SKRIVET: 2010-10-31, kl 22:22:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Goood maaat

Nu sitter jag och pratar me Simon och leker med web camen - Nice!

Har ätit en god middag och Bea sover - more Nice!



SKRIVET: 2010-10-31, kl 16:54:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt Hotel!

Nu är vi fortfaradne i Danmark, men på ett nytt hotell! Vit de  skulle egentligen ha bott på Kro till på tisdag eftersom att det ligger granne med farmors hem typ, men de va as skabbigt! Och dålig frukost, men det va även skiiit dyrt! Så vi flyttade idag till ett hotell i skastrup tror jag de heter... De är iaf ett grand hotell och skit fint! Och kostar typ lika mycket som de skruttiga, så de är jätte skönt :)



Idag hälsade vi även på farmor! Hon vart jätte glad, synd bara att jag knappt förstår vad hon säger, är jätte svårt att förstå danskan här, för dom har dialekt här, så det är mycket mycket svårare att förstå en tex. den dom snackar i köpenhamn! Iaf så farmor tycker också att de är tråkigt att vi inte förstår, så hon skällde på pappa att han inte har lärt oss ;) Hon sa att vi skulle läsa dansak kalle anka, för så lärde sig pappa minnsan danska! Haha lite rolig tant de där ;)


Så när vi hade varit hos henne åkte vi in till stan och skulle äta lunch, men typ allt är stängt på söndagar!! Så efter typ en timmes promenad hittade vi till slut en liten resturang, de va lite läskigt, stan är typ som norrtälje, men allt va helt dött! Inga butiker/resturanger öppna, inge människor eller nått :O

Iaf några roliga danska ord:
Glasögon - brillor
Prata: Snacka
Äta: Spise

AHHAAHAHHAHAHAHAA

SKRIVET: 2010-10-31, kl 14:39:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film tips!

Bra filmer:

 Johan Falk filmerna, alla är skiiit bra! Ett stort plus är att Joel Kinnaman är gryymt snygg!
The Last Song
Juno
Epic Movie
Hot Chick

Johan falk filmerna är spännande och svenska
The Last song är de mycket känslor i
Juno är rolig men sorglig
Epic Movie är klockren! Men man bör ha sett Narnia och Kalle i Choklad fabriken för att tycka den är kul ;)
Hot Chick så underbar tjejfilm!



Dåliga filmer!

Allt flyter
Vinter viken
Mamma Mia!
Emplyee
Bruno

Allt flyter är en vanlig ur dålig svensk film ;)
Vinter viken boken va skit bra, men filmen piss! Är svensk dessutom...
Mamma Mia den ska nog vara romantisk och rolig??? Väldigt tröttsam film!
Employee tror den ska vara rolig....
Bruno fattar jag inte vitsen me, den är osammanhängande och äcklig, nej riktigtdålig!

SKRIVET: 2010-10-30, kl 23:01:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hotellet



Nu är jag förhoppningsvis i Danmark på hotellet, Är trodligen skit strött, Är nog också osams med Bea, och någon annan jag har tvingat att smsa med mig heeeela vägen till Danmark ;) Haha tidsinställda inlägg är allt lite kluriga! :D

 Ett pytte pyttte litet hotell rum på Kro som vi ska bo på :)

SKRIVET: 2010-10-30, kl 18:39:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Båt!

Nu sitter jag på båten, den är snart i danmark iaf :) men de Är gratis internet i restaurangen så man måste ju passa på att blogga men tjo tjo! :)

SKRIVET: 2010-10-30, kl 15:16:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej hej :)

Hej hej bloggen! Nu är vi typ 4-5 mil utanför göteborg, så om typ en timme går båten från göteborg, då ska vi åka båt i typ 3timmar, sen ska vi åka 3timmar i danmark också! Så vi är väll framme typ 10 eller nått ;) Så idag är det en grymt seg dag kan man ju säga! XD har typ tittat på film, läst och sovit :) har pratat me malin också, och de hade gått bra uppe i stallet, de Är bra de :) nu måste jag sluta blogga, för de blir jätte dyrt eftersom att jag är inne på mobilen!

SKRIVET: 2010-10-30, kl 12:12:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hiss och Diss bland ridsaker!




Vet att 90% av er som läser bloggen tycker att det här blir ett assss tråkigt inlägg, men ni får leva med det :)

HISS

Reflexridtäcke
Gillar HORZE reflex/rid täcke! Super smart att de går fram över bringan, då syns man även framifrån!


Swarowskipannband! Har själv ett, dock ett som är fejk, men de syns inte så mkt, jag med min mini budget är nöjd ändå, men dom äkta är ju det dreggel varning på!

DISS

LockOn boots
Gillar bootsen, kommer köra me de i vinter, sååå snyggt! Men det finns typ bara vita och svarta gummi boots! Vill ha i blåå! Så diss för att de finns så dåliga färgval :(


Pannband med rosetter! Nej, tycker det ser för kloffsigt ut, speciellt i dressyr! Bara sidenband funkar ihoppning ;)

SKRIVET: 2010-10-29, kl 23:04:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pichlo!

Idag gick de ingen höjdare när jag red, red i ridhuset och Cello va jätte seg och tjurig och jag lika så, är lite jobbigt, men måste rida ut MINST varannan dag för att han ska gå bra i dressyren, så man märkaer att han bara vill lunka i skogen,, Men på lovet ska jag och Emma trodligen ner till Ridhuset på dagen och hoppa lite, för då lär det inte vara någon annan där,, ska bara hoppa lite små hinder på typ 50cm och om han är pigg kanske ngt på 80cm inte högre! För han måste tycka det är kul, de är de som är grejjen ;) Men nu ska jag snart titta på film och sen sussa, natti natti :)

SKRIVET: 2010-10-29, kl 22:48:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Spis og bo på Humlum Kro

NU har jag packat nästan allt, för imorron br de av till Danmark, så imorron vid den här tiden har jag nog precis kommit fram till Kro, deras slogan är "Spis og bo på Humlum kro" Haha den fastnar lixxom ;) Är typ de ända jag kan på danska xD


Om ni hundrar varför jag ska till Danmark är för att jag ska träffa mig gammel farmor och annan släkt där, min Farfar kom ifrån Danmark, jag är alltså 25% Dansk.

Lilla byn som typ största delen bor i heter typ Humlum och Toftum, de är typ som små byar som ligger bredvid varandra tror jag..? Tror Humlum är den lilla byn, och toftum är husen längst stranden, men vet inte säkert ;) Har inte så stor koll på de där ;)


När jag sitter hemma, så har jag typ ingen aning om hur de ser ut där, fast jag har varit där MINST var 3dje sommar hela mitt liv, men när jag kommer dit så hittar jag as bra! De är väll lite konstigt?? Men en annan grejj som är lite cool är att en väg där i Humlum är döpt efter min gammel farmor! Den heter Kirstens Vej, de är för att hon gick på den vägen fram och tillbaka MINST 3 gånger per dag upp till affären för att köpa bröd till varje måltid, så då döpte dom om den till Kirstens vej, på svenska är de typ Kerstins väg, är faktiskt lite coolt :) De står de till och med på en skylt!


Jag tror att min släkt typ har bott i lilla Humlum länge, men är dock inte säker, men har googlat lite, och har hittat en bild på Humlum "Gæstgivergaard" Vet inte riktigt vad de betyder men kanske typ gäst gård? Den bygdes iaf 1911 och en viss N. Nielsen ägde den, så de är väll kasnke en gammal släkting till mig eller nått?? Aja vette fan, men mysig by är de iaf, och om jag va tvungen att flytta från sverige så skulle jag lätt flytta dit! :)


Deeeeeen lååååånga trappan till Toftum strand,

SKRIVET: 2010-10-29, kl 13:01:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halloween??

När är halloween igentligen?! För alla helgona är ju 6november, och Halloween brukar ju vara dagen inna, men i oktoer?! Är den i dag, eller på fredag? :OO Haha bra koll jag har ;) (A)


Nu ska jag försöka få ordning på www.Denanflickorna.blogg.se s design som strular ;) TJODELO!

SKRIVET: 2010-10-28, kl 22:32:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej Hej :)

Hei Hei, nu har ja preces käkat varma mackor och pluggat lite, har fysik prov imorron, men fattar inget :( MEn de är ju lungt, är ju naturbegåvning...?


Idag åkte jag iaf upp till stallet sent, mamma och pappa följde me, red ner till ridhuset och där mötte jag Malin, så vi pratade lite om idioter som sabbar för andra så jävla fegt asså! Är så jäkla arg :@ De va även de inlägget hadnlade om innan ^^ Hehe...

Men jag gjorde som jag skrev innan - red mig svettig, men Cello va ganska fin, hade ne bra känsla, de kändes som om de såg snyggt ut, va längesedan jag hade den känslan, men den behövdes, nu fick man lite mer ridlust! :)

På lördag åker jag till Danmark, och kommer hem på tisdag kväll, så då får Malin fixa Cello, snäll som hon är :) Här är en lista jag måste göra!

Packa
Prata m. Malin om Cello
Ladda mini TVn
Skriva sjuttioniotusentrehundraarton tidsinställda inlägg, då jag inte kan blogga i Danmark och inte vill att bleggen ligger helt nere!
KOMMA IHÅG SVENSKA BOKEN




Juste lite svar på tidigare inlägg, när Emma ringde mig och jag blev så orolig så hade inget hänt, hade bara glömt kvar nyckeln i stallet, och Ulrika pratade me Veterinären idag, och Cello hat trodligen svamp i öronen, och de ska man bara låta va.


JUUUUUUSTE! Pratade me Antonia idag som är i USA och sin faster som bor i New Jersey, hon sa att de är som i desperate Housewifes där, aviiiiiiiiiis!

SKRIVET: 2010-10-28, kl 17:45:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Arg.

Fy fan vad arg jag är! Nej nu åker jag upp till stallet och rider mig  svettig!

SKRIVET: 2010-10-26, kl 20:48:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Orolig_Tjej

Usch Emma från stallet ringde mig för ca 30min sen :( Har inget emot att hon ringer, men hann inte svara, och nu svarar hon inte ner jag ringer upp, TÄNK OM DET HAR HÄNT CELLO NÅTT!!! Har fan lust att åka upp till stallet för att kolla att allt är bra... Men överdriver säkert??? Hon borde ju ringa flera gånger om de va ngt viktigt???


Har svenska prov imorron, skulle plugga nu på kvällen, men de blev som vanligt, jag öppnar boken läser två sidor, fattar inte blir arg kaster iväg boken och sätter mig vi datan och tänker "Äsch är natur begåvning får ändå VG" Haha de har ju iof funkat hittills?? xD


IDag har de iaf  hänt mycket runt Cellos värld :) Eller mcyke och mycke, de finns något att skriva om iaf :) Cello har som vita/gula typ skorpor/prickar i ögonen, ser typ ut som människans lever fläckar vast dom är typ gula/vita! Jag tror att det kanske kan vara ngn sorts svamp som han har fått. Han kanske har haft det länge utan att jag sett dom? Han blir iaf jätte irriterad när jag tar på dom och kastar med huvudet, annars så brukar jag alltid får hålla på med hans öron utan att han bryr sig! Så jag pratade Ulrika, han visste itne va de va, men vetrinären skulle komma imorron, så då skulle hon prata med honom, de känns skönt :)

Gick också in i stallet, guuud  vad fint de blir! :D Box delarna kommer i slutet av veckan, det ska typ målas och sne så ska el och vatten dras in, så de är inte mycket kvar nu! :D Ska bli så himla skönt att flytta in :)

Red ner till Ridhuset idag, gick förvånansvärt bra! :D Trodde att han skulle vara seg och ockonsentrerad eftersom att han har stått i nästan 3dgr och inte gått på banan sen förra torsdagen, men de gick bra! :) HAn hade bra frammåt bjudning, så all skogsridning har någ varti riktigt bra! Och visst han va lite stel, men arbetsvillig! :) Han tycket de nog va lika kul som jag :)


Så de har varit en bra stall dag :)


Hmm.. undra vad Emma ville? :O

SKRIVET: 2010-10-26, kl 10:51:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skola Skooola :D

Hej Hej, Nu sitter jag i skolan och ska snart ha jumpa, men vi våldgästar datasalen först hehe.. :D Men sånna är vi :)


Ikväll ska jag upp och rida Cello ska ner till ridhuset och rida dressyr, har bara ridit ut sen i fredags förra veckan! :D Så de ska bli jätte skönt att rida "ordentligt" men Cello behövde en pause från Dressyren ;) Igår skrittade jag ut sen sväng eftersom att det var så halt, och jädrar vad pigg han va :O Haha kom en fyrhjuling, och han bara flöööög upp haha han brukar aldrig vara rädd för sånt ;) Men han hade stått it två dagar pga vädret så de va väll kanske inte så konstigt att han hade över mycke energi ;) Aja CHIAO!

SKRIVET: 2010-10-24, kl 21:05:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jacka!

Camilla Nylon Jacket SEK 399, Only - NELLY.COM Åh! Hittade den här sjuuukt snygga jackan också! :O Vill haaa kostar 399:- vilket absolut inte är mycke för en jacka :O

SKRIVET: 2010-10-24, kl 21:05:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jacka!

Camilla Nylon Jacket SEK 399, Only - NELLY.COM Åh! Hittade den här sjuuukt snygga jackan också! :O Vill haaa kostar 399:- vilket absolut inte är mycke för en jacka :O

SKRIVET: 2010-10-24, kl 21:03:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väska :)

Rachel Bag SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM Hittade den här väskan på Nelly.com som va snygg :) Letar väska för fullt ;) Dock är de minus med de nhär väskan är peace märket... men annars är den sjukt snygg! Finns i två andra bruna färger också, den va också rellativt billig, kostar 279:- vilket inte är så mycket :)



SKRIVET: 2010-10-24, kl 21:03:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väska :)

Rachel Bag SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COM Hittade den här väskan på Nelly.com som va snygg :) Letar väska för fullt ;) Dock är de minus med de nhär väskan är peace märket... men annars är den sjukt snygg! Finns i två andra bruna färger också, den va också rellativt billig, kostar 279:- vilket inte är så mycket :)



SKRIVET: 2010-10-24, kl 12:28:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

HEJSAVEJS

Hejsan! =) nu ska vi lägga oss och kolla på film för de är så fiint väder! D= kooooogänget! :D hejsvejs så länge =) // Anna


WÄH ja har brunt hår nu! :o

SKRIVET: 2010-10-24, kl 00:44:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bruunt håår :D

Hihiii nu ä klockan tyyp 20 i 1 ellee nått :) Malin och Anna sitter och kör nått typ spel typ "vem där" och jag skickar bilder, så det är rätt chill :)


Maten och sällskapet nere på KIna va trevligt, åt friterad kycklingo ch friterad banan, sen efter ett tag kom också Sanna och Julia till Kina :) så det var trevligt trevligt :)

Än sålänge har vi hunnit färga annas hår - blev gryyyymt snyggt!! :D Hon passa ass bra ide! :) Nä nu ska vi hitta på nå roligt, bilder kommer sen :)



Anna i sitt fina hår :D

SKRIVET: 2010-10-23, kl 17:33:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blupp Blupp

Heeli :) Nu är klockan halv 6, så ska snart gå till Kina :) De lär ju ta ett tag..? Hihi fy fan vad jag är rolig :D
Usch, är jätte tröööött :( Men jag piggar väll förhoppningsvis på mig när jag kommer uuut,




det har varit en riktigt skön eftermiddag, har typ gjort mig iordning i typ 2timmar bah för jag är seg (a) och så har jag spelat Mario på FB haha de ääägger fet!

SKRIVET: 2010-10-23, kl 14:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvääll!

Ikväll, blir det nog en rolig kväll, ska umgås med flickorna Anna och Malin :)

Vi ska käka i Kina, gryyymt gått asså! Sen så måste jag färga deras hår - spännande! Haha nä men jag är faktiskt duuktig (y) Hehe... Sen så bli det väll alltid ngt spårat vi kommer på att göra, så brukar det bli :) Men det är bara fun fun! Aja ååhhh.... MAJSKOLV!





Här tänkte jag lägga upp en bild från våra knäppa kvällar, men jag hittade ingen bild som inte är pinsam (a)
Därför får ni titta på dom här fötterna!

SKRIVET: 2010-10-23, kl 13:09:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu har jag..

  • Duschat
  • Städat
  • Sytt mina benvärmare
  • Rakat benen

Nu ska jag:

  • klä på mig
  • Fixa håret
  • Sminka mig
  • Plugga :((
  • Gå till Kina vi 6 och äta Anna och Malin :)

SKRIVET: 2010-10-23, kl 12:12:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tips :)

HUr många gånger har inte vi stackars nickel allergiker stått på tex. HM eller något annat ställe där dom har billiga örhängen och hittat ett par UR snygga, men dom är fulla med massa kliande nickel, så vi får missnöjt hänga tillbaka dom där ursnygga örhängerna! :)


Men jag har faktiskt kommit på en sak som funkar :D Iaf för mig, kom på det för kanske 1-2år sen, men har glömt att dela med mig av de hehe ^^ Jo, man kan ta Nagellack på den piggen som är i örat! Jag själv brukar ta genomskillnit nagellack så att det inte syns, men de är ju upp till var och en :) Såå en litet tipps bara ;) JAg använder de på örhängen och byxknappar, men de funkar säkert på ringar, armband osv, osv också :)



Foton By Mig, Denice Nielsen!

SKRIVET: 2010-10-22, kl 22:38:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen :)

Dagen började med en chock! Hehe.. Va ju asssaa mycke snö! Blä! Jag och Antonia hade tänkt hoppa små natur hinder, men de kunde vi ju glömma...

Men åkte iaf till skolan me 8bussen, som TYVÄRR inte va inställd av snön som jag hade hoppats på xD Haha hade två lektioner, och där imellan snöbollskrig :D Så vi slutade runt halv 11 som vanligt på fredagar, sååå sköönt! :) När jag kom hem så gick jag och mamma och handlade, köpte jätte goda jordgubbsglasspinnar! Som jag förövrigt sitter och smaskar på just nu :) Gryymt goda! Är laktosfri! Konstigt nog är oftast laktosfri glass godare en vanlig,, tex. som Toufuline är skiiit god! Men laktosfri, därför är den super dyr, men inbland får man väll unna sig något dyrt? Speciellt när pappa betalar? Hahaha nejj skojja bara :) Eller..?



Iallafall, så gick vi upp till Cello sen, och jag skulle rida ut me Antonia iaf, men vi skrittade bara eftersom att det var så hal och ingen av oss hade broddar, och bådas hästar går fortfarande ute på natten, så dom får inte bli svettiga :// Men men sånt är livet :) Haha vi kom fram till de, att om jag hittar en ny häst som är litte "spattigare" än Cello och blir rädd för saker kommer våra ridturer bli katastrof! Haha för Salim (Antonias häst) Blir rädd för istort sett allt xD Haha så om jag får en lika så kan ni ju bara gissa hur de kommer gå haha xD
Men de kommer nog bli kul iaf :)


Cello typ 2dagar efter han kom, så sööt! :D

Så jaa, så såg väll min dag ut iaf :)

SKRIVET: 2010-10-22, kl 22:29:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Säääng!

Nej, nu ska jag lägga mig och somna till en film, är riktigt trött!

Imorron ska jag sova lääääänge, sen upp till stallet och prata me Ulrika om fodringar och så, nu när dom får mat ute, ska nog ev. rida beror på om de är snö eller inte, känns ganska meningslöst om de är snö att rida eftersom att jag inte har några broddar ;)



Natti Natti

SKRIVET: 2010-10-22, kl 21:12:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

5 for 5

                       DISS (Börjar med de roliga först hehe..

Snön!
Usch! Den kom alledes alledes förtidigt!
Att vi har 3 prov nästa vecka dessutom 3ganska jobbiga prov :(
Att vi ska till Danmark och därför missar jag Rimbos lokala ponny hoppning :((
Jag måste städa rummet
Ponnysar med Ur mycket päls!
Som Cello förtillfället har..



                      HISS

Anna och Malin kommer imorron :D
Man kan tidsinställa blogginlägg :D
Det är snart Helloween och M**** ska ev. ha fest Yeeey!
Gummi boots!
(till hästar) Har riktigt fastnat för de! Är såå snyggt! :) Perfekt nu inför brodd tider :)
Små söta Vovvar!

Lilla Carros Urgulliga lilla Vovve :)

SKRIVET: 2010-10-21, kl 19:39:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Redigerade bilder!

Haha skulle skriva NO-rapport, men fastnade som vanligt vid PH hehe.. Två redigerade bilder :)



Haha, dock blev håret lite fail xDD


Hade gjort en till bild, men den funkar inte :( Kanske kommer upp sen :)

SKRIVET: 2010-10-21, kl 08:42:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Missat bussen xD

Haha duktig jag känner mig, har missat bussen till skolan xD Och nästa går inte förräns kvart över 10 haha 10 duktighets poäng till mig :D Haha men mén, sånt händer... Så nu ska jag nog lägga mig och läsa lite, bussen går om ca en oh en halv timme :)


Sen efterskolan blir det att rida ut, ska nog kanske rida på åkern, beroende på hur blött det är ;) Aja tjingeling! :D

SKRIVET: 2010-10-21, kl 08:39:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbig Ponny

Igår red jag ut barbacka, fy satan vad kallt det var! Men då va Cello "snäll" och dummade sig så då blev jag varm haha jäklar asså igår va han skiit jobbig :O Visst han va ganska pigg, men som jag sagt innan oftast när han blir pigg, så går de inte så mycket fortare än vanligt, utan han blir bara okoncentrerad och jätte tjurig och vill inte alls göra som jag vill, och  så klart så skulle jg pront rida dressyr i skogen i går, så haha våran ridtur blev ganska misslyckad hehe... Men de gör inte, han är söt ändå :D

SKRIVET: 2010-10-19, kl 19:13:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ur gullig!

En ur gullig låt, hittar den inte på youtube, så tyvärr kan jag inte länka, men sök på spotify och skriv in "min lille ponny" De är den första som kommer upp med Mette Björndal, den är jätte gullig, plus så sjunger han på norska som gör det ännu gulligare haha, nä nu ska jag kommentera lite bloggar så jag får fler läsare hehe.. sen duscha! :D

SKRIVET: 2010-10-19, kl 18:58:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Malin bus!

Idag va jag med Malin, vi chillade hemma hos mig och käkade bullar :) Det är med henne jag mår bäst hade ingen lust att åka och irda idag, är sånt ischlopischlo väder! Tror inte Cello hade någon vidare lust att rida ut idag, han trivs nog bättre med att ligga inne och mysa i halmen :)

Nu ska iaf snart duscha, sen försöka plugga lite fysik hehe.. senså är det desperatehousewives! :DD

På söndag ska jag och Antonia hoppa terräng igen :) Malin ska ev. me och fota :) Får se om vi cyklar dit innan där vi hoppar och btgger hinder, så slipper vi bygga massa när vi har hästarna me, de blir så jobbigt då ;)

SKRIVET: 2010-10-19, kl 18:46:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvällsblogg...??

Haha det här är ju nästan en kvällsblogg..?? Bloggar ju typ bara på kvällarna, de är därför min statistik ligger jätte lågt på dagarna, men sen på kvällen innan jag går och lägger mig har det stigti MYCKET! Men andledningen för detta är ju att på morgonen försover jag mig ALLTID sen äre skola heeeela dagen, kommer hem vid 3, då åker jag till stallet är hemma typ 6 äter middag sen är klockan som nu - halv 7 ;) That's my life and I like it! HAha måste köra lite engelska nu när jag fick G på engelska provet! Kanske dax att börja göra engelska glosor...?
Haha känns som om detta blir ett ganska provocerande inlägg? Hehe..



Tycker att min mun är lite söt :)

SKRIVET: 2010-10-18, kl 22:38:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sussa

NU ska jag ta och sussa, måste vara utvilad inför att faila på musikprovet imorron ju! :D Imorron blir det en ny dag, ska bla. träffa Malin då :)





En bild jag redigerade ikväll :)

SKRIVET: 2010-10-18, kl 21:53:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

YEAH!

Eftersom bild sidorna på nätet har dmapat för migo ch inte funkat, så testade jag ladda upp headern via blogg.se och de funkade :D HUrra hurra! Så nu är nya headern på plats, dock är det dålig kvalité på bilderna men men de duger, är ändå snart dags att fixa juldesign ;)

SKRIVET: 2010-10-18, kl 21:46:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte smart.

Lyssnar på deppig musik och tittar på foton på Cello, smart jag är, såklart sitter jag här och bölar :(



Bilder från idag innan vi red ut :)

SKRIVET: 2010-10-18, kl 20:03:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inget funkar..

Alla bild sider är typ damp, och de funkar inte att lägga in headern, men nu är iaf den gamla designen tillbaka så det får duga sålänge :)

SKRIVET: 2010-10-18, kl 18:51:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nej fan!

Nu går det lite framåt igen! :)

En tjej ringde för typ 10min sen och hade en 11 årig d-ponny valack som dom skulle sälja/låna ut, Han är 11 år, skimmel 144cm hög, tävlat LB/LB med vinst eller placering varje gång, älskade hoppa och rida dressyr, aldrig skadad, Han var korsning mellan Arab(min favvo! eller inte...) Welsh och fullblod, så han var väldigt smäcker sa dom :) Men just nu står han i ekelstuna men skulle komma till stockholm om typ 2veckor, så det blir väll att åka och kolla då :) Det låter ju iaf bra ;)


Idag red jag ut på Pluppi, han va ganska pigg faktiskt, men han lbir ju det nu när det börjar bli lite kallare, men pigg het gillas! IDag började jag även ge honom olja, som Fia sa kunde sätta lite fart på honom eftersom att det är ren energi.

Men nu jäklar ska jag försöak få iordning på denna jävla design, satt i typ 4timmar igår men belv ändå inge bra, så just nu är det blogg.se's engna "snygga" design ;)

SKRIVET: 2010-10-17, kl 19:36:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Header

Det är höst, jag är deppig över allt så är det bara. Måste göra en ny design, klarar inte av allt detta vitao ch färgglada. Så att ni vet, en ny kommer snart!


Oredigerad och oklippt bild, men det får ni nöja er med sålänge :)

SKRIVET: 2010-10-17, kl 17:33:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag är borta?

Känns som om jag är helt förändrad...

Jag är egoistisk utnyttjande och elak. Och Leker med andras känslor.

Vart har jag tagit vägen?!

SKRIVET: 2010-10-17, kl 14:44:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skutt skutt!

Längesedan det blev ett inlägg ;) Ifredags så vilade Cello, han har fått mycket vila nu, men det är för att han har huuuuuuuuuuur mycket päls som hellst eftersom han fortafarande går ute på natten :( Så då går det inte att rida ordentligt, för då blir han svettig och kall, och eftersom han blir fetare och fetare så blir han svettigare och svettigare :( Så det ska bli riktigt skönt när stallet blir klart så man kan raka honom ;)

Senare på kvällen kom de massa tjejer eller massa och massa, 4st Tove Antonia Carro och Mobboffret (Lollo) Hahah men det va en roligt kväll :) Jag och Antonia gjorde Thai wook som va gryyyymt god! Medans dom andra käkade micro pannkakor?? Dom är lite konstiga dom där asså ;) Haha

På lördagen vaknade jag typ 9, men vi gick inte upp förrens typ 12,  då åkte Antonia hem, Carro och Tove hade åkt tidigare, då åt jag och Lollo pannkakor och pratade om hur jäkla sjuk ponny världen är! Typ 14 åriga ungar som rider på flera hundra tusen kronors hästar!!! Typ som på skol DM var det me en ponny som kostade 800 000kr... Ja, helt sjukt!

NÄr alla hade åt hem så åkte jag upp till stallet och mötte upp antonia och hennes polle ute i skogen, då red vi till en åker osm man får rida på och byggde två små hinder typ 40cm höga natur hinder, och jävlar vad kul Cello tyckte det va! Han bockade, körde "antiloop hopp" OCh brallade som tusan! Han tyckte det va ski kul, han ville hela tiden springa över hela åkern i 110 efter man hoppat, så efter sista hoppet slämpte jag honom efter och han fick springa hur fort han ville, VILKEN FART asså, har nog aldrig ridit så fort i hela mitt liv! Tårarna rann, Jag skrattade som en galning de var så himla kul! Man kände värkligen hur han tog i med varenda muskel i kroppen, de gick så fort att han inte äns han bocka ;) Och sen det häligaste, jag tog lite i tyglarna och rörde på fingrarna från 120km/h galopp till skritt direkt! De är det häligaste med honom, man kan busrida ute i skogen barbacka göra vad som hällst, man rör på fingrarna så sagtar han av, han är så himla mjuk i munnen! Så det är riktigt skönt, hoppas nästa ryttare tar vara på det och inte drar honom i munnen som lätt små barn gör..

När jag kom hem rån stallet så duschade jag och fixadem ig, så åkte jag senare till MOrmor och Morfar och åt en god middag, men var jätte trött eftersom jag bara sovit typ 4timmar natten innan.... SÅ jag somnade halv 23 på kvällen och i morse vaknade jag 10 ordentligt utvilad, så gfick jag och mamma till ICA vid typ 12, sen gick vid upp till stallet och hälsade på Cello hade ridlust, men han blir bara så himla svettig :( Hoppas stalllet blir klart snart! :D Men nu blev det ett vääääldigt längt inlägg vet vet men skiiiit samma ;)

SKRIVET: 2010-10-15, kl 16:42:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rosa Bandet!

Stöd rosa bandet


Rosa Bandet är en sjukt viktig sak tycker jag! Nu har ju Rosa månaden börjat, tittade på filmen  I TAKET LYSER STJÄRNORNA IGÅR usch vilken hemsk film, den handlar om Jenna och hennes bröst canser sjuka mamma, och det finns folk osm har det som Jenna och hennes mamma på riktigt! Så klicka på bilden så kommer du till en sida och där fyller ud i ditt namn och sen så kan du publiciera denna bild jag har gjort, det är helt gratis och varje gång någon publicerar bilden så får rosa bandet 10kr!

SKRIVET: 2010-10-13, kl 21:26:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag har träffat PAOW!

Eller jaa nästan iaf ^^.

Hahha tänkte berätta om de imorse men glömde bort de ;) Drömde de inatt! Att jag och tove typ satt på ett tåg och diskuterade vilka bloggar vi läste, jag bah: Asså jag läser våra och sen typ Paow och Dessie och dom för dom är så jävla dåliga! HAhah så himla patetiska! sen så vände jag om och då satt Paow typ 2m ifrån mig xDD Haha jag blev typ knall röd i fejjan och typ bah! ÅH! WOW PAOW! Kan jag få en autograf?!!

Hhahah tror faktiskt att jag va röd i fejjan när jag vaknade.. :$

SKRIVET: 2010-10-13, kl 20:51:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äkelskithelvetsespissdag.

Usch idag har det inte varit någon bra dag :// Asså den har inte kännts så dålig, men nu när jag tänker tillbaka har den varit riktigt dålig :(

Hade engelska prov som gick SKIT
Fick bara VG på svenskan
HAde skriftligt NO förhör (som vi får betyg på) men trodde att de va muntligt så jag hade inte pluggat, och har sovit på dom senaste lektionena hehe..
Missade bussen hem.
Cello gick ännu sämre idag än igår! Och då blir jag arg och då riderj ag dåligt och då blir det inte bättre :( Så det ska bli riktigt skönt me Fia träning imorron, så han blir helt lossad, för jag lyckas inte lossa honom helt i höger där han är som stelast i bogen :'(


Så ingen vidare dag idag alltså... Men men kan bara bli bättre, plus så harj ag ev. ingen häst vakt till Cello när vi åker till Danmark KUL aja det löser sig alltid, annars kanske jag kan få vara hemma?! :D

SKRIVET: 2010-10-13, kl 08:15:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej hej hallå bloggen :) nu står jag ute...

Hej hej hallå bloggen :) nu står jag ute i kylan och väntar på bussen är typ bara 3grader ute! ;o as kallt Asså! Och jag har bara tights på mig, men har min nya mys tröja på mig, den är ganska varm som tur är! Dock ser jag gravid ut i den :( men nu kommer bussen!

SKRIVET: 2010-10-12, kl 20:28:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hittat en häst jag vill ha! :D

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=400596


Dock är den 96a och kostar 40.000kr, :(

SKRIVET: 2010-10-10, kl 17:31:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Funktioner hel dag!

Idag var det KM i hoppning och jag stog som funktioner hela dagen! Åkte till ridskolan vid 9 och började bygga bana. vid 10 va första start sen stog jag där till klockan 20 i 3 alltså 4 och en halv timme, är helt slut! Men det har varit en lärorik dag, sett många fina ritter!  Man får lixxom se allt på ett helt annat sett när man står på banan än på läktaren, men placeringarna i årets KM i hopp blev:

Rideskole KM
Ponny: 1a Nadja och Knasen 2a Elvira och Twixi
Häst: 1a Johanna och Harriet vet inte 2an för dom sa inte det.

"Vanliga" KM
Ponny: Alexandra och Boyen 2a Va Elin och Rulle tror jag.
Häst: Sara forsberg 2a Åsa och Kakan

Rätta mig om jag har fel ;) 

SKRIVET: 2010-10-10, kl 17:07:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Svar på kommentar



Fick en kommentar av Saga om varför jag ska lämna tillbaka Cello, är ganska många som undrar så det är väll bäst att berätta det på en gång, eftersom att väldigt många jag känner läser min blogg så det här är väll ett bra sätt att ta upp det på ;)

Jag fick Cello på foder i feb-09 han var då 19år och en super läromästare! Dock hade han tävlat ganska mycket så han var less på livet som tävlingsponny, så han skulle inte tävla så mycket på ett tag, men han tyckte det var kul att träna i hopp/dressyr! vilket passade mig perfekt för jag hatade att tävla men älskade att träna! Ibörjan fram till sommaren tyckte han det var superkul att hoppa! Visst han har och är alltid lite seg, men det är hans stil, så i April när han inte tävlat på ca 4månader skulle jag starta en liten clear round på 70 och 80cm det kändes jätte bra! Det hade gått super på träningarna, på framridningen gick det bra som hemma, men sen när vi kom in i ridhuset - seg orvar kom igång! Men vi galopperade lungt genom banan fel fritt, då tänkte vi att han nog va lite seg för han inte tävlat på så länge, sen så kom sommaren uppe i Brosättra där vi bara kunde rida på banan, så det blev en sommar med dressyr varje dag på banan, visst han blev fin och jag utvecklades mycket, men Cello trivdes inte alls och det gick bara sämre och sämre hoppade inte heller något på hela sommaren. Så i Augusti flyttade vi till Liesta hos Pålgård där vi står nu, Då jäklar skulle vi komma i hård träning för inför våren för då ville jag ut och tävla, för nu har jag börjat tycka det är super kul! Så Vi började dressyr träna varannan vecka och hoppträna varannan vecka, dressyren gick super, vilket den fortfarande gör, så vi testade att starta en dressyr clear round red LC:1 på 53,7% pga. av att han som på hoppningen gick jätte bra på framridningen men sen när vi kom in i ridhuset så bara dog han! Fick sitta och smacka som en galning! Men det var inte hela världen tyckte jag, han går ju fortfarande ute på natten han är säkert bara trött! Så vi fortsatte med träningarna, dressyren gick fortfaradne super Men hoppningen var dessvärre är ingen höjdare, vissa gånger tyckte han det är super kul och riktigt sög tag i hindrena! Andra så fick jag sitta och driva och driva och han galopperade ändå knappt, men träningarna innan skol DM gick han helt okej bra så jag bestämde mig att vara med! Kändes jätte bra trodde det skulle funka, för alla ursäkter jag skyllt på innan som "men han är inte helt igång det är därför han är seg, eller han är nog trött eftersom han går ute på natten osv osv" kunde jag inte skylla på den här gången, för han var bra igång, lite små tjock men ingen fara, han hade stått inne på natten och sovit, så det skulle gå super trodde jag! Och det gjorde det på framhoppningen han gick jätte bra! Hade en super bra känsla när vi gick in i ridhuset, men när vi kom in i ridhuset bara dog han - som vanligt! Han Galopperade knappt så vi stannade ut oss på 3dje hindret. Efter ritten blev jag väldigt väldigt ledsen och arg, inte för att vi vägrade ut oss utan för att jag insåg han tyckte inte att det var roligt att tävla längre, och han tycker inte att det är kul att hoppträna längre, och jag tycker igentligen inte att han är så super rolig, jag älskar pigga hästar som bockar och sparkar och är rädda för allt det är de roligaste som finns! Och så är absolut inte Cello han är en cool lugn läromästare, jag älskar när han blir rädd för något eller fjantarsig (det händer HÖGST 1gång i månaden) för då händer det något! Och det är fel, det var de jag insåg på skol DM.

Så om jag ska kunna utvecklas och ha roligt i min ridning så måste jag lämna tillbaka honom, tyvärr han vill bara lufsa i skogen, lära någon liten tjej/kille att trava runt på banan hoppa ett litet sockerbits hinder, det är det han vill! Visst skulle jag kunna  göra det med honom, men det kommer jag tycka är super tråkigt och det kommer sluta med att jag tappar mitt intresse. Men ändå så känns det så taskigt mot honom att lämna tillbaka honom eftersom att han måste flytta runt så mkt, men det är väll som alla säger - jag måste tänka på mig själv i det här fallet.

Så när han åker vet jag inte riktigt men senast den 20 feb, Hans ägare letar ny fodervärd för fullt, så han åker när dom hittat någon, så han kan åka om 5dagar eller 3månader det vet jag inte. Så just nu letar jag efter ny häst att ha på foder. Det ska vara en d-ponny i åldern 5 - 12år och vara pigg och glad och något utbildad i hopp/dressyr.

Så tyvärr måste jag och Cello gå skilda vägar, men sånt är livet det blir nog bäst för oss båda, men han kommer ändå alltid vara min söta lilla pluppeli plupp :)


Clear rounden i April-09


Cello i sommras uppe i Brosättra

Hoppträning innan skol Dm som gick riktigt bra!


I Sommras hemma hos Maja!

SKRIVET: 2010-10-09, kl 19:48:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Livet är inte på topp just nu.

Har bestämt att jag ska lämnat tillbaka Cello
Är grymt trött
Jag och Malin typ små bråkar.
Är less på allt och alla och skulle bara vilja trycka ner dom i en sopptunna fast dom inte gjort ngt.
Är ledsen pga av en privat sak mellan mitt hjärta och mig.
Cello är trött och seg
Det är geggigt ute.
Känns som om jag inte har några vänner.
Vi måste åka till Danmark
Har jätte ont under näsan pga. av att en finne är på väg.
Ska vara funktionär imorron
Har eng. prov i veckan.
Fick knappt G på eng muntliga bok recensionen.


Men det är väll bara vanliga höst deppen?

SKRIVET: 2010-10-08, kl 20:33:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tove Bernström



Bästavänn, du är bäst, älskar dig, lyssna på låten. Du är underbar, visar nog inte hur mkt du betyder för mig. Du är min allrabästa vän för dig kan jag berätta allt. Jag älskar dig. Vi har så många minnen ihop. Du är viktig för mig. Den bästa. Du har hjälpt mig. Du har stöttat mig. Du har skrattat åt mig - jag har skrattat åt dig. Du är allra allra bäst.


Jag har skrattat med dig. Jag har gråtit med dig. Jag har bråkat med dig. Jag har vuxit upp med dig. 





Titta på fotona. Jag blir glad, och minnen spelas upp inför mig. Du är enormt viktig!

SKRIVET: 2010-10-08, kl 12:22:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ungdomsmottagning!

NU är jag hemma igen från NOrrtälje, fick sov morgon gick inte upp förräns runt halv 9 Sköööönt!  Vi skulle alltså till ungdomsmottagningen i norrtälje m. klassen skulle träffas där 5 i 10 och jag lyckades få skjuts :D Iaf, där pratade dom om sex, könsjukdomar, mm. Fick även en kondom med mig hem TJOHO!! :D *Överlycklig* Hahaha just nu sitter jag iaf och väntar på att mamma och pappa ska komma hem för dom skulle köpa McDonald med hem till lilla mig, som jag snabbt ska äta sen upp till stallet för att rida med Antonia! Vi skulle mötas vid typ 2 :) MEeeen tjingeling!

SKRIVET: 2010-10-07, kl 22:43:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Marknad

Helli Hallo!

Innan jag glömmer det, så ska jag berätta att jag har fixat design till Saga, Ebba och Tove så kolla in deras blogg på www.denanflickorna.blogg.se

Idag var det iaf marknad! Så vi slutade tidigt, sköönt hade bara Svenska, No och Matte där vi fick våra skolkataloger, blev inte speciellt bra :( Såg as fet ut! Typ som om jag hade dubbel hakor eller nått... Vi slutade iaf vid 12 och så då liftade jag, Lollo Tove och Carro hem till mig där det blev pannkaks stekning för fulla muggar! Lite sneare kom även Freddy!

Gillar inte marknaden speciellt mkt eftersom jag har blivit helt nedsprutan med raklödder dom senaste 4åren. Så min tanke va att bara gå ner ne snabbis och sen hem och duscha för att förhoppningsvis slippa allt äckligt raklödder, MEN VILKEN SKILLNAD! Det va bara typ 98orna som höll på och spruta och tyckte dom va så "häftiga"  så 96orna kanske har insätt att det bara är jobbigt? :DD Ja, med undantag för några..
Så Marknaden kunde ha varit bra, gick med Tove Lollo Freddy och Carro, men det regnade ås himla mycket! så efter ca 2timmar gick jag Freddy och Tove hem till mig, fönade håret, åt chips och spelade TV spel, vid 7blev hon hämtad så då gick jag och Tove ner till marknaden igen och åkte karusell som förövrigt a skiiiiit tråkig, köpte godis och kanderande äpplen, Senare gick vi hemmåt runt 20 halv 9 kanske? Så ja, så såg väll min marknad ut,, Så helt ok iaf :)


Imorgon blir det nog en roliga dag, först in till Nörrtälje vid 9 för vi ska till UM m. skolan fattar inte riktigt varför?? Aja sen slutar vi vad halv 12 då åker jag hem för vid typ 2 så ska jag och Antonia rida ut! :D Ska blir kul, bara hoppas att Cello är pigg :) Men nu ska jag sussa, natti natti :)

SKRIVET: 2010-10-06, kl 08:16:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Video



Haha video från Igår, älskar hur Carro fråga på slutet: "Denice, kan vi inte då till donken?"

Ska till skolan nu CHIAO!

SKRIVET: 2010-10-06, kl 08:11:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skola!

USch snart ska jag till skolan,, blir jobbig dag, Har eng bokreport som betygsätts, skriftligt NO förhör betygsätts och sen Svenska prov som betygsätts KUL eller inte xD Haha Igår var jag iaf inne i Norrtälje med Carro, vi käka på donken och jag köpte benvärmare, kam och hårspray juste köpte plånbok också :D Skulle upp till stallet på kvällen efter maten, men det blev så sent så jag struntade i det. I måndags fick han sina sprutor, de gick jätte bra! Första sprutan märkte han typ inte att han fick, men andra du märkte han det och var lite spänd, men det gick jätte bra! Dock så glömde jag be henne kolla på hans tänder,, men men. Så då vilade han också, Idag hoppas jag att jag hinner rida, men inte säkert eftersom jag måste hjälpa mamma och pappa att släpa pinnar nere i Tomta, Aja har får väldigt mycket vila den här veckan xD HAha nu ksa jag försöka hinna lägga upp ett video klipp sen måste jag till skolan!

SKRIVET: 2010-10-05, kl 22:14:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Usch har ätit chips och mår jätte illa, bo...

Usch har ätit chips och mår jätte illa, borde ha lyssnat på antonia, imorron fårni se en video med mina gullungar, god natt :)

SKRIVET: 2010-10-03, kl 08:37:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morron Morron :)

God morgon!

Nu är jag uppe, klockan halv 9 duuktigt va?! :D Haha men ska ju som sagt gå och fota Tove! Hoppas det blir några bra bilder, dock så är själva pogramm ridningen i Ridhus, alltså blir det trodligen dåliga bilder där :( Men jag kanske kan fota med blixt? Får fråga lilla Tove :) Aja nu måste jag göra mig iordoning, ska vara där nere 9!



CHIAO!

SKRIVET: 2010-10-02, kl 23:02:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vad gör du en lördags kväll?

Själv sitter jag och dricker avslagen Cola och Sega saltapinnar som stått framme för länge.

Vad gör du?

SKRIVET: 2010-10-02, kl 22:56:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

En väldigt pinsam V-blogg



Vet att den är åt fel håll, men orkade inte göra en ny ;)

SKRIVET: 2010-10-02, kl 19:58:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nenno!

Idag var jag som sagt uppe i Brosättra med Malin, och red Nero! Haha han va min favvo förut, Så det var lite osm gammla tider :')  Han skulle nog vara gansak rolig att jobba med, finns så mycket att jobba på! Skulle vara kul och ha honom 1år och bara jobba med honom och sen sälja honom, men dock så har han nog ingen vidare stam och är inte speciellt fin, men han har gansak bra hopp teknik :)  Dokc så i nu läget går han på ett pessoa,  med barnen, och då knäcker han av i nacken och springer, då drar barnen honom i munnen och ja då blir det bara värre, så han har inte speciellt mycket rygg muskler, med det förstår man ju om han bara jobbar fel, Så många tycker han är väldigt pigg, men det är han inte, han får bara sån jäkla falsk bjudning när han knäcker av i nacken! Men sen så är han ganska stressad, så det var gansak jobbigt att rida honom eftersom han är så "pigg" så driver inte barnen, så den stackars ponnyn blev jätte stressad så fort man la till skänkeln eftersom ingen gör det! Så jobbade mest med att han inte fick knäcka i nacken utan ha huvudet uppe, sket i formen, så tränade jag lite slutor så han inte blir helat förskräckt när man lägger till skänkeln ;) Va faktiskt ganska roligt att rida honom!  Hahha hade inga grejjer med mig så jag fick låna en "snygg" Jofa ridhjälm xD


Jag och min vackra hjälm! :D Fet att den sitter jätte konstigt, men har en jätte konstig huvudform, så jag kan typ bara ha John Witiker hjälmar (a) Ser ni Nero ibakrunden?! Kolla vad hans namn blir baklänges ;)


Efter jag va i Brosättra åkte jag direkt upp till stallet och red Cello, han va gasnak pigg! Red i hagen bakom stallet, dock när han blir pigg, så blir det lite mer fart annars är han bara okoncentrerad och bara snubblar alltså gillar jag inte när han är pigg när jag ska rida dressyr ;) Men men gick helt ok bra, min sits kändes faktiskt bra idag! Har annars kännts som om jag sitter snett och inte har kommit ner i sadeln ordentlig, men idag kändes det bra! Ska inte rida med stigbyglar nu på ett tag ;)


Sööta Cello igår när vi var på promenad :D

Imorron ska jag ner till Rimbo på dressyren och fota :D Tove startar 09.30 och 11.30 och Ebba startar 11.38 skönt att det inte är så långt imellan :) Dock så startar Linn Ingvarsson (som jag skrev om igår) Sist på dagen alltså klockan 17! :( Så det är väääldigt långt imellan, men jag åker väll till stallet imellan och rider :) Aja hörs senare! :)

SKRIVET: 2010-10-02, kl 12:59:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

HISS och DISS

DISS

Hjälmarna med Ventil mojjäng! Ta inte illa upp alla som har det, men JAG tycker det är riktigt ofint! KAn förstöra ett helt ekipage! Utan ventil ska det vara! Och nej, säger inte att alla ska ha en John Withaker hjälm för ca 3000-4000kr man kan faktikt tex. köpa Hööks egna för 300kr UTAN silver mojjs! (är på bild till höger)


HISS

Kingslands nya vinter jackor! Speciellt den  som är på bilden!  Men Hööks (den högra) Är också helt ok men kingslands jacka är ursnygg! Men sne vet jag ju inte hur den sitter på man kanske ser ut osm en sumobrottare?? Hööks jacka kostar 479:- för er som undrar ;)

SKRIVET: 2010-10-02, kl 12:50:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brosättra!

Nu ska jag snart med Malin upp till Brosättra! Wooop Woop! :)Ska bli kul att komma upp dit igen och träffa LOta mm.  Skulle igentligen ha åkt in till stan med syster, Meeeen det blev ändrade planer, så vi gör det på tisdag istället :) Ska köpa Kajal Penna och Benvärmare då, OBS ska inte ha benvärmarna så dom syns, det är riktigt fult! Ska ha dom under mina UGGs i vinter, har så smala ben så UGGsen är ALLEDeS för stora i skaften! Då kan man ta benvärmare som utfyllnad så slipper dom fladdra ;) Smart va?! Aja ska göra en Hiss och Diss grejj innan jag åker, hörs sen! :)

SKRIVET: 2010-10-02, kl 09:11:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

LUGG!

Gaah! Klippte lugg ugår and i Love it! Tycker ert blev riktigt fint faktiskt! Är super nöjd! Igår var det iaf en lugnkväll, va hos kusinen till typ 11, va lungt även där, åt smörgåstårta för första gången! :O  Snart kommer det iaf en tant/tjej som ska lämna min systers väska EFTERSOM HON ÄR SÅ JÄVLA SMART OCH TAPPAT DEN! Men men vem får lida för det? Jo jag TACK! Aja ska spela sims nu, så får vi se om det blev stan senare, Bye bye!

SKRIVET: 2010-10-01, kl 15:34:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Om man älskar någon mer än sig själv, har ...

Om man älskar någon mer än sig själv, har man hjärtat utanför kroppen då?

SKRIVET: 2010-10-01, kl 14:33:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kingsland!

Åh! Har suttit och kollat på mitt favorit märke Kingslands höst/vinter kollekiton! :D Alltså de är ett häst märke ;) Verkar som det blir att önska sig Jacka i Jul klapp....





Plus så är jag lite glad nu för Linn Ingvarsson som har bloggen www.dressyrmupparna.blogg.se skavara med på Rimbo dressyr på söndag som är Elit omgång 2, ska vara nere och fota Tove och då kolla på henne! Ska bli riktigt roligt då hon är en av mina förebilder! Men nu ska jag ta och cykla upp till stallet och gå ut och gå låångt med Cello, är riktigt sugen på det! Aja hörs sen!

SKRIVET: 2010-10-01, kl 11:04:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Veeeecka!

NU kom jag hem för en stund sen, sluta halv 11 på fredagar soooft! :D Snart ska jag gå och klippa mig, tror det blir raklugg och sen klippa upp håret rättså mycket, tror det kan bli fint, annars blir det bara att sätta upp de i Kines boll! Senare ikväll ska vi upp till min kusin som ska firas eftersom han fyller 18, hoppas det blir tårta (a) Får se om jag hinner/orkar/har lust att rida innan :)


Förövrigt sitter jag och skissar lite på en blogg design till www.denanflickorna.blogg.se den kommer trodligen på måndag eller tisdag, ska fota dom lite på tävlingen på Söndag :) Men jag säger när det är klart för då kan nni gå in och kolla! :D Aja nu ska vi gå och äta lunch , bye bye!