John utan John - john!?? sjukt stört asså! Nej nu ksa jag sova eller rättare sagt läsa! :)



Den finns också som film, ska kolla på den när jag läst ut boken! :)

SKRIVET: 2010-08-30, kl 18:15:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sumsumsuuuuum!

Nu kom jag hem från stallet, va där typ 20min? Bara för att jag kom på att jag glömde sadelkammar nyckeln hemma (y) Men men sånt i livet :)  Så nu får Cello lite chill :) Vilade söndag måndag, och imorron blir det förhoppningsvis Täby, Men nu kunde tydligen inte Anna?! Men isånnafall longerar jag nog honom :) Asså, varför skriver jag sånt här skit? INgen bryr sig lixxom? :O


Gamla finsta gänget! Dock så fotar Tove men Jack är med! :D Saaaaknar! Säger jag bara! :( Och alla hästar där förutom Faiga (den stora) Har blivit sålda/utlånade och alla vi har splittras till olika stall :( Men snart tror jag att Maja ska flytta Cleo till pålgård, och så ska jag försöka fixa någon medryttar häst till Malin där uppe! :D Och Tove rider ju ibland hos Lilla Carro så då kan iv rida ihop ändå! Det kommer nog bli bra tillslut! :)

Förövrigt skaj ga tippsa om en as bra sida! (för hästmänniskor) sök på google på Blå Basen, den är jäte bra för att kolla upp lite stam och så :) där finns tex. Cellos stam publicierad det finns ända bak till typ hans gammel farmor/Farfar/Mormor/Morfar! Är lite kul att kolla lixxom ;9 ett litet tips!

Nää! Nu ska jag spela lite SIMS och sne ikväll förhoppnings vis kolla på toy story 3! :D

SKRIVET: 2010-08-30, kl 16:38:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fryyyyser! :(

Ischlopischlo vad jag fryser! :( Ska snart cykla upp till stallet och skritta ut på Cello tror jag, Men jag fryser och är skiiit trött! Börjar nog bli sjuk :( De blev iaf inget Täby idag för Lollo kunde inte ;) Meeen vi åker in imorron istället :)

Och på torsdag är det Rimbostaffeten! TAGGA TAGGA! :D

NU ska jag föröska komma iväg till stallet, bye bye!

SKRIVET: 2010-08-29, kl 23:23:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sådär ja! Nu ligger jag i sängen och sk...

Sådär ja! Nu ligger jag i sängen och ska snart sova :) visst är den nya designen cool! Jag diggar tagg tråden! Haha, idag har jag iaf inte gjort nått, har faktiskt varit ganska skönt, men saknar cello plutten! Imorron skulle anna lollo och malin in till täby, tror jag följer med :) men har inte bestämt mig. Isånafall så longerar jag cello på kvällen :) kan han får lite vila ett par dagar! Har ändå inga lektioner eller nått annat inplanerat den här veckan eller helgen! Skööönt! Nej nu ska jag ta och sova! Natti natti!

SKRIVET: 2010-08-29, kl 23:12:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny design!

Ny design som ni ser, hoppas ni gillar den för det gör jag! NAtti natti!

SKRIVET: 2010-08-29, kl 11:52:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Takida! (igen)

Hittar inte någon spelning med dom i höst :( Någon som vet? ;)


<3

SKRIVET: 2010-08-29, kl 11:22:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens!

Haha hatar sånt här skit som "Dagens Outfit# Eller vad fan man kallar det, VEM BRYR SIG OM VAD DU HAR PÅ DIG!!???!!?? Haha därför kommer min "Dagens" nu! ;)


Haha dagens ;)
Knut från igår, Smink från Igår,  Och förstor mjukis dress!


Förövrigt så sitter jag och lyssnar på takida!! :D Så jävla bra asså! Skulle kunna äta upp dom! ;) Cello - busen får vila idag för jag känner mig trött :/ Känner ändå att jag borde åka upp och smörja då min sadel är i stort behov av det! OCh jag hinner inte det på veckodgarna, meeen får se hur jag gör ;)

MEn jag har också ett STORT problem! JAg vill spela sims, men då kan jag inte lyssna på takida! :( Ska försöka komma på en lösning - återkommer! :D

SKRIVET: 2010-08-29, kl 00:50:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bästa kvällen i mitt liv.

!!!!

JAG OCH CARRO KOLLADE PÅ TAKIDA IKVÄLL!!!!!

De va typ någon kommunal 100år grejj i globen så då uppträde massa artister och då TAKIDA! (Det va därför vi typ åkte dit)  Gaah! ÄR typ överlycklig! xD En riktigt kännsla när hela globen skakar, så man känner vibbrationer i magen när man stor och hoppar och sjunger för fult ös! Vilket jävla framträdande asså!! Guud är över lycklig! (Har jag redan skrvit det?!) :D :D Guud asså, filmade i typ 20min, så har sett den filmen nu typ 3gånger xD

Men från början av dagen!:

Vaknade runt 10 och sen gick jag upp åt frukost sne gick jag och la mig igen och kollade på film och myste med katten :) Sen vid 1 tog jag mig i kragen och åkte upp till stallet :) Red ut med Eleonor och Ulrika, va lite kul att rida med någon och inte bara själv hela tiden :)

Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning så vid halv 5 så hämtade Carro och hennes mamma och pappa mig så åkte vi in till stan, och skulle äta men de va typ fullt överallt! Så det slutade med att vi hamnade på ett typ indiskt ställe :) De va väll inte de fräschaste, men hade goda pizzar, men det var den nog bara jag som tyckte xD Aja, sen vid 7 började konserten, vi satt jäte högt upp så man såg knappt nått :( Men efter pausen så hade vi sett attt det va massa lediga stolar där nere och ganska långt framme, så då tog vi dom xD SEN SKULLE TAKIDA SPELA! Så då sprang vi fram ganska nära, sen till scenen, men då kom dom dumma vakenrna och körde bort oss :(( Men men.. Sen gick HENRIK SCHYFFERT as nära oss ;) Cooooolt vaa??!! Haha rolig kväll va det iaf :) Dom som uppträde va:
Magnus Karlsson (Helt sämst, det ända roliga va hur han dansade)
Louise Hoffson (Också helt sämst, höll på att somna xD)
Martin Stenmark (Helt ok bra! Men gryyymt snygg!)
Lena Phillipsson (Också helt okej, men det va typ ett par 60 + tanter som va lite berusade som dansade för fullt!)
Veronica Madden (Hon va faktiskt bra! :))
Timbaktu (Hör inte vad han sjunger)
Caroline Af Ugglas (Hade allsång och va lite rolig :))
TAKIDA (GRYYYMA! VÄRLDENS BÄÄÄÄSTA!!!)
Sen var det Henrik Schyffert och Nor? SOm typ va underhållare - vilket dom lyckades med!

JUste! Clear Roundne till imorron är inställt! :D :( Är glad för då lsipper jag för det har gått så dåligt när jag träat på pogrammet men ändå sur för det hade varit ba träning!

Men men god natt!

SKRIVET: 2010-08-26, kl 21:20:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min Sommar!

SOMMAR!

Den här sommaren har jag umgåts med dom jag älskar - Malin, Carro, familjen och Cello, den ända som jag skulle velat umgås mer med va Tove.

Nu har jag kollat igenom bloggen och har samlat lite datum och så när jag gjorde sakerna, så grejjerna kommer komma i den ordningen jag gjorde dom :)

Hahaha måste bara ta upp att jag läste ett inlägg som va skrivet 2juni som jag va väldigt arg på min ridväst xD HAHAHAHA Sen några dagar senare, 6 augusti så paddlade jag och Malin kanot! Va riktigt mysigt! Kommer ihåg att vi tryckte i oss en kladdkaka på 30min, och va livrädda (eller jag iaf) För en jätte, jätte, stor orm! :(

Sen blev det "Skolavslutning" haha som vi skolkade ifrån (busigt!) Haha vi eldade böcker istället nere vid sjön, och grillade mashmallows och bara hade det mys! Dagen efter så åkte vi in till Gröna Lund och då följde Malin också me! Haha vi gick vilse och inte hittade hem, så vi hittade en snäll tant som hjälpte oss! TACK TACK SNÄLLA TANTEN! Sen höll vi ändå på att missa bussen, så då sprang vi så jag skrapade upp min rygg i ett räcke som jag fortfarande har ärr kvar från :(

 

Några dagar senare hade Jag, Malin och Anna E våran super kväll! Vi käkade kebab, sov hos Anna, åt kladdkaka och drack pucko, sprang runt i Rimbo med ett långt jävla snöre runt fötterna som alla katter jagade xD Haha de va nog en av dom bästa kvällarna på sommaren! OH BABY BABY IT'S A WIIIIIILD WOOOOORLD!



Senare åkte jag, Anna H, Malin, Cello och Nera hem till Maja på semester! Det va riktigt mysigt! Vi red ut, badade med hästrna, sov i stallet! Den första dagen då Malin inte va med red vi också på långritt med 25!! andra hästar! Vi red i ca 5 timmar! Det va nog sommarens rid upplevelse! Det va riktigt kul!

Jag och Malin kollade också på Eclipse, VILKEN FILM! Blev typ hysterisk efter och kollade på den och 2an typ 1000 gånger efter xD Den är sjuuukt bra!

Cello fick även sommar lov eller snarare rid lov i 2 veckor, för jag jobbade honom bara från marken ca 4 gånger, då va han glaaad! Jag jobbade faktiskt lite i sommar också! (tro det eller ej!) Haha jobbade som ridlärare och lek tant på Lottas barnläger i en vecka, riktigt duktigt av mig! Hjälpte även till att bygga fram 3 över vuxna bort vuxna hagar! Varav två blev klara! ;)

Jag och Carro åkte ochså in till stan själva utan att gå vilse! Några dagar senare åkte vi in igen fast då va Malin med och då kollde vi på Shrek i 3D Också den en riktigt rolig film!

Jag och Malin plus mamma och pappa plus några andra åkte in till American Car Show! En helmysig dag! :D Vi bokade också Thailands resan!

Jag blev förälskad i Håkan Hellström.

BLEV 14 BAST!!

Jag, Malin och mamma och pappa åkte husbil till High Chapparall! Det va ett par sköööna dagar! Det va jätte varmt och vi blev bruna i Mexico! :D

Malin och Anna kom hit och vi va lite Random och sov ute på altanen xD Jag flyttade också Cello från Brosättra upp till Pålgård i Liesta!

Va med på hoppkurs i Rimbo, Dag 1 var det skit varmt typ 30 grader så Cello orkade knappt galoppera xD Dag 2 gick lite bättre, efter det så började jag rida hopplektion för sara typ varannan vecka!

Sen färgade vi Carros lugg rosa, och skolan började igen! :(

Jaa, det här val ite av min sommar! Har ju gjort mer, typ varit med kompisar och så, meen kan ju inte ksriva om varje dag precis xD OCh det står inte så mycket om min ridning för Cello stog i 2 veckor och den tiden han inte vilade så red jag och det gick piss dåligt, så det finns inte så mycket mer att skriva om! ;)

 

Hoppas ni orkade läsa allt!

SKRIVET: 2010-08-26, kl 20:01:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommar!

Nu ska jga försöka få ihop en sammanfatting på min sommar ikväll med hjäälp av Bdb och bloggen :) Så håll utkik!


Idag red jag för Sofia! De kändes riktigt bra! Kändes som om hon förstod sig på oss ^^,  Så Cello gick riktigt fint ett tag! Verkade som om hon tyckte han va fin :) Vi tränade på att varje gång jag sagtar av till skritt så ska jag göra lite öppna samtidgt så han får jobba med baken ordentligt, gick riktigt bra! Sen är det bara att han ska gå lika bra när jag rider själv xD Hon tyckte jag skulle öka på havren så nu får han 1l havre innan jag rider och 1l efter! Som hon sa, new forest tål nästintill allt ;)

SKRIVET: 2010-08-24, kl 16:51:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet nästa :) men de oskar och regnade ...

dsc01688 (MMS)

Stallet nästa :) men de oskar och regnade nyss så cello kommer vara blöt :(

SKRIVET: 2010-08-24, kl 16:12:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dressyr!

Idag ringde Mamma mamma sara om lektionerna, och då blir det dressyr lektion varannan vecka, och hopp någon gång ibland, måste bara ringa innan så det finns plats :) Men imorron ska jag nog vara med på hoppningen och på torsdag dressyr, jag kommer rida för Sofia Buschborn, tror hon är bra, Tove tycker iallafall det!

Sen någon dag så ska vi åka och träna för Bente i terräng! Skulle vara lite roligt :) Tror det är typ Jag, Tove och Lovisa men kanske någon mer? Vet inte, skulle vara kul att testa på! Har aldrig  hoppat terräng, men tror det är ganska kul, tror inte heller att Cello har gjort det! Hoppas bara att jag kan fixa skjuts och transport, kanske kan åka med Tove :)


Snart ska jag iaf cykla upp till stallet och rida ut tror jag, ska försöka få ihop ridningen den här veckan, vill rida pogramet, men det får inte bli för mycket dressyr för då tycker han att det är tråkigt ;) Men ska iaf anmäla mig till dressyr clear rounden till söndag ska rida LC:1 så det kommer nog gå bra :) Men ska åka in på nån konsert med Carro och hennes familj i globen på lördag så jag kommer nog komma hem sent, och tävlingen börjar 09.00 att bygga staketet och sen är första start 10 så det kommer bli tidigt!

Veckoplanering!
Måndag (igår): Red lite dressyr i hagen i skritt/trav
Tisdag (idag): Rida ut och träna på att få fram honom i galoppen!
Onsdag: Hoppträning
Torsdag: Dressyr träning
Fredag: Rida dressyr och igenom programet, tänkte fråga Malin om hjälp, som kan hjälpa mig och påpeka mina vägar osv.
Lördag: Rida ut eller på banan, beror på hur det gick dagen innan
Söndag: Clear Round!

Ihelgen, åkte jag Antonia, Carro, Tove och Lovisa in till stan och kollade på vampyrer suger (som va riktigt rolig!) och bara cillade runt, riktigt mysigt! Nejn nu ska jag byta om och åka till stallet!

SKRIVET: 2010-08-22, kl 18:28:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tove fick en flickvän aven snäll japan :)

dsc01686 (MMS)

Tove fick en flickvän aven snäll japan :)

SKRIVET: 2010-08-20, kl 21:19:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kladdkaka + Film = Bra Fredag!

Nu står kladdkakan i ugnen och filmen är nerladdad, och mjukisdressen är på! Så snart ska jag lägga mig i soffan och glufsa! Ha de bra! ;)

SKRIVET: 2010-08-20, kl 20:12:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Baaaaaajs länk!

Länken verkar inte funka till designbloggen, men det är rätt så ni får skriva in www.larmacello.blogg.se/Designblogg alltså inte klicka på länken för den funkar inte ;)


Idag var det skola som sagt :) Hade bara två lektioner sköööönt! Har lite läxor, svenska till måndag, Engelska, No till onsdag och No rapport till fredag, tänkte att jag skulle börja på den nu i helgen när jag hade gott om tid, men då glömde jag antekningarna i skåpet, smart! (y)

Sen skulle vi hem, (konstigt vaa??) Meen hade glömt att 11 bussen går inte på sommaren, så när vi hade stått där och väntat en kvart efter bussen skulle kommit kom vi på det xD Så då fick mamma hämta oss :) Sen dirket åkte vi in till Arninge och kolla efter stövlar på andressons häst och hund! Hittade ett par! Riktigt trevlig tjej jobbade där ;) Hon va lixxom ärlig.
Hon: Vad letar du efter?
Jag: Stövlar till enorma fötter och pinnsamala ben!
Hon: Okejj, de blir då bland dom dyraste vi har.. (Hon plockar fram ett par) Dom här skulle nog passa, men dom är gansla dyra så får du prova dom för mamma?
Mamma: Suckar, jaa vi har väll inget val.
Jag: Sätter på mig stöveln! (Får ett fånigt leende)
Mamma: Ja dom va nog bra..

Haha så då beställde vi ett par! KOmmer nästa vecka nångång Äntligen lixxom! Blev ett par mountain Horse junior modellen tror jag det va, men mjukt skaft, Väldigt väldigt sköna! Köpte också ett bett, men de va förlitet :( SÅ får lämna tillbaka de :)



Imorgon ska jag gå ner till Rimbo och skriva upp gröna kortet, Men dock är det tävling, så det kommer nog vara vääääldigt mycket folk uppe i cafét men men, malin kanske följer med som kan lyssna på mitt gnäll (y)

Nej nu ksa jag gå och rota efter nått med hög sockerhalt då jag är väääääldigt socker sugen!

SKRIVET: 2010-08-19, kl 22:28:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Design Blogg!

Nu har jag lagt till en designblogg! Där jag kommer att kod och testa designer! Kolla in och läs mer där!

http://larmacello.blogg.se/designblogg

SKRIVET: 2010-08-19, kl 22:28:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Design Blogg!

Nu har jag lagt till en designblogg! Där jag kommer att kod och testa designer! Kolla in och läs mer där!

www.LarmaCello.blogg.se/DesignBlogg

SKRIVET: 2010-08-19, kl 18:33:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

KAAAAKOR!

Nu kom precis Tove och lämnade kakor till mig! :D Som hon sålde för roslagen! :) Äääääskar kakor ;)


Idag vare skola, sen åkte jag upp till Pia och klippte mig, så nu är deeeet kort! :( Hon klippte typ av 5cm eftersom de  va så slitet  men men..  sen cycklade jag förbi Cello och hälsade lite på honom, orkade inte rida xD Och sen va de dom jäkla fåren som rymmer hela tiden xD Men änså länge har dom iaf inte rymmt in i hästrnas hage, så de är ju alltid nått ;)

Och på söndag blire bio! Med Tove, Carro och ev. Antonia och Lovisa. Vi ska kolla på Vampyrer suger :D Tror den är gryym! Men nu vet jag inte vad jag ska skriva så då blire bara massa blahablaha.. Men men ;)



SKRIVET: 2010-08-17, kl 21:44:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veckoplanering!


SKRIVET: 2010-08-17, kl 21:27:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Räv, skräck och tårar.

Idag, när jag kom hem från ksolan så cycklade jag upp till stallet och red :) Red först ut en sväng opch sen i hegen bakom stallet :) Han gick riktigt bra! Förutom i Höger galoppen då han ställde sig utåt och va inte alls sammarbetsvillig :( Men men Han har börjat gå rigtigt bra nu! :) Han har en om jag får säga det själv, underbar mun! Jätte mjuk och fin :) MEn sen har han sitt sår i karleden,  som han fick när han trasslade in sig i grimmskaftet :( Usch hatar när han hr sår! Blir så orolig, men det verkar läka bra tror jag Bara det inte blir regnit och geggit så de kommer in lera.. Gaah! Blir så orolig xD Me n nu gör jag iaf ret de men vatten varje dag, för det är skorpa på det iaf, men tvättar lite ändå ^^, så får jag se hur det är i helgen :) Då har det gått en vecka ;)

                             
                                                              Cello ett par dagar sen!

Sen så när jag red ner honom till hagen så när vi är framför stonas hage, bara tvärnitade han och hoppade med frambenen så han snurrade runt åt adra hållet, vilket han aldrig har gjort! OCh jag red barbacka så jag kände hur j*vla spänd han va! Så då borde det ju vara nått tänkte jag, typ någon osm kom ridande som han blev rädd för eller nått, men när jag lyckas vändå honom, så ser jag!! EN RÄV I HAGEN! Och ni som käner mig vet jag typ har fobi för rävar att jag drömmer jätte ofta mardrömmar om dom! Så jag blir skit rädd och börjar nästan gråta (töntigt jag vet, men jag är verkligen rädd fördom!) Och plus var de första gången jag såg en! så vi stog säkert där helt stilla i typ 10min innan vi vågade gå xD Sen va jag kvar hos Cello ett tag i hagen så jag va säker på att den sprungit iväg, Usch vad läskigt de va! :(

SKRIVET: 2010-08-17, kl 21:02:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Carros lugg är nu mera rosa/brun

Haha igår kom Tove och Carro hem till mig och sova här :) Vi färgade Carros lugg rosa och kollade på snabba cash :D Hennes lugg blev faktiskt fin! MEn inte chock rosa som vi (jag) hoppas på, men men  de va nog för blonderingen inte funkade på henns bruna hår utan bara tog i utväxten ;) Aja :) Carro hade inte sagt till sin mamma innan hon färgade för hon visste att hon skulle säga nej, så när vi va på ica och hade gjort de så ringde hon xD
Carro: Hej, jag har färgat min lugg rosa! :D
Mamman: VAAAHHHH!? Skojjaru? Om du har gjort det så dödar jag dig! Skicka bild!
Carro skickade en bild, och ringde Mamma? Är du arg? xD Haha as garv på ica xD

Så var det ju skola idag! :( Alla typ ville tillbaka och träffa  alla människor, men kände faktiskt inte alls så! Började två nya Antonia Och Lovisa!  Lovisa känner jag redan lite, så de va kul, men Antonia va helt ny ;) Men båda har gått i Malins klass :) Så idag va det en heeeelt onödig dag! Typ först upprop, sen vare olika sorters brännboll med folk man inte känner KUL! ;@


Bilder från Carros färgning!


Före, men vi glömde att ta en före bild, så den där bilder är från före sommaren, men färgen är samma ;)


Blonderingen ;) Dom två sista är när det va klart ;)


De rooooosa! Glömde ta ne efterbild, så de får ni imorron ;)


SKRIVET: 2010-08-17, kl 20:03:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Höst!

Nu på kvällen runt 18 när jag cyklade hem i duggregnet var det verkligen höst känsla! :) Gillar hösten, den är lixxom deppig och fin på något sätt :) All lera, regn rusk, ja, jag gillar hösten :) Så är det bara, dock gillar jag inte vintern om det inte är någon snö, då blir jag bara deppig :( Men höst gillas! Då längar man bara till snön :) Det är ju lite så, men längtar igenom hela våren för man längtar till sommaren, sen när sommaren är slut i typ september, då är de lungt, men sen vid mitten av oktober i den fina hösten, då längtar man genom hela den perioden till vinter och snö? Och det är egentligen (tycker jag) Hösten och våren som är finast, ändå så bara längtar man igenom dom? Hm. Mysko.

Det kommer flera inlägg efter varandra ikväll, kunde skrivit allt i samma, men det bli så långt och få inlägg då :) Kommer nog 3 till :)


SKRIVET: 2010-08-15, kl 11:59:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu har jag precis ridit lektionen, gick ri...

Nu har jag precis ridit lektionen, gick riktigt bra idag! Har gått bättre men jag är nöjd :) Så nu ska jag lämna cello istallet sen är de grönt kort, kul! Eller inte xD men men :) skriver mer när jag kommer hem :)

SKRIVET: 2010-08-14, kl 23:08:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kräftor!

NU för en stund sen käkade vi kräftor, muuuuums! :)  Så nu sitter jag här och smsar med en viss person och har det allmänt trevligt :)


Idga var det först grönt kort, som gick bra :) Tråkigt, meeeeen sånt är livet ;)  Efter de var de hopp kursen , Säger bara så här: Det har nog aldrig gått så dåligt,  Jag har nog aldrig ridit sämre, Cello har nog aldrig varit trögare innan, det har nog aldrig varit så varmt som idag. Alltså helt piss. Men de va nog för att de va typ 30grader i skuggan :( Asså de gick verkligen skiiiit! Hoppade ne liten serie med bommar och grejjer, och mitt ibara sagtar han av! Sen skulle vi ligga på volt och galoppera över några bommar, då va han helt seg så då rappade jag till honom, och då börjar han bocka? Men sen ingen reaktion efter? Och Saras kommentar när de gick skit dåligt "Driv" TROR HON INTE ATT JAG GÖR DET??!!! Gaah! Höll på att rida där ifrån ett tag xD Men men, efter de så va Cello helt slut, så då skrittade vi hem till mig och spolade oss med slangen :) Sen red vi hem, men han va helt lsut så vi skrittade bara, så de tog typ 30min eftersom han skrittade i slow motion xD Men men hoppas de går bättre imorron :)


Typ som de här hindret vägrade han först på! Och de är typ 50? xD Grymt dåligt gick de iaf :(

SKRIVET: 2010-08-13, kl 18:03:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu har carro lärt mig att mobilblogga! :)

dsc01658 (MMS)

Nu har carro lärt mig att mobilblogga! :)

SKRIVET: 2010-08-13, kl 16:39:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej!

Hej!

SKRIVET: 2010-08-13, kl 10:42:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha Hulken!


Haha hittade en bild på mig som jag tagit överifrån, Kolla vilka mukkler jag har! Värsta Hulken lixxom! :O

Neej nu måste jag gå och kissa och sen gå till bussen :) Bye Bye!

SKRIVET: 2010-08-13, kl 10:31:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Klar i tid! WOWOWOWOOOW!

Nu är jag klar :) Eller blev det för typ 30min sen ^^, juste glömde säga att jag köpte en super gullig mus matta!

Den super duper gulliga musmattan!Va bara tvungen att köpa den! ;)

Och sen en bild på mig :) Vet inte varför, men jag blev väldigt mörk i fejjan idag :S Fast jag sminkade mig precis som vanligt! Men men :)

SKRIVET: 2010-08-12, kl 23:11:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

MTV nästa ;)

Nu har jag precis borstat tänderna  och hämtat ramlösa - alltså redo att gå och lägga sig! Men de ska jag inte göra ;) Utan jag ska lägga mig och kolla på MTV favvo kanalen lixxom! Till och med bättre än Disney Channel! De ni! :O Imorron blir det stan med Carro :) Ska köpa:
Brun puder (De jag fick av Malin va jätte glittrit så jag ser ut som en jäkla discoboll ivissa ljus! Och i andra ljus ser de ut som om jag har jätte fet och blank hy!)
Shampo och Balsam
Ett skärp
Nån over size tröja :)
Bikin (Till Thailand)
 
Jaa de va typ det jag kom på nu :)  Kommer nog ändå köpa något annat ändå xD Blir alltid så! :) De känns som om jag har planerat typ varenda minut farm till sommaren tar slut! Nu ska ni få höra! :D

Fredag Gå upp typ 8 och Duscha, äta frukost och göra mig iordning, bussen går kvart över 11 in till stan där jag och Carro ska handla :) Sne när vi kommer hem är min tanke att jag ska Cykla upp och longera Cello i en av hagarna sen hem och sova
Lördag Gå upp typ 8 då också, göra mig iordning sen gå till Ridskolan och ha grönt kort kurs sen vid 12 gå hem till mig och äta lunch (skriver de bara fallat mamma ser de så hon tror att jag kommer göra det men det blir nog typ en kaka eller nått) Sen så cyklar jag och Nadja upp och hämtar Cello så rider jag ner och så ska vi ha hoppkurs vid 2 eller 3.
Söndag Först hoppkurs på förmiddagen tid är inte bestämmd än sen grönt kort kurs :)
Måndag  Upp och rida på förmiddagen för sen vid 3 - 4 kommer Tove och Carro och då ska vi färga Carros lugg ROOOOSA! Sen ska dom osva här :)
Tisdag Livet slutar vid 11.

SKRIVET: 2010-08-12, kl 22:43:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

JUSTE!

Juste! Mina super duper snälla föräldrar sa att jag får ett bar stövlar!!! :D :D :D  Alltså ett pra speciall beställda som är gryymt dyra! (4500kr) Tack tack tack tack tack taaaaaack!! Tror vi ska åka och beställa dom ni i veckan :D

SKRIVET: 2010-08-12, kl 22:41:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Heeeeeeemma!

Idag har det varit en bra dag ;)

vaknade först runt 10 och va så himmla yr! Så åt frukost och sen gick jag och la mig och tittade på MTV, sen tyckte mamma att vi skulle åka in till norrtälje :) Sagt och gjort med va så jäkla yr! Allt typ bara snurrade och hade skit ont i magen :( Så vi gick och åt kina mat, vilket är gryyyymt gott! Åt typ någon biff grejjs, gott vare iaf :)  Sen mådde jag lite bättre :) Köpte inget speciellt, typ leggins och ett armband, som va för stort :( Hatar att jag typ har bäbishandleder! Alla armband är tyyp aaaaas bigga! :( Men men hällre smalt än tjockt (y) 


Sen nu på kvällen typ 7 åkte jag upp och red :) Gick till hagen och ropade på Cello (dom stod ca 50m bort) han tar upp huvudet direkt men kommer inte! Och så gör han alltid, bara för att jävlas men idag gav jag mig inte! Så jag ropade lite till, sen gick han typ 20m sen stanna och käkade xD Så jag ropade igen några gånger och då började dom andra hästarna komma till grinden, och då gick han typ 20m till sen vägrade han, så jag fick hämta honom, men jag gick inte hela vägen iaf ^^, Sne red vi ner till Rimbo och red på banan! OCH SÅ HÄR BRA HAR NOG HAN ALDRIG GÅTT! De va inte speciellt varmt men svetten rann på mig xD Men jag har och tacka barnen som stod och kollade på, för Cello gick bra från början va lixxom samarbetsvillig sen kom några och ställde sig vid grinden (som jag inte känner) Och jag hatar att rida när någon tittar på, men det va gansak bra när Cello skötte sig, för då tänkte jag extra på min sits och hur jag red, och det blev skiiiiit bra! :D :D Skulle kunna rida hur länge som hells de va verkligen roligt! Men det började bli mörk och han började bli svettig vilket han inte får eftersom han går ute :)

Och jag kom på en smart idé igår, de finns ju sånna här grejjer:
 (Bild lånad från Hööks) Som vekligen är super smarta! Men visste itne att dom fanns innan jag såg en annan  häst i hagen med en sån, sen hittade jag den på Hööks internet shop, riktigt smart grejj faktiskt! För det är ganska mycket flugor där Cello står nu, de va typ inga flugor alls uppe på brosättra ^^, Meeen då kom jag på att man kan ju göra en såndär själv!
Och de gjorde jag (de trodde ni inte vaaa??)

Alltså, måste förklara lite ^^
De lilla = Där jag klippte av så att de i nacken och bakom huvudet är kvar
De Röda= De som klipptes bort osm inte finns kvar
De blåa = Flugpannabdnet jag satte på
Sen spännde jag in "Grimman" så den blev mindre så käkrämmen (den som går under huvudet) kom högre upp som pilarna visar :) Vet inte om dne sitter kvar, har provar den just nu xD Men tror faktiskt de :)
Aja grymt långt inlägg igen, men men...


SKRIVET: 2010-08-10, kl 14:56:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Har tappat gnistan.

Gaah! Tråkigt de är att blogga! :( men de är kul att göra blogg designer xD Hahah alltid nått ;) Vet att de är uselt med inlägg, men har verkligen inte lust! Aja en vecka kvar på lovet, ska regna hela veckan men på tisdag när skolan börjar då ska de minnsan vara 20+ och sol KUL

Ihelgen blir de iaf grönt kort kurs och hopp kurs nere på Rimbo :) Ska bli riktigt kul :)

Snart ska jag upp till stallet och rida, men har ingen lust xD Men men får väll göra de så att han inte dör i helgen ^^,  Igår red jag ut med två Tjejer? Vuxna? Kvinnor? Tanter? eller skit samma två vuxna som har hästar i stallet :) Cello tyckte de va kul :) Skiiit pigg va han speciellt när de va att trava på fort hem för att dom stora hästarna skulle kunna trava bakom ^^, Jag fick rida först med gammel gubben för deras hästar va rädda för allt xD De är bra att Cello visar vad han går för xD Haha, juste! Den 29onde är de en dresstr clear round i Rimbo! :D Ska vara med tänkte jag, tänkte starta LC:1 typ hur enkelt som hällst :) Ända svåra är att få TRE serpentiner lika stora! Är lättare när de är flera ^^,  Men men, ska försöka göra en sammanfattning av sommaren sen :) Får se hur de blir med de :P Aja Puss :)

SKRIVET: 2010-08-07, kl 01:26:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snäll jag är.

Nu så här på natten va jag snäll och gjorde iordning en bloggdesign till Michelle :) Är faktiskt ganska kul och hålla på i photoshop med designer, iaf till andra, är så petig till mig själv och de blir då ändå inge bra xD Haha har ju också fixat Carros :) Men de många missförstår är en viktig grejj, är att jag gör dom inte! De är en tjej som gör gratis designer, som jag gör om med lite egna bilder och färger och sätter in ;) En viktigt detalj, så hon inte anmäler mig för stöld, för det är de hon kan göra om jag använder hennes bilder (designer är bilder) utan att tala om vem de är som gjort dom ;) Aja länk till dom jag gjort om:

Www.ShiMari.blogg.se
Www.Nybergens.blogg.se

Är bara två, men jag har ju gjort gaaaanska många till mig själv som ni flesta har sett xD Haha aja nu ska jag sova god natt :)

SKRIVET: 2010-08-06, kl 22:13:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Få men långa.

Hej :) Känns som om det blir få men långa inlägg! Haha men alltid nått ;) Men asså jag har ingen lust att skriva, men sen när jag loggar in så kommer jag på skiiit mycket! Och då blir det ett jätte inlägg! Lite knepigt de där ;) Men men :)


OCH ÄNTLIGEN SÅ HAR RIMBO GRÖNT KORT KURS! :D

Haha Lycka :D Ska också vara med på hopp kursen 14 - 15 augusti som är samtidigt som gröna kortet, men de beror på om de finns plats ;) Skulle vara roligt iaf :)


Idag red jag ner till rimbo och red på banan, tog ca 15min att rida ner dit, och då tvravade jag lite :) Så de är ganska lagom, men skrittar ju ändå fram typ 15 min ^^, Sen efter de skrittade jag ut en sväng med Nadja som skulle gå ut med en liten tjockis shettis :D Sen vare hem och duscha sen när jag kom ut från dusch såg jag ett sms : Jag sitter utanför! Haha då gick ju och öppnade och där satt malin xD Då skulle vi färga hår :) Hon färga bort min utväxt och jag färga hennes ljusare :) Blev riktigt fint iaf :)


Så imorron blir de stan med Malin för att slippa Rimbo dagen :) Hatar de verkligen, är typ bara folk från Rimbo som tror dom kan sjunga som står där, och gastar, och några pansionerer sitter och säljer gammalt skräp. De är typ vad Rimbo har att erbjuda xD Sååå vi drar xD Haha får 700kr av mamma och pappa för dom köpte en ful adiddas tröja till mig som jag inte ville ha, så nu får jag 700kr istället att handla andra kläder för! :D Gillas! Ska också kolla på hårfärg åt carro! :D Hon ska nämligen  färga sin lugg Rosa har jag bestämmt! Skulle vara gryymt snyggt på henne! :)

Och nu ser ni ettt långt inlägg igen! F:A:N!

SKRIVET: 2010-08-05, kl 16:27:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött!

kom hem för en stundsen från stallet :) Åkte dit typ 11, kolckade hur lång tid de tar att cykla de tar 5min upp och 5min hem efterosm man är trött då ^^, Idag har jag och Cello ridit läääääänge! Red ifrån Stallet 11.50 och va tillbaka igen 15.15 ^^, Men då skrittade jag runt näset, och där vid näset så badade vi lite upp till knäna :) Vågade inte gå i länger då man inte ser båtten och det kan ligga glas där :( Men han gick iaf ner till knäna :)

Sen skrittade jag vidare, och va väldigt hungrig, så då red jag hem till mig och åt lunch och Cello njöt av gräsmattan :) Sen red vi hem och då va kolckan kvart över 3! HAha skojja om att han va trött ^^,


Fick också svar på ett mejl jag mailade till dom som har polacken och frågade hur han hade det, och han hade de bra och va på bete nu och han va favoriten på ridskolan :') Min lilla pojke :D

Igår va vi somsagt på hööks :) Köpte gryymt mycke grejjer! Men inga stövlar :( För jag ska ha stl 38 - 39 i foten och mitt vad mått är typ 28-29cm och alla smala stövlar i strl 38 - 39 är måttet i vaden typ 32! :O Så då måste jag special beställa ett par :( Får se hur de bli, för då kostar dom ca 4500kr men eftersom min tanke är att tävla lite dressyr så måste jag köpa vita ridbyxor och kavaj, vilket kommer kosta säker 500 - 900kr minst och då kommer de bli väldigt mycket pengar :( Men men får se hur vi gör..


SKRIVET: 2010-08-03, kl 22:34:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar på kommentar!

Caroline om Galoppbacken nästa!:
Håller med Malin, du har ju redan jätte långt hår du behöver inte löshår ? :) <33
03 Augusti, 22:12  
  Malin J  ([email protected]) om Galoppbacken nästa!:
Du har en decimeter ifrån midjan! du har redan långt hår! <333


Malin och Carro kommenteradeom mitt lös hår, och sååå långt här har jag fakiskt inte! De är 1cm under BHn där den slutar ;) Men men... tänker iaf inte köpa nu ^^,

SKRIVET: 2010-08-03, kl 22:32:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flickan med det lockiga håret.

Nu har vi precis kommit hem från mormor och morfar! :D Har ni tänkte på att jag typ alltid börjar mina inlägg med nu? Hm.. Aja iaf, där fick vi tårta och fika och grejjer - gotti gott gott! :D


Imorron blir det Hööks! :D Måste typ ha en miljon grejjer! :O Allt jag behöver exl. stövlar kommer kosta 1600kr typ, sen plus stövlar!! Mamma kommer bli fattig :(

Idag kom jag även ihåg att ge Cello maskmedlet! Duuuktig Denice! :D Haha tänkte bara säga de lixxom ;)


Förövrigt kom jag och tänka på idag, att polska är väldigt roligt språk! Undra om Polacken också pratade så roligt, fast genom gnäggningar? Hm...

Och idag hände det något nytt! MAMMA HÖRDE CELLO GNÄGGA! Haha han gjorde de idag när jag släppte honom i hagen, och han gnäggade och mammas kommentar:nämen han gnäggar ju! Är första gånger jag hör honom göra det! Haha han säger lixxom inte så mycket min grabb ;)


Nej nu ska jag avlsuta det här konstiga och osammanhängande inlägget, och titta på mammas pojkar ist! BYE!


Juste Malin, svara på mitt sms om Hööks så fort du ser det här!!

SKRIVET: 2010-08-03, kl 16:48:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mofa!

Halihalo :D


NU har jag varit i stallet och rejjsat i galoppbacken!! :D Cello tyckte att de va skiiit kul! :D Men han tycker det nog är roligare om någon mer förljer me :) Men de blir de senare :) Imorrron ska jag nog rida ner till Rimbo och rida lite på banan :D Haha Cello stackar'n va helt slut idag! En av hästarna i hagen val ite elak mot honom, så han har väll stått och vaktat sig hela natten så de inte attackerat honom ^^, Dom är så söta hästarna i hagen! De är en skiit lite jätte söt liten hingst! Vad kan den vara? typ 90cm i mkh kanske? xD Skiit gulli!



SAKNAR ER!

Snart måste jag göra mig iordning också, för vi ska till mormor och morfar för morfar fyller 64! Grattis grattis till honom :)


Aja, börjar bli lite dåligt med bilder tycker jag! :0



SKRIVET: 2010-08-03, kl 11:13:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Galoppbacken nästa!

Hihii :D Snart ska jag CYKLA upp till stallet! :D Ska rida uuuut! För första gången sen i maj! :D Ska rejjsa galoppbacken! :D Ska rida ut själv, hoppas jag sitter kvar xD Haha, för Nadja fick inte låna häst från Rimbo om det inte va någon myndig me :( Men men,

Igår kväll och nu på morgonen satt jag och tittade på Mammas pojjkar! Hahahhaha vilken j*vla serie asså! Så jäkla patetisk men roligt på nått konstigt vis xD Haha Bobbys mamma vill att tjejen ksa vara oskuld, inte röka, inte dricka och vara naturlig och absolut inte ha silikon bröst, och sne efter programet träffade Bobby Kissie! HAHAHAHAHAHAHHAHAHH Kan tänka mig hans mamma hon måste vara helt förtvivlad! xD Stackar'n.



För övrigt skulle jag vilja ha löshår! Till typ midjan! Men det är så jäkla dyrt! :O Så jag vet inte ens om jag passar i de, och då känns det inte så kul att ha köpt lös hår för flera hundra och sen inte använda det... Haha är det någon som har blonda clips att låna ut så jag får testa? xD Haha har kollat runt lite på tradera, där finns de lixxom för 200kr men då är det ju plast hår och man ser ut som en j*vla barie! Och de går itne att färga, och då är det ju jätte svårt att få det i samma färg! Och jag är också rädd för att de bara kommer att hänga helt spikrakt medans mitt egna är lite tyyp.. fluffigt? xD Är det ingen duktig på lös hår osm kan hjälpa mig? :(

SKRIVET: 2010-08-02, kl 21:28:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

OJ OJ OJJ!

Oj oj oj! Vad är det jag ser??!! JO LÄSAR REKORD!!! 31 läsare WOWWOWOOWOWWWOOO! Haha tror faktikst inte ens att jag känner 31 männikor! xD Hahah vart kommern i ifrån? Har någon länkat mig? :O

SKRIVET: 2010-08-02, kl 21:26:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu blir ni förvånade?!

Att jag har fixat om bloggen??!! HAHAHA känns som om jag gör de typ varje vecka hahaha xD Men den svart vita innan gillade jag, men den försvann den headern :( Så nu gjorde jag en helt ny med nya färger och allt! :D Och tro det eller ej - men jag är nöjd tror jag! Förutom att några gråa streck blev helt cp men men..

SKRIVET: 2010-08-02, kl 19:38:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar på Kommentar

Från: Malin Om: Flytten
Jag kan inte fatta att du kommer lämna tillbaka honom i feb. :(
Det känns som att det är DIN häst lixom! :O
WE will miss him!! :(( <33


Sv. Usch de kommer bli hemskt! Ska iaf försöka att ha kvar honom till sommaren,hoppas på det.
JAg kan inte ens förseställa mig hur det kommer att kännas, med tanke på hur jag kände med Polacken och då hade jag bara ridit honom i några månader! Usch vill verkligen inte tänke på det!

Och jag kommer sakna er über mycket!

SKRIVET: 2010-08-02, kl 19:22:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Flytten!

Ja, Frida hade ett önskemål att jag skulle skriva om flytten, vilket jag skulle tykca är SKIT tråkigt att läsa om, men vill ni de så får jag väll skriva om de  ;)



Ja, iaf idag skulle vi som sagt flytta Cello! :D Vi skulle flyttat honom nu på eftermiddagen, men Pappa kom hem tidigt så då gjorde vi de typ runt 11 :) Hahah skulle få tag på Malin som ALLTID sover till typ 11 *suck* OCh då va klockan 10 när vi bestämmde att vi skulle flytta honom 11! Så då vare bara att försöka att väcka malin! Så jag bomb ringde henne typ 5grr på mobilen - inget svar! Slutade med att Pappa fick ringa hennes pappa (Som också låg och sov) att gå och väcka henne xD Haha 5min senare får man ett mess: VAD VILLE DU??!!! Haha de är Min malin de ;)

Efter en timme bar de alltå iväg mot Brosättra! :D OCh där hade de typ spöregnat så Cello va inte dammig *JIPPIE!* Haha Så de gick ganksa fort att last osv. De är alltid med Cello första försöket att gå på transborten: tvär nit! Sen vänder man och andra går de skit bra ;) Haha de är hans rutiner ;) Juste! Fick också Maskmedlet av Lotta som han måste få den här veckan! KOM IHÅG!! KOM IHÅG!! Annars är de inge bra om han inte får de.. OCh sen är bettet hennes! KOM IHÅG ATT KÖPA NYTT!! Haha nu är de fullt upp i mitt huvud xD


Cello och jag igår när vi red (Ja jag vet att min innerhand är hemsk!!)

Men när vi väl va där så gick de hyffsat bra ^^, Haha avlastningen blir de alltid tjafs! xD Attså inte mellan mig och Cello men de är ALLTID att jag blir sur på pappa! För han är så stressad och inte fråga när jag är klar osv. och Cello blir typ alltd: JAG VILL UUUUUUUT! NUUUU! När man tar ner luckan! OCh då släpper pappa ner bommen innan jag fått koll på Cello, och då börjar han backa innan Malin hinner att ställa sig och trycka vi sidan av rumpan så han inte backar snett, och då blir jag sur på pappa osv. osv. xD Haha så är de fna varje gång vi lastar/avlastar! Men men, de blir väll bättre när pappa också får lite rutin ;) Han är ju lixxom ingen häst-pappa bara en köra mig pappa xD Haha


Haha Happy!

Sen skulle vi släppa ihop hästarna! :D Det gick skiiiiit bra! Alla nosade först på alla, några skrek, sen sprang dom lite, och sne ja hittade Cello en intressant grästuva och alla ställde sig och åt ^^, Så de va väldigt lungt :)

Aja nu har ni fått lite tråkigt info :)


Tycker att den bilden är fin :)

SKRIVET: 2010-08-02, kl 17:16:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny Header

Grymt ful, passar inte med färgerna, Men ni gillart!

SKRIVET: 2010-08-02, kl 10:27:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Header!

Juste! NI måste hjälpa mig med en grej! Syns min header? Ni vet bilden med Leopard mönster med mig och Cello? För närj ag går in på min blogg så syns den inte utan att de är bara grått, men de kan ju vara min data som dampar ^^, Så snälla svara i en kommentar om den "Bilden" Syns! :D

SKRIVET: 2010-08-02, kl 10:25:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blogg torka!

Heej! Har verkligen, verkligen blogg torka! Ibörjan gick jag och tänkte, si och så ska jag skriva sen och så, men inte nu längre!  Det är heeeemskt! Nu ska vi iaf snart hämta Malin så ska vi åka och hämta och flytta Cello :)

Igår va Malin med upp till stallet och fottade så lite bilder kommer sen :) Hon och Anna sov även hos mig lördag - söndag vi sov ute på altanen xD ;Men det ve myys! Tittade på The Fog, asså den va seriöst inte läskig! Bara i vissa delar, typ som när dom hittar killen i frysen och han dom hade petat ur ögonen på! :O Rätt sjuka människorna måste vara som hittar på manuset till en skräck film xD HAha aja hej då :) Ska försöka uppdatera lite igen, men de är inge kul när jag inte vet vad jag ska skrvia om! :O och nu kommer mitt kända: GAAAAH!!