SKRIVET: 2011-01-28, kl 20:08:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Oh jag vill ha sommar!

Hihii bara för att jag ser ut som ett mångo :DOh vad jag vill ha sommar!
Känna lukten av grillat och nyklippt gräs.
Svindel i stallet pga. värme och förlite vatten.
Dö av värmeslag.
Åka husbil (och må illa)
Bada i poolen
Rida ut och galoppera FORT i shorts och linne och vara liv rädd för att ramla av :)
Bus rida i sommarhagen.
As feta ponnyer.
Ut och gå i solnedgången i shorts och linne och ballerina skor det kommer massa stenar i.
Sitta ute i solen och ta en glass.
Få sommar lov.
Ångesten när skolan börjar.
Tävla med alla om vem som är brunast.
Sakna sina vänner.
Åka till Danmark.
Sitta och läsa Kalle Anka i timmar.
Höra syssorna när man sitter ute på kvällen.
Stojiga kräftskivor.
Längtan efter snön.
Sitta och spela sims en hel regning dag.
Bli äckligt less på grillat.
Fylla år.
Äta massor av tårta.
Skratta
längta tills man kan använda mössor, vantar och halsdukar.
Bada med hästen.
Glömma bort hur ens frisyr egentligen ska vara.
Vitt solblekt hår.
Rimbo dagen.
Åka in till stan och handla
American Car Show.
Mjuk glass
Bara några få grejjer som är sommar för mig, jag längtar - gör ni? :)
Lite bilder från min sommar 2010

SKRIVET: 2011-01-27, kl 23:09:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ponny Akuten!

Asså är de bara jag som tycker ponny akuten är en bluff? :O Vad jag har hört är Lisa Mellert och Nicholai bara med för bli "kända" och "få stora namn" Riktigt tråkigt måste jag säge, har även kollat ltie på fb. och de är fleras problem som inte är lösta! :O Och så var de ju även med dom flesta från förra säsongen lite tråkigt faktiskt  :/ Men kommer ändå kolla på de för de är roligt, men igentligen får det en feeeta diss ;)

SKRIVET: 2011-01-27, kl 19:06:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Thailand!

Ooh! Snart ska jag åka till Thailand! Det är 25dagar kvar! Hurra, vi bokade resan den 17 Juli, så man har ju längtat ett tag nu ;)
Hit ska vi: Först till Cho Chang, vi ska bo på KC grande som liggen på den finaste stranden på Koh Chang! Sen dom två sista nätterna ska vi vara i Bankok!
Bild på hotellet ovanfrån                                    Äta frukost här blir inte helt fel? ;)
Jag pker den 21 februari planet lyfter 20.00 så vi måste vara där kl 18.00 så jag går i skolan först, sen hem och fira Tove som fyller år då! :D Grattis grattis till henne :) SEN BÄR DE IVÄG TILL THAILAND! I endast 13timmar flyg eftersom vi måste mellanlanda i Danmark >.<

SKRIVET: 2011-01-27, kl 16:59:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Weekend!

MIn helg är rätt bokad känns det som, men alltid blir hälften av planerna avbokade oftast, så det blir nog en lung helg ändå ;)
Iaf!
Fredag: Först skola 2lektioner, sen in till Norrtälje med Mami, ska fixa lite grejjer och handla saker till Thailand! :) Sen upp till stallet och rida å pusselipussa på min lilla ponny :D

Lördag:Ska ev. vara med Malin? Tror så iaf, tror jag? xD HAha nollkoll kalasboll!  Ska även rida, och jag å papi är ensama hemma så vet inte vad vi ska göra, trodligen titta på TV eller nått annat vanligt xD
Söndag: Upp och fixa stallet, sen kommer Carro och ska sova här för vi ska vara i badhuset kl 12 på månag, och de går bara en buss för henne dit och de är kl 7 på morgonen xD Så hon ska sussa över hos mig :) Vi ska även kvällsfodra på kvällen!
Så det är min helg, perfekt enligt mig! Vara med kompisar, rida och bara slappa! :)

SKRIVET: 2011-01-26, kl 22:39:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min dag :)

Heeeeelo! :D
Idag har jag haft en full dag! Först gick jag upp och gjorde allt som vanligt, sen åkte jag och mami till ica och handlade godis och drickyogurt till senare, där va även en person, som de känns jag stöter på ofta, (vi känner inte varandra, vi vet bara om vem den andra är och är kompisar på fb, den är flera år äldre än mig) och varje gång vi får sy på varandra känns det som H*n följer mig med blicken... rätt weird egentligen xD Har säkert bara fått för mig nått :)
Sen blev det iaf skola, 2 lektioner och vanligt skit, sen åkte vi med massa ändra personer från skolan, typ 7an,8an,9an och gymnasiet in till gamla stan och skulle titta på en konsert, innan konseren gick jag tove och Carro och tog världens dyraste fika (a) 39 spänn för en äppelpajs bit! som hittat! Haha hade inte råd med någon dricka xD Så vi fick glatt dricka gratis vatten (a) men mysigt vare iaf :)
Konseren var i förövrig DÖÖÖÖ TRÅKIG! Först typ 15min kör sång, och dom sjöng inte äns på ett riktigt språk :S Sen vare 30min I STRÄCK 3fioler som spelade, eller som det fint heter "stråkvarttet" typ, lovar er att att min mobil glödde då (A) så rackarns tråkigt! Sen när dom äntligen spelat klart så va det 15min KARÖSÅNG IGEN! Haha höll allvarligt på att dö xD Och för göra det hela värre, så var det i en kyrka, så ni vet ju hur bekväma bänkarna är... Nått roligt var iaf dett Kungen och Silvia va där! Fast man såg kungen typ 5min och då bara huvudet, annars satt han mest där...
Sen vare resa hem, gick bra men vi lär bli dödade imorron av våra mentorer (A) Kan kort säga att vi åkte lite tunnelbana och bussar själva haha men vafan, så blire ibland ;) Va hemma typ 5, då åt vi, åkte upp till stallet och mockade och grejjade sen hämtade vi Malin för då vare spinning kvart över 7 till kvart över 8, så ja.. de gick väll bra, förutom att jag inte kunde köra fullt ut, för mitt högra knä är helt cp :(
Bild från fikan med Carro, Jag och Tove! :)
Som ni förstår har det varit en lång dag, och jag har ont i huvudet plus vääääldigt trött, så nu blire godnatt för mig :)

SKRIVET: 2011-01-26, kl 22:24:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Visst ni...

Att:
Jag kollar igenom ALLA mina album och bilder på fb på mig, minst en gång i månaden, så det inte finns någon hemsk bild på mig! (Jag vet Murvi, jag är ytlig)
Jag tycker att människor egentligen är grymt fula.
Bland det roligast som finns är när man har varit med flera vänner samtidigt, och sen gå in på deras bloggar och läsa om hur dom tyckte de va :)
Lite udda men sant ;)

SKRIVET: 2011-01-24, kl 18:02:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tävling!

Är med i en tävling hos: Ridboken!

SKRIVET: 2011-01-23, kl 11:05:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fail På mig!

Haha igår failade jag ganska mycket angående mina röda lindor... Som ni vet beställde jag ett pra från Horze som blev med frakt och allt slutade på nästan 300kr... Så när jag och mamma va på four legs en häst butik här i rimbo där jag bor, hittade jag 4st röda lindor för 180kr! Köpte dom direkt, och skickade tillbaka lindorna fron Horze, och igår när jag skulle änvända dom... HAHA då va dom i typ typ typ? :S Nästan som stickade lixxom vet inte alls vad det var för konstiga lindor,, och sen så var dom dessutom ORANGE! HAHAHAHAHA fail på mig, och eftersom jag hade lindat ett ben när jag såg det kan jag inte lämna tillbaka dom xD  HAha tror det inte är meningen att jag ska ha röda lindor ;) Får väll prata med dom på four legs om dom kanske kan beställa hem eller nått :) Aja så FAIL PÅ MIG! xD

SKRIVET: 2011-01-22, kl 19:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Video från idag!

Här kommer en liten kortis video från idag :) och skit i min fula först.. hatar att man låter helt cp på video xD Och när jag säger "nej nej neeej" så är det för han drar till en buske, och då är han riktigt stark (a)

SKRIVET: 2011-01-22, kl 17:40:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tokig heeest!

Hello, idag vare promenad som stod på schemat,, och promenad blev det haha xD Gick en gasnak lång bit, och Cello gick på ganska bra faktiskt :) Sen skulle jag vända hem... HAHAAHAA då blev ponnyn tokig! Han började gå skiiiit fort så jag fick små springa för att hänga me, jag tog i hon och så åt honom att gå långsamt, men nehe! De tänke minnsan inte han! HAha så han drog iväg i en vääldigt frisk trav, och jag fick glatt springa med för allt jag va värd när han gjorde bock språng och grejjer! HAha måste ha sett gaalet kul ut xD Sen när jag lyckade få stopp på ponnyn, vilket inte var det lättaste eftersom vägen var heelt täckt av is och jag inte hade något fotfäste, men tillslut så fick vi "skritt" De va inte skritt precis, eftersom han taktade brevid mig heela tiden och så fort han fick chansen började han trava... Tills han såg stallet, då blev han cool igen :) Men försår att han är över speedad med tanke på att han har gått ordentligt en gång på typ 2-3 veckor...  Hoppas bara på att han är speedad imorron när vi ska hoppa :)
Hann ta några bilder och filmade en liten video som kommer upp senare innan vi vände hem och ponnyn blev tokig ;)

SKRIVET: 2011-01-22, kl 16:06:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

V-blogg

En mkt pinsam v-blogg JAG ÄR INTE GRÖN!

SKRIVET: 2011-01-21, kl 23:30:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rakad Ponny :)

Hello :) Idag rakade jag och Emma Cello igen då hans päls vuxit ut väldigt mycke och han såg inte så fin ut.. Hihii och man måste ju ha en fin ponny?!
La även om såret, de va på bättringsvägen, :)) INge smuts är de i heller vilket är skönt, skulle dock vilja ha en skorpa på den, men känns som om det inte blir någon när man har kompress på? Haha suger verkligen på de här xD Imorron ska vi iaf ut och promenera är min tanke, så länge det inte är as kallt vil säga, men tror det skulle vara 2 minus eller nått, så de funkar ;) Ska också plocka ihop pullar grimman, och smörja allt imorron är min tanke hoppas det full följs ;)
Imorgon ska jag även vara social då massa tjejjor kommer hit :D Så det ska bli skojj :) Blir choklad fondy och tacos och grejjor! Så de ska bli trevlarns! Dock blir det inte lika trevligt på söndag, då jag måste upp tidigt för vi ska rida till ridhuset och hoppa kl. 12... Lär vara död, men shit samma!
Cellos fot toooday :D

SKRIVET: 2011-01-20, kl 22:24:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nämen!

Nemän sedär en ny header, som det kan bli! Haha ;) Försökte få till sidosplaten, men de gick inge vidare :/ Så nu får de se ut så där :) Bättre än innan iaf, de tyckte iaf Antonia ;)
Så nu vet ni vad jag gjort ikväll, och inte pluggat eng glosor som jag lovat mig själv att göra fram till Thailand, hehe... Får väll göra det nu, så natti natti :)

SKRIVET: 2011-01-20, kl 20:21:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från 14/1

Det blev mååååånga men tar bara några, några av mina favoriter :)
Och foto är duktiga Tove :)



SKRIVET: 2011-01-20, kl 20:16:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ompysslad ponny :)

Hello, idag blev det ingen ridning, eftersom han har gjort illa sig, plus så slutade jag 4 :( De är baaaajs! Så idag satte jag på ny kompress, kledade alovera och satte på en lila flexlinda :D Såret såg rent ut och läker nog bra ;) Så förhoppnings vis blire hoppning på söndag, eller mark arbete kan man kanske kalla de, eftersom jag bara ska hoppa plutt hinder :( Typ 60cm kanske, men jag får hoppa liiite iaf (a) Annars så gör jag inget, mamma och pappa sitter och tittar på film i mitt rum och jag sitter vid datan... Ska lägga upp lite bilder från när Tove fotade i fredags som jag har glömt bort :) Ska även börja jobba på en ny design, nu när jag har lite nya bilder :) Förresten, om ni undrar varför jag har en sån tråkig design när jag kan göra bättre, är för när jag gör bättre tar det längre tid och är svårare, och jag är så själv kritisk så jag brukar göra ca. 5designer innan jag är hyffsat nöjd, så ni kan ju tänka er hur lång tid det skulle ta att göra något mer avancerat till mig själv..? ;)

SKRIVET: 2011-01-19, kl 19:35:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trasig ponny :(

Idag fick jag en trasig ponny, viiiiilket suger:( men de är inte så farligt iaf :) blev ett brodd tramp för bootsen hade åkt upp åt fel håll när vi red :( aja nu får han stå med lila fot och grejjer :D så får han väll bli lite hel :) men nu vet jag inte vad jag ska skriva om.... Såå hej då :)

SKRIVET: 2011-01-17, kl 20:01:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ojsan, kvällen!

Hellooo saknat mig? ;) tänkte ta ett snabb inlägg från mig iphone, då jag och mamma snart om typ om 5 min ska åka och kvällsfodra :) idag har det varit skola, som vanligt alltså;) sen bar de hem, käka yogurt som jag blivt beroende av igen... Sen åkte jag och syster uPp till stallet och red ut med Sara, dock kom vi inte så långt som tänkt då de kom en vatten fyllt dike, cello och Nora hoppade glatt över men inte sabina som min syster red på, så efter dom hade bråkat i ca20 min fick vi glatt vända hem, men vi ska rida dit senare på dagen när de är ljust så ska vi tvinga över henne ;) så efter tidningen åkte jag hem åt, pluggade med mamma och nu ska vi åka och ta in hästarna Tjo Tjo ;)

SKRIVET: 2011-01-16, kl 09:58:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gomorron Gomorron :)

Heeeello :) Nu är klockan 10 i 10 och jag är uppe har ätit frukost, gjort mig iordning och allt! Och de är söndag! HAha duktig jag känner mig :) Men de är bara för jag ska till Tove och få mina bilder :) Ska bli spännande att se... haha hatar att se mig själv rida xD Men de är bra att göra de för då ser man själv vad man behöver träna på, vilket är mycke jag behöver! Tex, få in armbågarna, slappna äv i låren, då jag lätt späänner mig, vilket gör att jag inte sitter på rumpan, och sen så har jag även stol sits :( Listan blir lååååång :( Men va fan, bara träna på sina brister? :)
Typ så här ser jag ut idag :) KRAMIZ!

SKRIVET: 2011-01-16, kl 09:58:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gomorron Gomorron :)

Heeeello :) Nu är klockan 10 i 10 och jag är uppe har ätit frukost, gjort mig iordning och allt! Och de är söndag! HAha duktig jag känner mig :) Men de är bara för jag ska till Tove och få mina bilder :) Ska bli spännande att se... haha hatar att se mig själv rida xD Men de är bra att göra de för då ser man själv vad man behöver träna på, vilket är mycke jag behöver! Tex, få in armbågarna, slappna äv i låren, då jag lätt späänner mig, vilket gör att jag inte sitter på rumpan, och sen så har jag även stol sits :( Listan blir lååååång :( Men va fan, bara träna på sina brister? :)
Typ så här ser jag ut idag :) KRAMIZ!

SKRIVET: 2011-01-16, kl 00:04:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vill vara som du...

Okej, tänkte köra så här, vem jag skulle vilja byta med i dressyr :)
I dressyr skulle jag vilja ha Tove Bernströms sits, då jag tycker hon sitter rakt,
och har fint skänkel läge :)
Tove och Nils :)
I utrusting är de ingen tvekan, utan att jag skulle vilja ha dressyrmuppen Linn Ingvarssons utrusting! iaf tävlings utrustning ;)
BILD LÅNAD FRÅN HTTP://DRESSYRMUPPARNA.SE
Vems häst/ponny jag skulle vilja ha är svårt... Linns gamla ponny Brave Heart är grymt fin!
Men slutligen blev det Prinzessin, en d-ponny som ligger ute på annons, som många vet är jag svag för isabeller (a)
Fantastisk tävlingsponny för satsande ryttare!. Hästar säljes
Annonsen hittar ni HÄR
Så tänk er, Toves sits, Linns utrustning och den ponnyn, SHIIIEEET!

SKRIVET: 2011-01-15, kl 23:37:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

@ i fredags

Haha jaa har man kul på biologin så har man :)

SKRIVET: 2011-01-15, kl 23:25:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

3 dagar senare :)

Hello :) Kvällen har spenderats med att göra klart Denanflickornas design! Ni kan kolla in den :) Http://denanflickorna.blogg.se :) Jag själv blev inte så nöjd med designen :/ Men dom blev det och de är väll de viktigaste?
Förutom designen har jag även spelat TP (ett fråge spel) med mamma och pappa, tog ca 3 timmar (y) Haha bara för vi är korkade och svarar fel heeela tiden xD Så ja :) De har tagit min kväll Men Men sånt är livet ;)
Imorgon vet jag inte vad som händer, har smsat Malin men hon har inte svarat :( om inte annat SKA jag rida imorgon eftersom jag bara ridit torsdag och fredag den här veckan :/ Bara för de har varit så halt! Eller jo, ridit har jag men bara skrittat :( Och nu ser de ut som om de snöar.. fanken också!

SKRIVET: 2011-01-15, kl 16:03:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Du sa att du va snygg men du va ful, jag har blivit lurar ohohoo

Hej! Jag blev nyss lurad på 30000000miljarder :( Eller nästan iaf, beställde röda lindor från Horze, hittade inga i Uppsala så beställde nu som sagt från Horze, först kostade dom 129:- jag blwv skit glad över att hitta 4st elastiska lindor för 129! Sen tillkom frakt på 49kr då va vi uppe i 178kr, de är väll ok då tänkte jag, sen postförskott på 49:- (men den får mamma betala) då kostade de 227:- sen när jag har slut fört och allt så ser jag "moms 45kr" så hela paketet lutade på 272kr!!!! HURRA!

SKRIVET: 2011-01-14, kl 21:08:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frustrerad

Hej vill bara berätta att jag fortsatte på denanflickornas bloggdesign idag och när jag har hållt på i ca 2timmar trycker jag fel och raderar allt! GREAT!

SKRIVET: 2011-01-14, kl 17:51:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mäster fotograf!

Idag va Tove med upp och fotade uppe i stallet! Tror det blev några fina foton :) Hoppas på det!  Red en stund på banan och de gick halv bra, med tanke på att jag hade träning igår ;) Så helt ok bra, han va inte så seg, och gick i en hyfsad form stund vis, bättre än inget iaf ;)
Vet inte när bilderna kommer, då Tove ev. skulle åka skidor ikväll, och då hinner vi inte fixa dom, men annars blir det nog imorgon ;)

SKRIVET: 2011-01-14, kl 15:49:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Torsdagens lektion

Hello!
Igår red jag för Fia! GICK SÅ RACKARNS BRA! :D Lovar att det inte har gått så bra på typ ett år! Sån j*vla rid känsla! :D Cello va som förbytt, Fia trodde att jag hade en annan häst, haha han va jätte pigg, positiv till arbete, mjuk och fin, både i höger och vänster! Va så himla kul :) Vi körde även lite förvänd galopp på åttvolterna, men eftersom Cello är så duktig, så byter han galopp själv xD Så de blev lite missförstånd, men då körde vi längs långsidorna i bådar först, och då funkade de lite bättre, sen körde vi på åttvolterna igen och då gick det bättre :) Hon tyckte även att han hade blivit jätte fin! ibåde hullet och i kroppen! Så det va jätte kul att höra eftersom att jag har kämpat med hans vikt så mycket nu :) Man behöver lite berömm ibland faktiskt för att orka kämpa ;)
Såg nog rätt fånig ut igår, för jag kunde inte sluta le jag tyckte det var så jävla härligt..

Men de känns bara jobbigare att lämna tillbaka honom nu när det går bra! Men, visst de jag gör går bra, för de är på hans villkor, alltså rida ut 4-5dgr/veckan och rida i ridhuset 1gång/vecka :( Så visst jag är uppe på moln nu efter lektionen, men vill jag komma någonstans går det inte att rida ut i skogen, rida dressyr 1gång i veckan och aldrig hoppa, den funkar inte :/ Men va fan! Sånt är livet! Le och gå vidare!

SKRIVET: 2011-01-08, kl 12:27:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Körd dag.

Hello :) Igår kväll satt jag och knepade på denanflickornas design, gick inge vidare, eftersom jag laddar ner helt färdiga designer som jga ändrar så måste man sitta och lista ut vad allt betyder osv. för att kunna ändra >.< Men men får jobba vidare på den senare!
Imorse vaknadej ag 5 i 11 sjukt eller hur? :O Jag låg i sängen en liten stund, dom kommer mamma in,
M: ÄRU VAKEN?!
D: Hm.. neej!
M: De måste du vara! DU har ju lunchfodring!
D: SHIIIIIIIT! *Springer upp och gör mig iordning*
Åkte hemifrån 20 över 11 och va klar med lunchningen 20 i 12 :D Stolt!
Men orkade inte rida då, så nu har jag ätit och ska upp och rida, sen hem och duscha, fixa mig så ska vi ner till Bistro och käka, sen upp till stallet IGEN för att natta >.< Fan vad jobbigt de är med passen :( Men men slipper alla nästa vecka! :D Hurra  :D :D
Så dagen är planerad in i det minsta... Men men får väll överleva det, imorron ska jag ner och kolla på clear rounden när Tove är med :) OM de blir ngt för just nu är ridhuset avstängt pga snöras,, känns som om det är stängt heeela tiden!

SKRIVET: 2011-01-07, kl 13:04:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

-

Halloj! Snart så kommer Tove och hämtar mig så ska vi upp till Denan där hennes totto heeest står, som även är tillsalu! Här hittar ni annonsen, ska fota dom plus Linnea och hennes totto! :) Ska även försöka få ihop en design till deras blogg ;)
Igår kväll la jag ut annons efter foderponny, och mejlade även på några till salu och frågade om dom ev. kunde lånas ut på foder :) Trodligen blir det nej, men man kan ju alltid fråga? ;)
Och nu ringde mamma mig, och dom hade kört av vägen så nu kommer dom trodligen inte hinna göra mat till mig innan jag ska åka! Fan också :((

SKRIVET: 2011-01-06, kl 18:37:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jävla fucking blogg.se...

UUUUSCH! idag har inte blogg.se funkat, inte för er heller ser jag då min statistik är aaaas låg :( Är kanske för detta jävla väder? :O Såå de kommer nu lite inlägg på kvällen ist ;)
OCh nu har jag lite bilder igen för idag har jag lagt över massa bilder och filmer från min gamla data ;) 

SKRIVET: 2011-01-06, kl 18:37:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jävla fucking blogg.se...

UUUUSCH! idag har inte blogg.se funkat, inte för er heller ser jag då min statistik är aaaas låg :( Är kanske för detta jävla väder? :O Såå de kommer nu lite inlägg på kvällen ist ;)
OCh nu har jag lite bilder igen för idag har jag lagt över massa bilder och filmer från min gamla data ;) 

SKRIVET: 2011-01-05, kl 21:30:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Feeeeta ångesten.

Jag har värsta deppen nU!!!!! Måste upp 7 imorron :'(( Ska släppa ut hästarna, B:UH:U:HUUU!!  Varför kan dom inte som oss människor att gå upp/ut typ 12..?? Vad är deras problem lixxom! De är väll ingne som frivilligt vill gå ut kl 7 på morgonen? (a) Men men är tvungen, ska rida efter och sen luncha, KUL har 4 pass den här veckan >.< men men de är ju skönt för då har jag inga nästa vecka?! :D  Dock har jag lördag kväll, baaaajs ;( Buhuuu..


Juste skulle varna för att detta skulle bli ett gnälligt inlägg men glömde de, så varningen kommer nu ;)

VARNING DETTA ÄR ETT VÄLDIGT OINTRESSANT OCH GNÄLLIGT INLÄGG.

SKRIVET: 2011-01-05, kl 21:25:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

:))

Helloooo :D Idag har jag bakat MASSOR AV KAKOR! 68st havre kakor och typ 20st choklad kakor sånna med daim och choklad bitar i, men inge av kakorna blev bra :( Båda blev aaaas tårra! Inte äns Cello tyckte om havre kakorna.. :( Haha suger verkligen på att baka, VARFÖR KUNDE JAG INTE FÅTT MORMORS BAK GENER?! Aja dom blev fina iaf, och dom ser riktigt goda ut iaf! :D Haha alltid nått?? xD


Här får ni en bild på kakor, som är fina och dom smakade nog förhoppningsvis fin fint också :)

SKRIVET: 2011-01-04, kl 23:46:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens ridpass :)

Förlåt alla ohästintresserade, för här kommer ett häst inlägg igen :/ Har ni tänkt på hur lika ingen och igen är bara en bokstav skiljer dom åt!

Iaf, det var 12 grader kallt ute, och jag va trött, så de skulle bara bli en lugn skritt tur ute i grimma! Tänkte jag.. Hehe.. så glad gick jag till hagen och hämtade Cello bakom sitt träd xD Haha fattar hono inte, i ena hörnet v hagen står det en stor gran, kanske 1m från stängslet och där står Cello skit ofta och käkar gran! Jävla pucko ponny asså xD Haha, så jag satte på honom grimman och tänkte rida direkt från hagen, men Cello va på sitt "bus" humör, vilket inte alltid uppskattas av mig (a) men ett gott skratt får man sig allt! De började med att jag skulle hoppa upp från en snö driva, och Cello vet hur han ska göra för har gjort det mååånga gånger men  idag, nej då sprang han fram och till baka framför den där snö drivan så de slutade med att jag tappade balansen och rammlade pladask ner i snön! Lovar att han as garvade inombords...

Efter många om och men så kom jag upp och började skritta iväg, vi kom ca. 30m från stallet, då blir det tvärnit för då ska nämnligen ponnyn äta lite gran! och väägrade att gå vidare, och eftersom jag red i grimma, och han har två tjocka täcken på sig så har jga inte så mycket att säga till om, han känner lixxom inte så mycket, så där fick jag glatt sitta och vänta i typ 5min för att ponnyn skulle äta klart.


Vi rider vidare, och ca 10min senare hittar han en enbuske! muuuums! Samma grejj som innan -.- (då började jag faktiskt bli lite irriterad) men vi kommer vidare tillslut, då kommer vi fram till därden plogade vägen tog slut och skulle rida ut på en stig, men dit ville minnsan inte Cello, det var stigen rakt fram, ett hur på ena sidan, hemmåt bakot och skog på andra sidan, så Cello börjar köra typ spinning! (fast dock inte så fort ^^,) och vägrar gå framåt! så jag testa styra ut i rakt ut i skogen, ja dit gick han gärna, men absolut inte dit jag ville gå! Så då blev det upprepad spinning liknelse, och eftersom att min ponny är över smart, kom han på att om han drog ner huvudet så kunde jag absolut inte göra nått åt de, så sagt och gjort! så han drar ner huvudet och travar i hundra nittio hemåt! (vid det här laget var jag ganska mycket väldigt arg) så jag blir skit sur, och säger skit högt och as surt, STOPP NU STANNAR DU! haha  han stannade faktiskt! Men vägrade fortfarande gå åt det håller jag ville -.- så jag fick glatt hoppa av och gå en bit, ca50m , där hoppar jag upp och vill skritta vidare, nej då blir det spinning aktiga grejjen igen och drog ner huvudet och började gå hemåt - igen! så blev jag skit sur och drog tag i grimskaftet ordentligt, sen så blev han något snällere, han gick iaf åt de hållet jag ville! (a) Så den snabba skritt turen tog ca 30m längre än vad den skulle och jag frös ihjäl! (y) men emelanåt var den faktiskt rikitgt mysig! Sen kan man ju inte låta bli att skratta åt honom, han är ju bara för söt. och han hade säkert super kul!


Grimma Bucas, nosudd mias, boots hööks, grimmskaft hansbo, täcke Amigo.

En bild på honom innan jag hoppade upp igen ute i skogen, behövde andas lite (a) Det tycker jag faktiskt jag har blivit duktigpå! Att närjag blir arg, för han inte lyssnar, så har jag faktiskt lugnat ner mig och andats, och sen ridit vidare, det har blivit mycket bättre i min ridning! För ingen rider bra när den är arg och stressad ;)

SKRIVET: 2011-01-04, kl 23:11:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sommarens!

Haha har hittat sommarens vill ha!


Den finns på ponnyprakt för 349:- Är ur läcker måste jag säga! :D

Måste även tipsa om en sida jag hittade, http://ponnypop.se där dom har utrustning i härliga färger även i full storlek! Dom har väldigt många olika färger på schabrak osv osv. någon att kolla in Tove? ;)

SKRIVET: 2011-01-04, kl 00:43:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vet ni..?

Jag brukar sitta ochläsa min egen blogg! Rätt sjukt eller hur? :O Ibland går jag til och med in på den för att kolla om det har kommit innått nytt inlägg, men då kommer jag på att de är jag som måste skriva inläggen (a)

MEN VA FAN?!?!? Jag har varken gått och lagt mig ELLER kissat! MIn kiss blåsa lär ju sprängas ;O Yooouuuu! Nej nu SKA jag gå och kissa! GOD NATT!!!

SKRIVET: 2011-01-04, kl 00:11:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

:))

Nu är jag så J*vla kiss nödig så jag håller på att dö dö döö, så jag tror jag ska kissa och gå och lägga mig, börja kolla på tjenare kungen kasnke..? Guud asså! Den filmen är riktigt bra! Men de är nog bara för att snyggelisnygga Joel Kinnaman är med! Fast väääldigt ung dock! Jag löööövar honom! Har skrivit om honom förut då han är med i Johan Falk filmerna, Kommer ni ihåg?



Så rackarns snygg asså! Dock tror jag han har rakat av sig håret nu :( Buhuu.. I bilden med hatt, är en yngre, dåhan är med i Tjenare Kungen, tror han håller på i Hollywood och spelar in någon film där :) Får väl hoppas på det! :)


OCh på tal om snygga skådisar så har jag och Antonia förälskat oss i en snygging! Nämnligen Chace Crawford, som bla. spelar Nate Archibald i Gossip Girl! Har även sett en skräckis med honom, men den va bara väääldigt weird, alltså inget jag rekomenderar! MEN SNYGG ÄR HAN!



Nej nu har jag kissat på mig! Hej då!

SKRIVET: 2011-01-03, kl 19:57:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha kommer ni ihåg?!

Haha kommer ni ihåg? Satt inne på youtube och hittade Knappnytt! Haha min favorit är 1an om Darin ;)

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/us2oZypC1h8?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/us2oZypC1h8?fs=1&amp;hl=sv_SE&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Fick ni också massa flashbacks? ;)

SKRIVET: 2011-01-03, kl 16:44:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Simpsons

Haha sitter och tittar på Simpson hahaahahhahaha dom är ju sjuka asså! Haha tyckte de va as tråkigt förut, men tittade på filmen i höstas och fastnade! :D Är det bara jag som tycker att homers röst är typ som sids i ice age??

SKRIVET: 2011-01-03, kl 16:01:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kaaaakor!! :D

Nu har jag bakat kakoooooor mums mums! Får hoppas vara att dom blir goda också ;) för på nått underligt sätt blir nästan allt jag bakar konstigt! Tex. Min såkallade socker kaka, men den döptes snabbt om till tunnel kaka för när vi skar upp den såvaden typ tom :o de va lixxom bara ett skal! Haha blir allt lite fel ibland (a) men mensån är jag! Ha de braaa! Tjo Tjo :)

SKRIVET: 2011-01-03, kl 14:32:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söt Cello :D

Dock är inte bilderna så fina då jag inte kunnat redigera dom för jag har inte laddat ner Photoshop till datan än ;)

SKRIVET: 2011-01-03, kl 10:40:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gårdagens outfit!

Igår var jag duktig som lindade! Wohoo! Haha så nu kommer min och Cellos outfit från igår :) Hade dock ingen bild på oss ;)
Dock så hittade jag ingen bild på min jacka, de är iaf en svart med päls, likan dan som dressyrmupparna har, hittade inte heller bild på län täcket, de är iaf ett mörkblått i ylle med röd kant och silvrig passoal.

SKRIVET: 2011-01-03, kl 10:38:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Naaw!

Gulliga ni är! min statistik har bara sjunkit pytte pytte lite under blogg pausen! Gulligt att ni kommer in och kollar ändå!
Men nu är jag tillbaka full av ny laddad energi! Så nu jäklar känner jag mig laddad!
Har en ny data nu, som jag ääääälskar! :) Plus en Iphone4 så uppdateringen lär ju vara bättre 2011!
För övrigt sitter jag nu och laddar ner Itunes så jag kan lägga över lite musik till mobben :) Fan vad fult ord?! HAhaha nej, mobilen får det vara mihi :)
Lite senare efter lunch så ska jag och Emma upp till stallet, jag ska rida fårse in hon hinner att rida med :) Tänkte ut och pulsa lite i snön :) Alltid bra konditions träning! Känner mig sjuukt nöjd med Cello nu, han är bra i hull, har en riktigt bra kondis, häromdagen travade jag en låång bit i djup snö och han blev inte äns flåsig! Han är även pigg nu när jag rider i ridhuset max 1 gång i veckan, övriga dagar ruder jag ut :) Så är riktigt nöjd med honom nu, lite mer rygg muskler kunde önskas, men de är svårt när man inte kan rida så ordenligt ;)
Aja tjo tjo! :D