SKRIVET: 2010-06-28, kl 21:40:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det går åt rätt håll iallafall!

SKRIVET: 2010-06-25, kl 18:11:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inlägg är sällsynta...

Nu är de midsommar! Och jag tänker inte skriva "Glad Midsommar!"  blir så irriterad på alla som ksriver de på fb, dom skiter ju om ens midsommar är skit så längs som deras är bra?  Och visst min midsommar är lite skit, alltså jag HAR DÖ TRÅKIGT! Malin svarar inte, och hon vill nog ändå inte göra nått med tanka på att hon fyller år! :D Grattis grattis till henne! Carro är i östhammar :( Och Tove är trodligen på torpet, så här sitter jag hemma med Mamma, Pappa, mormor, morfar, och två vuxna till KUL! NEJ de är de inte xD Men asså jag hatar midosmmar igentligen, för enda aandledningen till att man firar de är för att kunna dricka, alltså är den helt onödig för mig som inte dricker?  Men ändå känner man sig som ett jävla mobb-offer som sitter hemma själv med 6 gamlingar! Oj vad mucke de sitter ihop! Ooops!


Men igår hämtade Mamma och pappa mig och malin hos Maja :) Vi har haft de kul hos Maja och gjorde inte speciellt  som jag orkar skriva om, förutom att jag ramlade av så jag skrapade upp mitt knä och har sträckt höger arm så den gör skiiit ont fortfarande och jag ramlade av i onsdags :( Och så trampade västerbo på min fot som jag har sår på den ;(

Jag och Cello hemma hos Maja :)

När vi red och badade :) Han gick bara i sådär mycke efter typ en timmes bråkande xD

SKRIVET: 2010-06-23, kl 09:42:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Väntar på Klockan.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 10 så vi kan hämta Malin, för vi ska till Maja :)  Nu tänker ni vah?! Är inte hon hos Maja? Joo de va jag först men åkte hem i måndags på kvällen för jag mådde så j*vla dåligt hade typ feber och jätte ont i magen, så jag va hemma igår men idag ska jag upp igen och då följer även Malin med :) Dom dagarna jag har varit hos Maja har vi haft kul :)



 I söndags så red vi långritt! De va jätte många hästar 26 stycken!!!! De va jätte kul, vi började hos Camilla Leitls mamma i Rånäs och red sen till Gottröra och sen avslutades de med att vi red till Bohman och åt past sallad. vi red i 5 timmar :O  Så vi va lite lätt trötta både vi och hästarna :) Cello skötte sig iaf jätte bra :) Bara väääääldigt pigg med tanke på att han inte varit ute i skogen på typ 1månad plus så var de jätte mycke hästar, men han lyssnade och gjorde som jag sa ändå.

I måndags så red vi ut, men jag mådde så dåligt så jag typ svimmade när vi red så vi fick vända hem så åkte jag hem på kvällen ;)

WOOHOOO! Bara 25 minuter kvar tills vi kan åka -.- Men idag ska vi rida och bada med hästarna! :) De ska bli jätte kul, hoppas bara att Cello badar xD  och inatt så ska vi eventuellt sova i stallet! Huuur mysigt som hellst jue!

I måndags hemma hos Maja :)

SKRIVET: 2010-06-19, kl 10:41:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kaktus!

Hej, har inte blivit nått riktigt inlägg på vääääldigt länge! Men de är för jag har varit allmänt arg på allt dom senaste dagarna så jag inte har haft någon lust att blogga ;)  Idag ska jag iaf ta 12 bussen upp till stallet så kommer Anna och hennes mamma vid 1 så ska vi sen åka till Maja :D Gryyyymt kul de kommer vara, så imorron ska vi till typ Leitl som bor i Rånäs som arrangerade nån lång ritt som vi ska rida med på, sen dom andra dagarna ska vi rida och bada och bara njuta av sommaren :) Jag kommer vara hos Maja till Torsdag, alltså i 5dagar :) Anna vet jag inte hur läng hon stannar :)

Men men, Förövrigt är jag sur på Malin för hon svarar inte!!:@ Jag vill ju boka biljetter till eclips! :DD


Jarrå tjarrå :DD 

SKRIVET: 2010-06-16, kl 16:16:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

VILL VILL!

Vill få en snygg header, ska försöka göra en ny, meeen de är aldrig lätt med koder och skit ^^,

SKRIVET: 2010-06-14, kl 21:19:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hihi Lyckades!

hihi! Jag lyckades fixa header, de är samma bas som den Frida gjorde till mig, men ändrade bara bilderna, tyckte de behövdes lite nya bilder! :)

SKRIVET: 2010-06-14, kl 21:06:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny Header!

Håller på att fixa ny header, är lite krånglit gör de förförsta gången själv :)

SKRIVET: 2010-06-13, kl 11:15:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma! Heeeemmmma! Hemmaaaaa!

Nu är jag hemma :) De råkade bli så att jag sov hos Anna xD HAhah men så blir de ibland ;) GRYMT kul hade vi iaf igår :) De va jag, Anna och Malin, först gick vi till Kebaben och käka Kebab :) Gryyyymt gott hade typ varit sugen på de sen i Onsdags? Hahha  måste bara berätta, när Anna va på väg till Kebaben så blv hon stannade av ett par killar (som körde bil) Som bjöd oss på fest :) Riktigt snällt asså :) Men vi skulle såklart inte gå, men dom typ sms bomba oss att vi skulle komma, meeen inte fick dom vårat sällskap! Nej nje, så vi gick till ica istället och köpte kladdkaka och Pucko :D  Vi gjorde mycke igår kväll, orkar inte skriva om allt ;) Men Kul hade vi iaf :D


Så nu i eftermiddag så ska jag och Malin åka upp till stallet och rida :)


<object width="500" height="405"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/y8pvXLVu8Yk&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/y8pvXLVu8Yk&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>


Den där låten kommer alltid påminna mig om igår kväll när vi gick runt i Rimbo med ett långt jävla snöre efter oss, som katterna jagade medans vi gick och "sjöng" OH BABY BABY IT'S A WIIIIILD WOOOORLD!!

SKRIVET: 2010-06-11, kl 19:51:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nej, nu j*vlar!

Nu ksa jag skriva inlägg! Har inte skrivit på länge så då är de jobbigt när man måste skriva mycke, så nu har jag dragit ut på de hela dagen men nu ska jag skriva de! xD

I onsdags så åkte jag på förmiddagen upp till stallet :) Orkade inte rida så jag longerade först, de va första gången med Cello :) Han va jätte duktig, tränade på att när jag höjde handen så skulle han göra halt, han fattade efter typ 5 försök :) Meen sen skulle vi busa lite, så jag släppte honom på banan så busade vi xD Jag typ sprang och hoppade och grejjer medans han tog röjde och körde bock rejjs :D Inte fan kan man tro att han är 19 :D

Efter buset så prövade jag att han skulle gå efter mig löst, vilket han gjorde! Men tänkte jobba ganska mycket med honom från marken nu i sommar :) Bara man är själv där uppe, är så pinsamt annars xD HAha

Men sen va de hem från stallet äta, duscha, packa och grejjer och åka med 3 bussen hem till Carro hahah hade alla mat i väskan så den va as tung så Mamma fick bära den till bussen :D De va skit läskigt att åka hem till henne! Typ 40min buss rakt ut i skogen :( Men när vi kom fram va de trevligt :) På kvällen så gick vi ner och hade egen skolavsluting eftersom vi skolkade från våran riktiga, så vi grillade masmallows och eldade skol böcker :) Va skiit najs!

<-- Tove på bussen till Carro :)

Men torsdag morron så gick vi upp vid typ 9 och skulle åka till gröna Lund :) Va jätte kul såklart :) HAhah sen när vi skulle hem så gick vi typ vilse och grejjer inne i stan xD För först tog vi typ 47an och gick av vid djurgårdsbron som buschauffören sa och där skulle de finnas en hållplats till 44 men de gjorde de inte! Så då sa en kille att vi skulle gå åt ett håll och där skulle de stå typ, så vi gick och gick tills när vi kom till typ teatern, där träffade vi en snäll tant som hjälpte oss :) Så då tog vi 62an och gick av på jungfruvägen, och där böt vi till 4an och åkte tillslut till tekniska och tog 676an till söderhall där Toves pappa hämtade oss :) Men när vi sprang till 676an så sprang jag under ett räcke men tog upp ryggen för fort så jag har skrapsår på hela ryggen :'( Men men, nu ksa vi åka till stallet och kvälls fodra :D

SKRIVET: 2010-06-08, kl 20:29:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Varför jag hatar att lägga upp bilder på Facebook.



Förrästen så blir de nog inte så mycket bloggande på onsdag och Torsad för ska sova hos Carro och ska till Gröna Lund! Men kommer uppdatera via mms till min bilddagbok för de är gratis :)

SKRIVET: 2010-06-07, kl 20:40:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äckligt!

Nått jag verkligen tycker är äckligt är när killar över 16år tar min msn på Bdb och sen börjar snacka med mig på msn, standarn är:

Han: Heej
Jag: Vem?
Han: Såg dig på bdb tyckte du såg bra ut!
Jag: Tackar tackar :)
Han: Jaa singel?
Jag: Jaa
Han: Sjuukt söt du är, hur gammal?
Jag: 14 själv?
Han: 16 - 25 (brukar de oftast vara) ska dra nu nummer?
Jag: Visst :) HAhah är alltid kul att ta deras nummer så kan man driva med dom xD

MEN hur desperat är man om man raggar på 14åringar på bdb? :O

SKRIVET: 2010-06-07, kl 16:21:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blöö!

Nu ska vi snart hämta MAlin och sen åka upp till stallet och rida hopplektion för Lotta :) Vi ska rida 4st samtidigt, så de blir nog rätt trångt xD



Idag  va de en chill dag, känns så onödigt att gå till skolan dom sista dagarna för man gör ju inte något :( Men dagens lektioner:
Matte - fick göra vad vi ville så vi spelade kort
Engelska - Gick igenom prove som jag fick G på :D OCh lämnade in böcker
Idrott - Brännboll
Lunch - "åt" äcklig mat
No - Tittade på nån film om fåglar xD
Sv - Tittade på en ENGELSK film utan svenska text, fattar itne varför vi tittade på den på svenskan xD

Och sen åkte vi hem, känns som en väldigt nödvängid dag :@ Men nu har vi bara 2 lektioner kvar :D Slutar 20 i 11 imorron sooooft sen är de SOMMARLOV!! :D :D Oj! Nu måste vi åka, hej då :)

 <--- Den bilden ska jag trycka upp till en stor tavla :D

SKRIVET: 2010-06-06, kl 22:59:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Semester!

Juste! Jag och Cello ska åka på semester den 19onde! :D

SKRIVET: 2010-06-06, kl 20:40:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder! :D

Idag har de varit en sooft söndag :D Gick upp vid 11 och sen åkte vi vid 12 till stranden med Tove och badade, ÅRETS FÖRSTA DOPP! :D

Sen åkte jag, Mamma och Malin upp till stallet :) Mamma fotade och de blev några jätte fina kort på både Malin och mig :) Lägger kanske upp några sen, har iaf läggt upp några på Facebook :) Och nu har vi satt upp min tavla :D Älskar den :)



Frihet :D
Dressyr :DMalin :)
Malin och Pepija :)

SKRIVET: 2010-06-06, kl 11:12:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hej. Hej hemskt mycket hej!

Hej :D De råkade inte bli nått inlägg går xD Glömde bort de ;) Men i de här inlägget tänkte jag lägga upp lite bilder för nu har jag tagit bort ALLA foton på mobilen! Man måste ju ta bort de gamla för att få plats med det nya Right?!

Igår så paddlade jag och Malin kanot! Det va sjuuukt mysigt! Men iböran när vi skulle hämta kanoten så går jag fram till den och då ser jag något svart vit randigt i gräset! Jag blir skit rädd och skriker ORM!!!! Haha Malin bah: Neeej de är bara ett rör om de hade varit en orm hade den ringlat iväg! Men de va en orm... fast den va död de va en skit stor vattensnok :S Men efter ett tag kom vi iväg :)

Vi gjorde de vi är bäst på! snacka skit om folk, prata hästar, citera Theodor i alvin och gänget, sjunga falsk, svulla onyttigheter :D Vi hade iaf en sjuuukt mysig dag på sjön :D

Hade tänkt att åka upp till stallet på kvällen med typ 8 bussen, men de är så pinsamt att åka buss med ridkläder på helg kvällar för då är de oftast folk man känner på bussen xD Så jag åkte inte upp iger, men de gjorde nog inte Cello nått :D

Men idag ska vi åka upp :) Jag, Malin och mamma för mamma ska fota :D Men tjingeling badring som Bea brukar säga ;)

Jag!
Malin :D
Malin igen!
Äckel ormen!! :O

SKRIVET: 2010-06-04, kl 21:37:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Oj vad vi förrändras!

Nu är snart 7an slut, de är då man kollar på bilder från i höstas, SHIT VAD VI HAR BLIVIT ANNORLUNDA! Kolla in bara :)


Ångra mig, lägger upp dom på facebook istället, de är lättare :)

SKRIVET: 2010-06-04, kl 21:19:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stressad!

Nu lägger jag upp samma grej som på min bdb, så ni som läst där behöver inte läsa de igen :) Snaäält vaa?!

Amanda fyller år idag, grattis! :)


Känner mig sjuukt stressad eftersom de är mycke jag har inplanerat, men igentlige när de inte de xD Iaf en lista :)



Lördag(imorron): Paddla kanot med Söööt Malin

Söndag: Upp till stallet med Malin och mamma då mamma ska fota :)

Måndag: Inget planerat

Tisdag: Inget planerat, går halvdag i skolan

Onsdag: Skolka från skolavslutningen :D Och sova hos Carro och bränna skolböcker

Torsdag: Gröna Lund

Fredag: Käka pizza med Anna och Malin

Lördag: Packa

Söndag: Åka hem till Maja med Cello

+ att åka upp till stallet varje dag :D



Såå de är inte så mycke planerat, så fattar inte varför jag är stressad xD

SKRIVET: 2010-06-03, kl 17:24:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött

IDag har de varit klass dag :D De var faktiskt rooooligt! Först hade vi fotboll och JAG VA MED!!!! Hahaha hur jävla coolt som helst :D Sen brännboll, gick inte så bra hade jätte ont i min fot som jag får när jag sprungit för mycke för mina ledband är helt cp xD Men iaf, Bente har en egen regel att om man svär drar hon bort 10poäng :O Men vi hittade på en egen ramsa: Fanny och Stefan satt på ett café och drack fanta som faktiskt (fak låter nästan som fuck) var fantastiskt gott! Hahha vi hade jätte roligt och Bente å Jaana va skit arga :D

Sen blev de lunch och vatten krig, va grymt kul! Efter de tog vi 1 bussen in till Norrtälje och spelade bowling, jag förlorade :( De va Jag, Tove, Kiki och Carro som körde :)

Nu är jag iaf hemma men orkar inte åka upp till stallet, 1. Är jätte trött! 2. Är tråkigt för man kan bara rida på banan och de har både Cello och jag lessnat på så de går jätte dåligt när vi rider. 3. Han ska ändå vila

Och eventuellt nästa söndag den 13onde juni  ska jag och Cello åka till Maja! De ska blir kul isf :)



Hade bra :D

SKRIVET: 2010-06-02, kl 18:31:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Länge sen!

Ojojojojooooojjj nu var de länge sen de blev ett inlägg xD HAha men så blir de ibland :)


Nu kom jag precis hem från stallet :) Cello va dum och seg, jag blev arg då blev de lite bättre :)

MEN JAG HATAR DEN JÄVLA ÄCKEL VÄSTEN SOM ÄR SÅ IN I HELVETE OBEKVÄM OCH VARM FY FAN VAD JAG HATAR HATAR HARTAR HATAR DEN!!!!!!!

Idag, va de vanlig dag i skolan, men nu har vi lämnat in alla böcker skööööönt! Efter bliden eller jaa jag smet typ 10min innan va slutade xD Så då liftade jag, Joel och André till Rimbo. Och då nere i Rimbo träffade jag Nadja! De va tyyp huuur länge som helst sen vi sågs! :O Så de va jätte kul :) Så då satt vi och pratade en stund,  sen gick jag hem och åkte upp till stallet :)

Igår så fyllde Cello 19år! Så han fick tårta :) (ska försöka lägga upp bild på den)  och nya skor (Som Bernt satte på!) Då blev han glad.

Juste! I höst ska jag kanske flytta med Cello upp till tyyp kyrkan vid präst gårn :) För dom hade typ startat inacoderings stall och då kan man ju rida ner till Rimbos ridhus och rida :) Så pappa ska försöka få tag i dom och fråga hur mycke de kostar osv. och om de är bra så flyttar vi nog dit i slutet av Augusti! Men inget är som sagt bestämt, har bara hört att dom tar in inacoderingar :P

Hejsvejs!