SKRIVET: 2011-02-28, kl 06:52:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Poolen

Nu ligger jag vid poolen/stranden (de är precis vid varandra) och försöker få färg :) fotade värsta asteeek bilden, men då går de inte att ladda upp bilder till bloggen från Iphone :o är de bara så för mig? Men nu ska jag sola vidare :)

SKRIVET: 2011-02-26, kl 05:45:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Matförgiftad.

Helloj, nu har jag fått lite ork så jag kan skriva ett inlägg, har lämningen blivit matförgiftad, inte så trevligt, blev det i förrgår kväll, och därifrån till i natt, kan ni ju räkna ut vad jag har gjort, men är på bättringsvägen, är bara så sjukt svag eftersom hela kroppen är tom :/ men nu ska jag försöka sova lite till :)

SKRIVET: 2011-02-24, kl 13:24:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Maaaaaat!

Hello igen,
Nu ska vi snart gå och käka middag, klockan är typ halv 8 :)  Hm.. vad kan man skriva om? xD När jag solade så gick de bra, eller vad ska man säga? xD

Juste! Pratade med Klara, Cellos ägare, och dom hade pratat med Lotta som har Cello, och han trivdes tydligen bra, och hade börjat gå lektioner varannan dag med små barnen, och hade skött sig super! Det känns super skönt, ska åka och hälsa på  när jag kommer hem :)

Men aa nu ska jag göra nått, tjo tjo :)

SKRIVET: 2011-02-24, kl 09:25:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stranden nästa!

Hello, nu ska vi närsomhellst gå ner till stranden och sooola! Blir första sol dagen nu, så de ska bli super Skönt :) men hörs senare! :)

SKRIVET: 2011-02-23, kl 17:25:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Thailando.

Hello, nu kommer det lite uppdatering från min sida! :)

Nu är jag alltså framma i Thailand, på rätt place har blivit fel två gånger, hehe...


Iaf, från början blir nog ett långt inlägg (a) Vi åkte från Arlanda kvart över 20 i måndags kväll, flög en timme, till köpenhamn, va där vid kl 9, Danskar på och förseningar, så planet lyfter två timmar senare, alltså kl 23 SKIT kul att sitta och glo i ett plan som står still i två timmar -.-, sen flög vi i 11 timmar, Landade i Bangkok, kl 10 svensk tid, 20 min senare, och om vi hade kommit i tid, så hade det varit 50min innan nästa flyg, men eftersom vi va sena, så han vi inte :/ Så det blev ävernattning i Bangkok på ett fint hotell! Bodde på 22andra våninger, så vi hade utsikt över heeeela Bankok typ! De va fränt, det är även där vi ska bo dom 2 sista nätterna :)


Så imorse, fick vi gå upp kl 5 (Thai tid) För att bussen skulle komma och hämta oss kl 6, va ju inte sådär jätte kul, men iaf åkte buss till flygplatsen, och sen på ett litet propellerplan som vi åkte med när vi åkte till Koh Saumi, Men den här gången gick planet till Trat! Så plan dit, sen när vi kom tid, så vare buss igen, sen färga ut till Koh Chang!  Och då hamnade jag och min syster i en buss, och alla andra i en annan, men vi bah de är lungt, meeen Thaiarna hade gjort fel, så de skjutsade oss till ett heeeelt annan hotell! xD Men med knackig engelska, så lyckades vi äntligen få fram lite info, och den snälla Thaiaren körde oss till vårt hotell! Skönt! Så vi kom hit vid 11 i morse, (klockan är 23.18 här nu och 17.18 hemma i sverige) Vi ligger alltså 6 timmar FÖRE!


Men idag har vi inte gjort så mycket, det har varit mulet, så vi kunde inte göra så mkt, när vi badade så började de spö regna xD Inte så skönt, men imorron skulle de bli 28 grader och sol, så då blir de att steeeeeka! Men nu ska jag sussa, kommer förhoppningsvis mer bilder imorron ;)

SKRIVET: 2011-02-21, kl 21:00:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

En film medans jag är på planet.

Hello, nu sitter jag förhoppningsvis på planet, eller så ligger jag död i nått hav, eller så missade vi flyget, men förhoppningsvi är jag på planet i kanske typ ryssland? Eller nått, iaf igår kväll fixade jag ihop en liten video men bilder på mig och Cello, Alla är inte så fina, men dom har minnen med sig, :)

SKRIVET: 2011-02-20, kl 20:52:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

Jag har världens finast vänner, tack hoppas ni vet vilka ni är <3

SKRIVET: 2011-02-20, kl 19:02:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cello på väggen.


Nu har Cellos skylt hamnat på väggen, förhoppningsvis får den hänga själv där i 4 år :)

SKRIVET: 2011-02-20, kl 17:47:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jobbig dag som inte var så jobbig,

Nu är äntligen den här dagen snart över, men det gick bra, var inte ledsen eller nått som kändes skönt,

Åkte upp tidigt till stallet imorse och red ut med Emma, Marie, Eleonor och Erika, det va roligt och Cello va pigg :) Efter ridturen kom mamma och pappa, och lite senare Marit och Klara (Cellos ägare) Vi lastade och körde till hallsta, där träffade vi Lotta, och Cello fick sin box inne i stallet, och där fanns det MAAAT! Så ja, Cello va glad och brydde sig inte särkillt mycket om oss andra, men gav honom många klappar och morötter, tror att han kommer trivas där :)


Jag har inte varit ledsen något alls idag faktisk, men jag tror att jag inte har insätt än, jag har inte fattat än att han är borta, han är inte min längre, jag tror att verkligheten kommer ikapp mig när jag kommer hem från Thailand,men det löser sig, då ska jag hitta en ny häst en ny vän, 2011 ska bli det bästa året på länge har jag bestämt, det verkar även bli så, och ja, men sommar kommer bli guld, hoppas jag det känns som det, Varken att skiljas från Cello eller ***** ska tynga ner mig, jag ska vara stark, jag är stark, livet är en baggis


Jag vill också tacka alla i min närhet som stöttar, ni kanske inte vet att ni gör det, men ni gör det, genom att bara fråga hur det är, tack,  det hjälper mycket, även ni underbart snälla människor som erbjuder mig att få rida era hästar om jag vill, det värmer oehört mycket <3

SKRIVET: 2011-02-19, kl 23:53:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fy fan.

Jag va ledsnast, nu hände detta och jag sjönk 10 snäpp ner mot mer ledsen, går det äns?
Svar: Ja jag upplevde det nyss.

SKRIVET: 2011-02-19, kl 21:59:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen D

Sitter och tittar på walk the line, en film om Jonny Cash, riktigt bra! :)
Imorgon kommer dagen D dagen som jag vetat skulle komma de här datumet länge nu. Men inte fan gör de det lättare.
Han får det bra. Jag vet det, jag kan komma och hälsa på hur ofta jag vill, jag vet det, hans gulliga mörka ögon, kommer alltid finnas där, jag vet det. Det är bara jag som måste fatta det.
Jag tänker hela tiden det här är den sista gånger jag gör detta, eller detta, men det är inte sista gången, FATTA. Men de gör så ont så ont. Han försvinner ingenstans. Han bara flyttar 40min bort, jag kommer kunna hälsa på honom hur ofta jag vill. Han får det bra jag vet det, han kommer trivas allt kommer bli toppen, jag vet de.
Men han är min bästa vän.
Men det gör så ont, men det här är inte någon under gång, varför är jag ledsen? Han får komma till ett toppen ställe, där han får göra saker på hans nivå, det blir bättre för honom, och jag kan komma och hälsa på honom hur ofta jag vill, han hamnar 40min bort, så han finns ändå kvar, och jag kan hitta en ny häst som jag kan tävla och träna på, bli duktig, det är de jag vill, så jag får ju allt jag vill, jag har ju ändå "kvar" honom bara att han inte står i mitt stall och det inte är jag som rider honom, inte jag som träffar honom varje dag, men vårat band kommer alltid finnas där, oavsett vad som händer, så varför är jag ledsen? Varför gör det så ont?
Jag orkar inte det här, jag vill inte. Jag kommer aldrig behöva säga hej då, jag tänker aldrig säga hej då, jag kommer aldrig klara att säga hej då, hej då finns inte, han kommer alltid vara min bästa vän, i min bästa plats i hjärtat, jag kommer alltid älska honom han kommer alltid vara min plupp, hans bruna mörka ögon kommer alltid smällta mig, han puffar kommer alltid vara mina, han kommer alltid vara "Min" det är bara någon annan som sköter om honom, han kommer bara vara någonannans bäbis, det kommer aldrig bli sista, det kommer aldrig bli något hej då, aldrig aldrig någonsin det tillåter jag inte, aldrig kommer det bli ett hej då. jag vägrar tillåter det inte, det kommer ALDRIG bli ett sista eller hej då.
Hej då bästavän vi kommer ses snart och ofta, jag lovar. Du kommer alltid vara min plupp <3

SKRIVET: 2011-02-19, kl 00:49:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Prov ridning och Fia träning.

Prov ridning 22/2-2010 första gången jag träffade Cello och red honom, det var -20 grader och storm, och jag hade typ höst kläder på mig, brr! Svimmade lite efter filmen också pga. kylan ^^, När jag prov red honom, tyckte jag han var svår att ställa innåt och tryckte med bogen, men kände även att han nog skulle kunna vara bra för mig att lära mig på, vilket han skulle ha varit om han ville lära mig! Men det har mest varit jag som har övertalat honom att göra som jag vill, men jag har lärt mig enormt mycket på honom ändå :)
Här har vi videon från i torsdags, visst han har ingen vidare stadig form, jag rider inte spec. bra och vi har ett dåligt tempo, men vi har lärt oss eller iaf jag otroligt mycket under de här året med pluppen :')

SKRIVET: 2011-02-19, kl 00:36:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

På G!

Nu har jag äntligen fått ihop videon, från träningen! Håller på att spara den, sen kommer den och prov ridnings filmen ut! :)
Hata min webb-cam :(

SKRIVET: 2011-02-18, kl 19:37:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rosanna Charles!

HAHAHAHAA xD Va inne på Amir´s blogg, och hittade en annons om en sierska, men grejjer är att den är AS lik hans kompis Rosanna xD Kanske extra knycker hon som sierska :O Eller kanske hennes mamma? HAHAHA

SKRIVET: 2011-02-18, kl 18:15:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fläng Tur.


Idag blev det en väldigt flängig tur, hehe ^^,

Kort sagt kan man säga att de var släng trav som inte gick att sitta i, med massa bockningar, rund mjuk galopp, men bockningar och tvärniter när Cello hittade en fin gran, och barbacka, med grimma (a) Haha men det va mysig tur, är så rolig för man kan låte Cello göra lite som han vill och busa, för han är så trygg, så man behöver inte äns tänka på att han skulle göra nått :)

Annars har allt i stallet varit som vanligt, det mesta som jag inte använder är packat till Söndag, min tanka är att åka upp ischlopischlo tidigt till stallet på söndag, typ 7, och mocka ur boxen och fixa så mycket som möjligt, för sen ska jag rida ut med Emma och co. vid 9, och våran tanke är att åka upp till hallsta så vi är där vid 12, och jag vill ju hinna borsta och så i lugn och ro innan, :') Så jag får se hur jag gör :)
Nu ska jag ta och packa lite till, tjo tjo! :)

SKRIVET: 2011-02-18, kl 13:20:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Filmer,

SHar ehm.. fixat filmer till min Iphone till Thailand, tänkte tipsa om några, har dock inte sett dom :)

Hoppas ni fick några film tips! :)

SKRIVET: 2011-02-18, kl 12:54:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rimbo Biten.

Tjo bre! Nu kom jag precis hem, eller nästan har kissat också (a) Har varti i skolan och käkat på Rimbo biten med Tove, Lollo, och Antonia, efter de gick Lollo till bussen och resten av oss traskade vidare till bibblan, lånade lite till Thailand, måste ha nått att göra på stranden, (a) Så de har varit sooft! Nu ksaj ag snart packa lite, tråååkigt :( Men sen blire upp till stallet och rida för näst sista gången! Buhuu. men sånt är livet, hade sista träningen igår och mamma filmade HELA vilket är ca 30min och hade tänkt att klippa i hop de till en film på kankse 2min? Annars är de ändå ingen som kollar, så ja det lär ju ta ett tag... Men den kommer väll förhoppningsvis upp lite senare! :)

SKRIVET: 2011-02-16, kl 19:24:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vetrinären!

Hellobu! Idag gick jag till skolan för första gången den här veckan, känns bra att jag missat halva veckan när jag är borta nästa vecka.. dååligt! Aja, hade matte prov som nog gick hyffsat, hoppas på ett VG iaf, för de ska jag fan ha till jul! Vi disikerade även innehållet i en gris som var väldigt yummie... JAg och två kompisar liftade hem från skolan vid lunch, för dom skulle bada i Rimbo med elevensval, och jag skulle upp till stallet eftersom vetrinären skulle komma! Cello gick igenom utan några porblem alls! Va jätte skönt, hade inga anmärkningar alls förutom att en del från ena ballen va borta efter hans brodd tramp :( Men annars reagerade han inget på böjprovet eller nått! :) Nu på kvällen har jag pluggat massor, ska göra lite till senare, har även plockat ihop de mesta av Cellos saker, ska ta med de upp till stallet, så man har de klart på söndag, ska även ta hem de joffset jag inte använder :) Vill ha så lite saker som möjligt att göra på söndag eftersom jag nog inte kommer orka så mycket, nu ska jag titta lite på TV så ska jag och mamma snart åka till stallet igen och natta :)

SKRIVET: 2011-02-14, kl 12:46:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helloj!

Hello, nu sitter jag här hemma och ska spela sims, är fortfarande dunder förkyld, och har feber till och från, som jag även hade i helgen, så nu blir de 4de dagen jag inte är i skolan, vilket suuuuger eftersom jag har grymt mycke att göra i skolan! . Lite senare vid 2 ska jag och min syster upp till stallet och rida, jag mår skit, men de struntar jag i, tänker rida ändå! Har ju bara 6 dagar kvar med min plupp :( Vi kör alltså honom upp till Ridkolan i Hallstavik den 20onde, KOmmer vara jobbigt, men han får det bra, det känns även skönt att han kommer till Lotta, det är hos henne jag alltid har ridit, hon har lärt mig allt jag kan ;) Så henne har jag nog mest förtroende för ^^, . . På onsdag kommer vetrinären så ska Cello besiktas, spännande... nej men allvarligt så är jag nervös! Fast jag borde ju inte vara nervös, för han har aldrig varit halt, svullen eller nått när jag har haft honom, och jag har inte ridit så hårt heller, med tanke på att han är 20 år, och ute i skogen har jag bara ridit, men man blir ju ändå lite nervös! Spec ftersom jag aldrig har varit med om nån besiktning förut... men man longerar väll, springer och gör böjprov och känner igenom honom? De är väll de man gör? Hm.. Aja de lär ju visa sig! När jag fick Cello så hade han en halv grad hälta på v. fram, dock är det inget jag har märkt av! Så de kommer nog gå bra :) Andas Denice Andas... . . Och för er som har missat de så åker jag till Thailand om en vecka! :D :D Nu ska jag ta och snora vidare, tjo tjo! :)

SKRIVET: 2011-02-12, kl 01:06:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ganska duktig dag!(IPhone inlägg)

Idag blev det en duktigt dag faktiskt! •Städade mitt rum som VERKLIGEN behövdes! •mejlade en lärare om prov. •försökte lägga över filmer till min Iphone. •red ner till ridhuset. Så ganska duktig va jag idag ändå! Nere i ridhuset gick det ganska bra, stund vis gick han bra :) dock så sööög öppnorna i höger, han har svårt i höger, men idag va han som för 3 månader sen :/ men ändå så gick dom minimala galopp volterna super? Tycker dom borde gå dåligt, om öpnorna går dåligt? Vi fick även till lite förvänd galopp idag, är rätt jobbigt för oss med den förvända, eftersom jag håller på att lära mig, han är ganska "tung" asså inte tung i handen utan som i kroppen, lite som en fjording? Fast inte riktigt så tung, men ni fattar ;) och så är han envis och ska göra som han vill och alltid har gjort, dvs. Byta galopp när man byter varv ;) fast de år väldigt smidigt i hoppningen ;) aja nu ska jag sova och hoppas på att min onda hals är bättre imorron! :)

SKRIVET: 2011-02-11, kl 08:53:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snö storm.

Uuusch! De är snö storm ute :( SÅ det blev ingen träning igår, hade ingen direkt lust att skritta ner till ridhuset i 15min i snö storm ;) Men ska köra nästa vecka ist!
.
.
Men jag gjorde lite nytta i stallet igår ändå! JAg och mamma va ute i skogen och hämtade gran grenar så Cello har något att pyssla med, sen får han nu även halm i hösilaget på kvällen! Så stackarn slipper ha långt tråkigt ;)
.
.
Pga. snö stormen så blev bussarna inställda! Yeey! Men måste ev. upp till skolan ändå och hämta en bok eftersm jag ev. har prov på tisdag :) Annars hade jag tänkt ha en nyttigg dag idag, ska städa rummet, jag har rensat bland mina mejl så man slipper få alla reklam mejl, jag ska plugga svenska eftersom jag ska göra ett helt kapitel innan torsdag då jag har prov, så ska försöka göra de i helgen, ska även börja packa till Thailand tror jag?! Är ju bara 10 dagar kvar :) Och 8 dagar kvar med Cello..


BARA FÖR ATT JAG VILL HA SOMMAR TYP NUU!

SKRIVET: 2011-02-10, kl 14:55:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bibelkunskap

Hello, nu sitter jag i skolan och har bibelkunskap och slutar 20 i 4 vilket suuuger! Men men får väll överleva ;) efterskolan så skakat ochtove em till mig och mugga pannkakor! :) sen halv 6 ska jag upp till stallet och rida lektion, mamma ska med och filma så det kommer Trodligen film ikväll :)

SKRIVET: 2011-02-08, kl 22:26:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens stall.

IDag skoddes Cello, sista gången när jag har honom.. snyft :( Men de gick bra iaf, tror nog allt att hovslgaren är lite glad att han åker så jag skaffa ny häst (a) Cello har väldigt branta väggar i hovarna, speciellt i fram, vilket gör de ganska svårt för hovlagaren att få i någon spik ;) Men nu är de gjort för sista gången! Haha ;)
Efter hovis så red jag ut, barbacka, tänkte jag innan, de gjorde jag, tänkte att jag skulle trava runt hela annelund svängen, vilket tar ca 1timme. Vilket jag gjorde, men sen när jag hoppade upp, så kom jag på att dom båda iderna krockade med varandra... och dom blev inte så bra kombination... Så jaa... riktigt pigg ponny, och en nästan död Denice belv resultatet (y) Haha men snäll ponny har jag iaf! :D
Dock så har rackar ponnyn börjat äta på inredningen -.- även att Kattis,(en av dom i stallet) sa att det inte gjorde nått, så känns det ändå väldigt tråkigt att boxen blir så förstörd, så steg ett är nu att lägga in gran kvist så han ahr nått att pula med, dock kan det bli så att han käkar upp hela skit fort eftersom att han är tokig i gran... Man blir lite fundersam när han bara börjat med det helt plötsligt, fast som mammas snillerika ide att han är ensam, för han började typ för 5dgr sen, och de va i den vevan hans box kompis flyttade, så han står själv på sin sidan, han kanske känner sig ensam utan en granne? :o Haha men vet ju aldrig? ;) Imorron blir de iaf operation gran!

SKRIVET: 2011-02-08, kl 22:17:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hata skooola!

Hello, jag kom på en sak...
Jag ahr trodligen 4 prov nästa vecka, yeeey!
Trodligen Biologi prov på tisdag, (om jag lyckas övertala min lärare ^^)
Matte prov på onsdag. Men ska bara repetera lite till de :)
Samhällsprov på torsdag. Har inte börjat plugga på de än :(
Svenska prov på torsdag. Har inte äns börjat med de kapitlet än.
Haha känns väldigt bra (y) nä men, ska man åka till Thailand så äre bara att plugga i förväg :( Fast det känns ju laaagom surt just nu, så de blir helt enkelt en plugg helg, eller ja de kommer de trodligen inte bli, för jag hittar alltid på något annat att göra >.< men föröska ska jag!
På tal om skola så ska vi ha innebandy tunering imorgon nere på en annan skola i Rimbo, hoppas vi vinner, eller iaf 2a de brukar vi komma :D Och vi ska ha rosa tröjor yeeey! :D

SKRIVET: 2011-02-07, kl 11:10:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trassligt värre.

Hello, här sitter jag i min lilla säng, fastg den är iof ganska stor? Iaf är hemma från skolan idag, då jag låg och kallsvettades hela natten och mådde illa imorse,
Så idag har jag inte gjort mkt, har tittat på filmen trassel, de  va faktiskt bra! :) Någon jag rekomenderar :D Jag har även ränsat alla bilder på Cello i månader, hittade många gulliga bilder, och det är rätt sjukt att man minns precis var och när och varför alla bilder togs?!
Älska den sommarfeta sovande ponnyn! :D

SKRIVET: 2011-02-06, kl 22:07:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min helg.

Hello.
.
tänkte berätta lite snabbt om min helg (; I fredags åkte jag och Carro in till stan, handlade underkläder, en tröja och lite annat kraffs ;) Efter stan åkte jag hem till Carro och sov. Snälla Mamma och Syster fixa stallet åt mig :D Första gången sen 1december jag inte va i stallet :O
.
I lördags hämtade Mami och Papi mig så åkte jag upp till stallet och red ut på Cello! :) Red ut våran galopp väg!  det är in lång raksträcka, brukar galoppera på den, och varje gång så ökar jag galoppen och samlar ihop den på samma ställe, ibörjan fick jag kämpa med honom att korta upp sig, men nu gör han det nästan automatiskt då han vet han får galoppera foooort efter! Bus ponnin! :D
.
.
Efter stallet så åkte vi hem till mormor och morfar och åt middag, va gott, kom hem och gick och la mig typ 12 och vaknade 10 imorse :O Då gick jag och mamma till stallet, så skrittade jag ut en sväng och mamma gick med, åkte sen och klippte till min lugg för tredje gången hos min moster haha! Är aldrig nöjd ;)
.
.
Förlåt för inlägget igår, men var tvungen att skriva, vet att det är tråkigt att läsa när nån sitter och böl skriver en text, men det blir ibland så :/
.
Mår inte så bra just nu.. livet är svårt på alla sätt och vis..

SKRIVET: 2011-02-05, kl 23:31:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördags böl.

Om 2 veckor förlorar jag Cello. Om fucking 14 dagar.
Om 2 veckor förlorar jag min bästa vän. Om fucking 14 dagar.
Om 2 veckor förlorar jag min pluppi. Om fucking 14 dagar.
Om 2 veckor förlorar jag den jag kämpat med. Om fucking 14 dagar.
Om 2 veckor förlorar jag den jag har gråtit med. Om fucking 14 dagar.
Om 2 veckor förlorar jag mitt liv. Om fucking 14 dagar.
Ni hör ordet förlorar. Om fucking 14 dagar blir jag en loser. Jag blir ingenting. Om fucking 14 dagar så dör jag.

SKRIVET: 2011-02-03, kl 21:30:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träning!

Nu kom jag för en stund sen hem från stallet, red lektion för Fia nere i ridhuset! De gick bra :) De är så himla kul, för Cello blir mjukare och finare för varje gång, trots att han står typ 2dgr i veckan och sen rids han ute i skogen förutom när det är träning varannan vecka? xD Haha både jago ch Fia tycker de är ett mysterium, men så länge de blir bättre ås är de ju positivt? ;)
Vi tränade övergångar för att få honom aktiv, och små volter i galopp, gick bra faktiskt, galoppvolterna gick bättre i höger än i vänster, annars är allt annat lättare i vänster än i höger, skumt ;) Ska även träna nästa vecka, och ska då få me mig någon som filmar! Fia tyckte absolut att någon skulle göra de så jag kan se förbättring, har ju film från när jag prov red honom, ska jag kanske lägga upp den? :)

SKRIVET: 2011-02-03, kl 10:57:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha

Oj oj oooj! Vilken uppdatering de har varit! Haha ;) Men sen jag uppdaterade sist, har de hänt några saker :)

Det är bestämt att Cello ska flytta till Lottas ridskola i Hallstavik och gå på småbarnslektioner, inte det bästa enlgt mig, men man måste ju ge det en chans?! OCh man lär ju märka ganksa forto m han itne trivs med det ;)

Jag har hoppat! Och de gick super bra! Cello tyckte de va kul och bockadeo ch grejjade! Hoppade som högst ett räcke på 85cm ville bara att han skulle tycka det var roligt :)

Han har tappat skor Suck! HAha först hade han en lös framsko, hovslgaren kom och slog fast den, red iväg kom tillbaka då va andra framskon lös -.- så då red jag dagen efter och då tappade han den xD Så då fick hovis komma IGEN! Haha och så kommer han på tisdag igen och skor dom andra, haha ;)

Sen har jag mest ridit ut, han har stått ganska mkt, pga all is, men har hittat några vägar nu där de är riktigt bra underlag! SÅ där har vi galopperat haha de är så kul nu när han har blivit lite piggare! :)

Imorgon är det Fia träning, ska bli såå kul :D Ska även vara med nästa vecka, den 10onde för då kan jag sen rida själv i ridhuset en gång innan han åker, min snuttegubbe :/ Han åker trodligen helgen 19-20feb Kommer sakna honom gryyyymt mycket! Men de blir bäst så för oss båda :/

Men nu ska jag snart på lektion, tjo tjo! :)