SKRIVET: 2011-04-30, kl 10:19:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mot stallet!

Gomorron på er! Nu har jag käkat frukost och ska snart åka till stallet :) ska ner till ridhuset och försöka få känslan som jag hade i torsdags! Han var så fiin då jag bara doooog! Haha ;) Systemkameran får hänga me så ni får se hans nya träns! :D

SKRIVET: 2011-04-29, kl 22:15:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny header

Ny header som ni ser, igen! Haha nej men en tillfällig, ska försöka få någon att fota mig och lilla Hampe, och sen tvinga någon att ladda ner ps 5 till mig!! Gaah!
Men aja, det blir som det blir! I helgen händer det mycket, imorgon är det valborg som kommer firas med några kompisar ska bli skojj! Men förutom valborg så ska jag köra med pollen! dressyr lördag söndag eller dressyr lördag, hopp söndag, har inte riktigt bestämt mig... :) Om de blir hopp ska jag iaf hoppa på hackamore hade jag tänkt!

Smsade också Sara nere på ridskolan om det finns någon ledig plats i någon hoppgrupp, om det finns det så kommer jag ha hoppträning varannan vecka och dressyr för Fia varannan vecka, om det är fullt i hoppningen så ställer jag mig på kö till i höst och kör dressyr för Fia varje vecka :) Skulle gärna vilja vara med på någon hoppträning, då jag hade tänkt vara med på hopp clear rounden den 22 maj! 70cm och 80cm blir det nog eftersom han inte har hoppat så mycket på senaste tiden :)

SKRIVET: 2011-04-29, kl 19:35:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tävling!

http://ponnysanning.blogspot.com/

SKRIVET: 2011-04-29, kl 15:32:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fullt upp!

Gudarnas vad duktig jag är! Har fixat stallet och ridit, ätit lunch och glass med Tove i Rimbo, har plockat ihop tvättade lindor/schabrak, tvättat, och hängt en maskin tvätt! :D Duuktig chey! Och klockan är bara halv 4!
Men nu ska jag poppa musik och städa, hare!

SKRIVET: 2011-04-28, kl 22:37:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träning!

Idag vare Fia träning! Först innan jag begav mig ner till ridhuset så tränade jag lite "NH" Alltså, han ska backa när "slingrar" med grimskaftet, och gå framåt när jag gör det som en cirkel berdvid honom! Backa är lite jobbigt, men den andra går super! :D
Träningen gick bra :D Hon som skulle rida efter mig kunde inte komma, så jag fick rida en timme, inte mig emot! :D Först red jag en stund, gick helt okej bra, gjorde några enkla byten, förvändgalopp, mycket träning med att få honom ordentligt i formen! Dock var han ganska motsträvig i munnen, svår grejj att förklara, så då fick Fia hoppa upp, och har var grymt fin! Måste sett ut som ett fån när jag stod när och smilade, var så stolt! Jag har en fin häst! :D Efter Fia ridit hoppade jag upp igen, och nu gick det mycket bättre! Han blev jätte fin! I ena varvet får man ställa honom lite rak först så han lättare kommer ner i formen, för att sedan kunna ställa honom, som Fia sa, traggla ett par månader med att få honom att ställa sig hur du vill, bygga lite muskler och hitta honom så kommer han ha en mjuk och fin mun och gå super om ett par månader! Känns super skönt att höra :D Då är min känsla om att kunna få honom som jag vill ha rätt! Hihii! Och rekommenderade även att jag skulle rida honom nån gång i bland med graman, för att vi ska hitta varandra lättare, ett råd jag kommer att följa! :)
Aja puss på er! Imorgon blir det uteritt med Sara och Fanny!

SKRIVET: 2011-04-26, kl 23:38:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Godnatt

Go kväller! Nu ska jag snart sova, men slänger in ett snabbt inlägg först!
Idag har de varit en skön dag, har köpt mitt efter längtade träns nu! med breeeeeeeeed lackad nosgrimma! Lööövit! Han blev jätte fin i den! Han fick för övrigt vila idag :)
Tove har jag också umgåtts med, vi försökte göra kanderade äpplen, men de gick inge vidare, smakade bara bränt, så då tittade vi på film/satt vid datan ist, som vanligt!
Imorgon ska jag först in till Norrtälje med mamma och handla! Tror hon ska handla mat vet inte riktigt, följa med ska jag iaf! Kasnke tvinga henne att köpa en jacka till mig? (a) har seriöst ingen vårjacka att rida i! Kingsland jackan blir så varm när det är 10-15 plus :(
Men ner vi har varit i Norrtälje s¨ska vi vid 3 åka till Denan! Ska nämnligen rida ut med Tove som har sin totto där! Nu ska det äntligen bli av! Ska bli super kul!
Men nu ska jag susselisussa, natti natti!

SKRIVET: 2011-04-25, kl 19:45:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hopp!

idag "hoppade" jag! Tycker man inte kan kalla det hoppa, hoppade typ 60 som högst xD Men iaf, han tyckte de va skit kul och blev pigg :) Hoppade i ca, 20min, efter de tänkte jag rida dressyr, men det gick inte, jag bara irriterade mig på sadeln, var trött och okoncentrarad pga. värmen, så jag skrittade hem efter ca 30min, men det är ingen idé att hålla på när jag är ofokuserad ;)
BIlderna gick dock inte att skicka fårn Nadi to moi :(

SKRIVET: 2011-04-25, kl 18:55:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej pormask?

FFörlåt var bara tvungen... undra om det är meningen att de ska vara så eller om de inte lyckades sminka över dem? D: Aja, bilden var iaf som reklam för en film :)30 Days of Night (2007)

SKRIVET: 2011-04-25, kl 18:51:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ridpass

Snart kommer det bilder och info om när jag "hoppade" idag :D :D

SKRIVET: 2011-04-24, kl 19:06:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vecko planering

Måndag: "hoppa" ska hoppa typ 50cm och rida dressyr :) Tisdag: vila/skrittas Onsdag: dressyr Torsdag: träna för Fia Fredag: Rida ut Helgen: blir de jag har lust med :)

SKRIVET: 2011-04-23, kl 22:06:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Två i ett.

Nu har jag fuskat och inte berättat hur de har gått!


I fredags red jag ut tidigt med Marie, han va suuuper snäll! Gjorde som jag sa och var lugn, jätte skönt! Red på hackamore för fösta gången och de gick toppen :)

Idag så red jag på "banan" (dvs. en hage där marken är platt) iaf, efter ett tag så hittade jag honom bättre, Jobbade på bra emellan åt :) stöd på ytter och bredda inner ger en stor hjälp för oss båda! Men det är mycket nytt att ta in, han är verkligen som dag och natt jämfört med Cello! Men det är bara roligt! Men ska verkligen bli skönt att träna för Fia på torsdag, behöver verkligen lite hjälp nu för att hitta honom!

Efter jag ridit så spolade jag honom i spolspiltan, det gick hyfsat, han trampade runt väldigt mycket, men ett hand i grimskaftet, spola på med andra hande och berömma massor så gick det bra, bara att spola lite varje dag! Efter spolningen tänkte jag att han skulle få torka i solen och samtidigt äta lunch, haha och när han ätit upp nästan allt, så gav han ifrån sig typ ett gris ljud! Och började sen "fnysa" eller "flåsa" med näsborrarna, trampade runt massa och började äta gräs, jag bah: ehm okej, men ät klar nu, visade honom mat högen, och då hände samma sak igen! Haha så då fick han slippa äta, så åkte jag ner till Rimbo ist, och kollade på hopptävlingen! :)
Söööt pöööny!

SKRIVET: 2011-04-21, kl 23:36:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första ridpasset.

Idag var det första ridpasset! Red ner till ridhuset och red på ute anan, ha skötte sig super på vägen dit, även när man gick förbi alla lastbilar! På banan var han väääldigt pigg! Men nytt ställe, ny ryttare och stått i två dagar så är det inte så konstigt, hade svårt att komm åt honom, är verkligen jätte svårt i hoppsadeln! Men ibland blev han fin, dock lite lÅg i formen, men fick med sig baken iaf de stunder han gick bra! Men de är bara köra på! Tänkte köpa ett stångbett och ett 3-delat, så man har något att byta med, just nu gÅr han pÅ ett smalt två delat, är personligen inte särskillt förstjust i två delade bett, men imorron blir det iaf uteritt på hackamore med Marie! :)

SKRIVET: 2011-04-21, kl 23:29:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Träns!

Oh har hittat ett annat träns jag vill ha nu, dock inte rundsytt, men de är svart med breeeed lackad nosgrimma och guldiga spännen, dock kostar det 750:- Meen kan nog få ihop till de, eller har pengar till de just nu, men då är aööt sökt efter de :( men iaf får nog 300:- av Mami och Papi för kavajen, sen sÅ ska jag rensa och sälja 2par rid skor, får säker 300-400kr för dom, sälja mitt älskade svarta träns :( men de är i strl ponny - alledes för litet för Hampe ( Hamilton) Så är bättre att sälja, även sälja Cello gamla bett för de va för stort för Hampe, ett par ben skydd ska säljas... Ja ska sälja lite, plus så skulle jag få en liten slant av Ullis för jag tar bÅda hästarna på lördag :) så tränset kanske blir mitt?!?! :)))

SKRIVET: 2011-04-21, kl 13:15:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma.

Hello, nu är jag hemma, har precis ätit, köpte kavaj och schabrak av Tove idag, kavajen är mörkblå med guldrand från roping, och schabrak ett vitt med rosa kant fårn Mias rs, fin fint! Så nu begär det av mot stallet snart, kiropraktorn blev inställ, pappa fick mer på jobbet, *guuuud så ledsen jag blev* Cykel turen idag till skolan gick super! Typ 30min dit ink paus, och säker 40min hem ink paus, meen pausen blev längre och vi var lite mer oseriösa (a) Lite bilder! :) Äääälskar mina schteeeek brillor!
Finns fler bilder fårn idag me, Antonia hade med sig sin kamera! Men hoppas inte att dom kommer ut (a)

SKRIVET: 2011-04-20, kl 21:24:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min påsk

Min påskhelg är ganska bokad!
  • Skärtorsdag: Cyckla till skolan med Tove, sen hem till henne prova kavaj, köpa Kavaj + schabrak. sen upp till stallet, mocka, 15.00 ska jag vara i Norrtälje hos en Kiropraktor, sen ev. köpa soft shell jacka. Efter det hem upp till stallet och rida.
  • Långfredag: Fota några på Rimbos lokala dressyr, 15.59 Lollo startar, ska fota på framridningen också, 17.16 Tove, 17.48 Victoria, (följer hennes blogg) och sen 19.30 Tove igen, men tror att jag bara kollar på hennes första start :) Egentligen har jag fodring mellan 16-17 men snälla mamma och pappa kunde ta den, tack! Men innan tävlingen ska jag försöka hitta någon att rida ut med, är inte så sugen på att ge mig ut själv...
  • Påskafton: Och även idag blir det tävling, fast hopp! Dock finns det inga prem. tider, men ska kolla på Nadja som startar LD, och sen är det Lollo som startar som start 10 i LB kat. D, ska även rida Hamilton på "banan" :) Ska även hjälpa Ullis och Kattis med Jack och Emma uppe i stallet :)
  • Påskdagen: Inget planerat!
  • Annandagpåsk: Inget planerat!
Förutom de på listan så ska jag och Tove åka till Täby och handla, jag ska övertala mamma att vi ska åka till mustang på lovet, annars inget planerat ska ha looooooov! Gryymt skönt! :))

SKRIVET: 2011-04-20, kl 21:08:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Promenix!

Så fort jag plågat mig igenom skoldagen, så åkte jag och Tove till four legs, en häst butik här i Rimbo, köpte ett par rosa lindor, som jag ska matcha med ett vitt schabrak med rosa kant som jag ska köpa av Tove, och ska även köpa en ursnygg rosa piké från gina tricot!
Efter four legs åkte jag upp till stallet och fixade, var ut och gick med Ullis i en timme! Det gick bra, till en början var det mer att Hamilton gick med mig med sina stoooora kliv, men det vaaar ju så mycket att titta på! Men sen efter mycket halter så lungnade han ner sig gick i normal tempo bredvid mig, på slutet behövde jag bara stanna och säga "halt" så stannade han, dukti ponnii! :)
Imorgon blir det en upptäcksfärd till ridbanan! :)

SKRIVET: 2011-04-20, kl 21:02:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Datum att minnas.

Tänker köra en tabell här med datum som jag kommer komma ihåg! Första tävling, första träningen osv. :D
  • 3/4-11 Prov red första gången.
  • 19/4-11 Han kom till mig och blev min <3
Så ja, den här listan kommer fyllas på! :D

SKRIVET: 2011-04-20, kl 09:20:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Teknik

Nu sitter jag och har teknik, vilket inte är så kul, speciellt inte nätt man har en ny ponny hemma! Suck, men snart är det som tur är påsklov! :)) Pratade med ullis i morse, och utsläppet hade gått bra, skönt! Har också pratat med Fia (min tränare) så jag ska träna nästa torsdag! De borde funka för då känner han sig nog lite hemma, och nuär det även spikat att jag ska på ridläger v. 31! :D

SKRIVET: 2011-04-19, kl 21:43:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Totto heest!

Hej, nu är jag hemma och ska ta lite kväller :), Första kvällen som häst ägare!
Vi åkte idag vid 3, hem till veterinären för att besikta honom, de gick bra, sen åkte vi till vårat stall så fick han bo in sig och vi skrev pappaer, vi släppte först iop honom men Jack, haha jack trodde de skulle leka, så han sprang efter honom, men jaa.. Hamilton va inte riktigt på samma spår, så det blev lite sparkar och skrik, men så brukar de vara! När vi såg att allt funkade så åkte vi hem och åt, sen åkte vi upp vid 8 igen, tog in honom, borstade lite och gav honom mat, han var helt cool lugn! Jätte skönt, tror att han kommer trivas toppen!
Imorgon är min tanke att gå ut och gå en sväng ner till ridhuset, bara så han känner hemma! Sen får vi se om jag går på torsdag med eller om jag rider ner till ridhuset och rider ett lättare pass på banan, får se! :)
Lilla Hamilton!
Header kommer så fort jag fått bilder, orkari nte lägga upp den gamla igen, bättre att jag gör en ny direkt! :)

SKRIVET: 2011-04-17, kl 23:03:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kära vänner

Ser ni headern? För mig står det bara att den inte kunde hitta någon bild! Men ja, min data dampar ibland, ser ni den? :)

SKRIVET: 2011-04-17, kl 22:52:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Today

Idag såg dagen ungefär ut som igår, va ute och lullade runt på tomten, medans mamma och pappa jobbade hehe, samlade sol energi eller nått! Man blir grymt pigg utav vårsolen! Iaf, efter energi fångandet så åkte jag upp till stallet och red ut på Emmas varmblod Sabina! Gick bra, red barbacka och skrittade mest :) Riktigt härligt att ut och rida i vårsolen! Så idag invigde jag "åkatillstalletochridautanjacka" för iår!
Imorgon måste jag verkligen plugga! Då jag har musik prov och ska lämna in en uppsats till bilden på tisdag, uppstatsen har jag börjat på men inte musiken hehe... de är att man ska kunna känna igen instrument, vi gjorde ett test prov i tisdags och då fick jag G på de iaf, utan att ha pluggat, men ett G räcker inte för mig, mitt mål för i vår är att ha VG i alla ämnen förutom engelska för där nöjer jag mig fint med ett G, egentligen borde det här målet inte vara så tungt, då jag hade VG i allt i julas förutom engelska och matte, men den här terminen har än så länge varit tung, då jag varken har mått särskillt bra psykist eller fysiskt, men efter påsklovet blir det nya tag! Ny häst, nya mål, efter påsken får jag mitt vanliga liv tillbaka som jag left i 5år, sakanr det vääääldigt mycket! Är grymt taggad, men den här veckan är bara allmänt bajs.... aja imorron blir det plugg, men sen blir det typ inte något mer i veckan... slutar ju vid 1 på torsdag! :D

SKRIVET: 2011-04-16, kl 23:50:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chill.

Idag har de varit en chill dag, vaknade vid 8, åt frukost och gick sen tillbaka till sängen och kom upp kl. 12 (a) Sen har jag typ varit ute, ätit lunch, fixat med hästgrejjor, och kört moppe, och nu på kvällen blev det film och godis, mys!
Imorgon ser planeringen typ likadan ut, förutom att jag har eftermiddagsfodring i stallet, ska även ta hem hö-påsarna då för att skriva namn på, ska även ringa Camilla (Hans ägare) eller ringer nog på måndag.. ska iaf kolla hans foderstat, så jag har allt hemma när han kommer! :) Sen är allt klart! På måndag ska jag ringa till en annan veterinär, för Camilla kunde bara köra honom på måndag, onsdag efter kl.19 eller 26-27-29 april, och distriktsveterinärerna gjorde tydligen bara sånt på kontorstider :/ Så vi ska ringa och kolla om vi kan få en tid på onsdag, hoppas hoppas! Annars är det tio dagar kvar... pirrigt!
Juuuste ska också trodligen till 98% åka på ridläger hos min tränare v.31, ska bli skojj!
Känns sjukt hur fort tiden har gått? sommaren/hösten 09 med Polacken känns som för en månadsedan, när det i självaverket är över 1,5år sedan, Tänk för 1år sedan hade jag haft Cello i knappt två månader, och tiden i Finsta känns som för 1månad sedan, när det egentligen är snart 1år sedan vi flyttade därifrån? Sjukt att tiden går så förbannat fort!

SKRIVET: 2011-04-16, kl 00:19:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gnatt

Nu ska jag sussa kära små vänner, nu på kvällen har mormor och morfar varit här och ätit, va mys :) Men har varit duktig idag, har tvättat grimmor, lindor, schabrak, täcken mm. idag så allt är rent till Hamilton! Dock har han strl. 135cm men förhoppningsvis så kasnke han kan ha Cellos 125or? Annars får man älja och köpa nytt ;) Va också duktig och kokade alla borstar så det inte är några bakterier på dom, dom blev som nya! I like it! Men nu ska jag ta och sussa innan jag somnar! ;)

SKRIVET: 2011-04-15, kl 08:21:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sjöaryds Hamilton

Hello, nu sitter jag och väntar På att Tove ska smsa, för dom sla hämta mig för att åka till skolan. Och snart är Hamilton min! :D affären gjordes upp igår, och han kommer till mig den 27, om nästan två veckor :( men då ska han veterinär besiktas, och går han igenom så blir han min yeeey! :D igår kände jag inte så mycket, men idag är jag riktigt glad tjallallallalaaa :D

SKRIVET: 2011-04-13, kl 22:32:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Provridning

Nu är jag hemma och heelt slut! Det är verkligen ingen häst man sitter och åker på! Red dessutom ut, och han testade mig och blev "rädd" för saker, haha lilla totton då :) men han är rolig att Rida och han kan nog vara riktigt bra för mig, så har nog bestämt mig nu.. :D

SKRIVET: 2011-04-13, kl 08:03:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Onsdag.

Idag är de onsdag, de visste ni inte vaa?! :D
Idag är den en vanlig tråk onsdag, iaf till kl 17, för då ska vi åka och prov rida en totto vi redan kollat på två gånger, så vi är ganska intresserade av den! :D Ska bli kul kul! Har ridit på banan en gång, varit ute och gått en gång, och idag blir det till att rida ut!
Så a, det är väll vad som händer idag, nu ska jag alledes strax åka till skolan :( Men visst har den här veckan gått fort?! :O Fast de är 2,5 dagar kvar av 4,5dagar, fredagen får bara vara halv, eftersom jag slutar halv 11! Min favvo dag (A) Meeen nu måste jag dra! Så ha en treeevlig lill lörddag! :D

SKRIVET: 2011-04-12, kl 20:59:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tove och Åzzi

Tove och hennes enögde vovve visar sina skillz! :D

SKRIVET: 2011-04-11, kl 21:54:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma.

Hello, nu är jag hemma från Hallstavik, Cello har det verkligen toppen! Den verkligen lyser om honom! Han trivs verkligen vilket känns super skönt! Nu börjar han bli riktigt fin också, älskar honom på våren när han tappar vinterpälsen, har blir alltid mycket blankare och "tynnre" vid huvud och hela kroppen när han lägger om pälsen på våren, älskart! Fick även höra att han hade hittat på lite bus pch bockat när en tjej red barbacka, men hon höll sig kvar! Men sen ett par dagar senare gjorde han lika i ridhuset, och då fick barnet smaka mark! Haha busen!  Men det är bra, då har han glimten i ögat och trivs!
Nu ska jag platta håret lite och sen susselisussa, imorgon ska jag verkligen försöka ta tag i lite plugg :/ Inge roligt alls, men så är det...
Puss och hej, leverpastej!

SKRIVET: 2011-04-11, kl 16:43:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ooo!

http://www.ridsportonline.se/product_info.php?cPath=28_47_76_178&products_id=885
Oh! Nu är jag hittat ett snyggt träns! bara byta ut pannbandet! Skulle egentligen vilja ha rundsytt... men hittar verkligen inget! Eller har ni ett till salu eller vet ni vart de säljs?! Det optimala tränset enligt mig är:
Swarowskipannband, inte för böjt!
Rundsytt
Svart
Bred nosgrimma med fodring och lackad/extra glans.
Svarta släta läder tyglar.
Men allt de där kommer jag inte hitta på ett och samma färdiga träns, utan får nog plocka ihop och köpa delar eftersom :)
DRESSYRTRÄNS CLASSIC POM POM

SKRIVET: 2011-04-11, kl 15:32:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mihooo!

Hello, nu har jag mumsat kakor och ätit maaat! :) Vad som änder senare vet jag inte riktigt, Tove skulle upp till Hallsta vid 5-6, tror jag hänkar på och träffar Cello! :D

Har även smsat en tjej i stallet om hon ville ha hjälp med sin totto, men hon har inte svarat än, och jag åker nog hellre till Hallsta om jag får välja... :)
Kanske också tvingar pappa att vi ska köra lite moppe... hehe.. :)

Onsdag.. Onsdag.. Onsdag..

SKRIVET: 2011-04-11, kl 01:01:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kan inte sova :(

Usch kan inte sova, trevlig info va vaaa?! Hm varför började jag på de här inlägget? Har ju inget att skriva om.. Aja ska upp om 6 timmar :( förrästen syns den här smilisen? 

SKRIVET: 2011-04-10, kl 23:00:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

365

Det är prick ett år sedan dessa bilder togs, måste säga att min sits var hemsk! Tack Lotta och Sofia för all hjälp, som har gjort att jag har en skaplig sits nu! Ioförsig, allt är ju bättre än de här:
Foto: Tove Bernström.
Jag har blivit bättre i min ridning, och Cello va bäst då, är bäst nu, kommer alltid att vara bäst :)

SKRIVET: 2011-04-10, kl 22:53:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Känslor.

Det pirrar i magen när jag tänker på det. Jag är full av förväntan, jag drömmer mig bort över hur det kommer att bli. Jag vet vad jag vill ha, jag vet vad jag vill. - tror jag
Jag tror att jag nästan är säker :)

Onsdag Onsdag Onsdag..

SKRIVET: 2011-04-09, kl 23:40:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Today

Idag har det varit en soft dag vilket var skönt! Har varit med Antonia en sväng, pappa köpte även en moppe till mig!!! Så har varit ute och kört, gick riktigt bra! Körde bara ner i diket en gång (a) dock fyller jag år i slutet av juli så de är nästan 4 månader kvar :( men jag får iaf övningsköra med pappa :)) Imorgon skulle vi ha åkt och provridit en häst igen, men nu kunde inte ägarna, men vi ska ändå dit imorgon och borsta och ut och gå med totton :) efter de ska jag till Antonia för att fots när hon rider!

SKRIVET: 2011-04-09, kl 00:16:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördag

Nu är det lördag, ska snart sova :) vet inte riktigt vad som händer :) ska Trodligen träffa Antonia! Usch är på konstant dåligt humör, har inte lust att göra nått, är så skjuukt otaggad! Behöver en totto heest! Det är jobbet, målen, ansvaret som håller mig igång! Fanken vad jag saknar de :( och tro det eller ej, men till och med skolan går sämre utan häst! Mtn nu ska jag inte gnälla mer, ska faktiskt åka och prov rida en häst på söndag, de är en av dom från förra veckan, så de är ju iaf kul! Men natti natti

SKRIVET: 2011-04-08, kl 14:12:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Regn Regn

USch vad det regnar! :S Inge roligt alls jue...
I förmiddags var de ju sol och grejjer, så jag bestämde med Emma att jag skulle rida, men sen börjar de ju regna! Taskigt! Aja jag fick mocka iaf (y)
Men duktig har jag varit också! Jag och Papi har nämnligen plockat ordning på tomten och åkt med massa skräp till återvinnings centralen! Duktigt duktigt! Efter de så åkte vi ner till four legs, för vi kom på att jag hade lämnat in begagnade grejjer där till försäljning, för typ ett år sedan xD Men de mesta va sålt, så jag fick 500kr! :D Började direkt kolla i butiken, hitade en gaaalet snygg Eguiline jacka, för 580kr, men nä ska spara pengen till en kavaj eller annan tävlingsutrustning!
Innan vi gjorde allt de där ovan, så va vi även och kollade på en moppe som några vi känner ska sälja :) Den va fin fin! Dock är de bara två saker som fattas... Moppe körkort och att jag ska fylla 15 xD MEN SNART SÅÅ! :D :D

SKRIVET: 2011-04-07, kl 17:57:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

SPÖNNING OCH KLADKAKKA

Vilken fin kombination rubriken är.. Host..
Men den är sann! För en stund sen gick Tove hem, när hon va här bakade vi en kladdkaka, och sen åt vi upp en halva var med glass.. SMACK!
Men de gjorde inte så mycket eftersom att jag och Antonia ska på spinning! Har egentligen noll lust, men så är det ju alltid när de gäller träning och plugg för mig ;)
OCH DE BLÅSER GAAAAALET! Vet inte om jag vågar gå ut... Buhuu...
AJA HARE GÖTT!

SKRIVET: 2011-04-05, kl 19:46:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloglovin :)

GLÖM INTE ATT FÖLJA VIA BLOGLOVIN!
Ni ser länk i menyn! Kommentera gärna när ni lagt till så kan jag lägga till er på bloglovin! :)

SKRIVET: 2011-04-05, kl 17:42:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

<3

När man mår dåligt, är det bra att ha en blogg, för då kan man bläddra bak lite och se att man har mått fan så mycket sämre..
.
.
.

SKRIVET: 2011-04-05, kl 17:31:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Favvo.

Mina favoritbilder på Cello! :)
Ni har trodligen redan sett dom ;)
En bild säger mer än tusen ord <3
Saknaden är enorm :(
Förlåt för ni som läser bloggen, förlåt för mitt tjat om honom, men för att inte tjata ihäl folk runt mig, så måste jag tjata lite här..

SKRIVET: 2011-04-05, kl 16:20:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tristess

I mitt häst fattiga liv, och samtidigt är jag för lat för att träffa någon i de här vädret, så lider jag av enorm tristess...
Sååå...
Vill någon ha en design så kan jag fixa det, eller om någon bara vill ha en header?! Sääääg till är grymt sugen på att skapa!
Dock har jag ett krav...Bloggen måste vara något aktiv, alltså inte bara komma upp med 1inlägg/månad, är så sjukt tråkigt när man lägger ner en sån blogg som bara dör och inte är aktiv... :)
Men är du intresserad så skicka gärna en kommentar! Jag har gjort headern och kodat om lite i designen i min design bla. :)

SKRIVET: 2011-04-05, kl 16:11:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mattematik

Usch har fösökt plugga lite matte, men jag + plugg går inte ihop :( Blir bara arg när jag inte fattar (a) Har prov imorron, men de får gå som de går!
Sofia, (tränaren jag rider för) hade jag skickat en film till från en av ponnysarna från i söndags, och hon tyckte att den såg fin ut :D Hon tyckte bara att vi ska kolla upp lite tävlingsresultat med ägarna, då varken hon eller jag har hittat något på nätet! Men annars så är de inget speciellt negativt, men sen är de svårt att säga när man bara har ridit/träffat den engång! :)
PussN

SKRIVET: 2011-04-04, kl 22:02:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tagit in hästar.

Hello, nu har jag varit hemma en stund, tidigare ikväll va jag och mamma och tog in hästarna, märks att dom trivs med vädret bättre nu! Dom har verkligen ingen brådska in, även att dom står ute ca. 14-15timmar om dagen!
Igår var jag även och provred två hästar, en blev jag intresserad av, så ringde upp idag igen och vi ska åka och kolla på den igen, kul kul!
Men aa ska nog gå och sussa nu och hoppas på att min j*vla mage ska ge sig snart! Den borde ju bli bra snart..

SKRIVET: 2011-04-04, kl 18:04:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hur tänkte dom nu...?

Undrar hur företagen tänkte när dom producerad de här "stall/ridskorna"
GPA ballerina skor
GPA har en ballerina sko, när ska man änvända den inom häst sammanhang? xD Den kostar iaf 1495:- och finns här
Eller Catagos:
Catagostövel Canvas
Hur tänkte dom då? Rida med slät sula? Nej tack.. Dom kostar 249:- och finns här
Haha man undrar hur dom tänkte ;)

SKRIVET: 2011-04-04, kl 17:59:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tävlings outfit.

Åh, är så grymt  tävlingsugen nu! Speciellt när man har hittat lite intressanta hästar... Har kollat runt lite om vad för tävlingsutrustning jag vill ha! Dock kan jag bara drömma om de flesta... ;)
Pikeur Diana kavaj, 1964:- Vill haaa en blå, dräggel (a) finns på hästshopen, här
Min älskade blåa Charles Owen Fiona! Lööövar den! 2250:- på NIAN hästsport, här
Grepphandske KL
Vita handskar från Kingsland, 495:- hos NIAN Hästsport, här
Carat byxor, helskodda med bling bling! Ur snygg detalj, då dom annars blir väldigt tråkiga, och gillar inte när de är fickor, dom kostar 614:- och finns här
Stövlar, trivs otroligt bra med mina Supreme Highrider från mountain horse, är egentligen hoppstövlar, men trivs bra med dom och dom ger bra stöd, så de får faktiskt vara kvar här! Dom finns att köpa för 3799:- här
Och såklart ska totton ha nått på sig också... ;)
Prestige Top Dressage Deep
Sadlar är jag otroligt dålig på, men den här verkar bra, och är snygg, verkar ge bra knästöd! Den heter Top Dressage Deep, kostar 19.499:- och finns här
Drömträns har jag ett, men har inte hittat de! De ska iaf, vara svart, rundsytt, med bred lackad nosgrimma, släta svarta lädertyglar, spännerna på tränset ska vara inåt, men rätt pannband har jag iaf hittat! och de är de här:
Pannband m Swarowskistenar
Från JACSON men färger beror på, Svart ska de vara om det är en skimmel, Guldigt på Isabell eller fux, Silvrigt på svart och brun :) De kostar 1385:- och finns här
Stretch och Flex Training wraps - Equilibrium
Skydd till framridningen, Stretch och Flex training de verkar grymt bra då de andas och är följsamma! Kostar 940:- och finns här
De här schabraket, från Horze! 299:- och finns här
Tror jag fick med allt..? Och allt kostar totalt: 25.196:-! Men då får man tänka på att sadeln kostar nästan 20.00kr, men åandra sidan är inte hjälmen och stövlarna inte inräcknade eftersom jag redan har dom, tränset är inte heller inräcknat eftersom jag inte har hittat något än ;) MEN GUD VAD DYRT ALLT FINT ÄR! :(

SKRIVET: 2011-04-01, kl 20:04:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tomt.

Ja, har inget att blogga om, är inte så intressant av att jag rider på andras hästar ute i skogen, är inget roligt att skriva om de heller, men återkommer väll på söndag kväll då jag har provridit en ev. två hästar :)