SKRIVET: 2011-10-15, kl 21:54:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snutte plutt

Åh vad jag tycker om dig snutteplutt, snart har jag haft dig i hela 5 månader!

SKRIVET: 2011-10-15, kl 21:35:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mini bilder.

Bilder ifrån 9/10 på Överby.


Ska försöka få någon att fota nästa helg, när det är Div II i Rimbo :) Hemmaplan alltså ;)


SKRIVET: 2011-10-13, kl 15:12:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vill hem :(

Hej hopp! Sitter i skolan, som vanligt känns det som..? :( skrev om prov, och blev klar fem i tre, och bussen gick tio i, och nästa går tjugo över fyra KUL! Gud vad jag älskar att gå i en skola mitt ute i ingenstans -.- dessutom har jag franskaprov imorron, och böckerna är hemma, så plugga kan jag ju inte heller :( när jag kommer hem blir det att rå plugga ett tag, och sen åka till stallet! Träning för Fia halv 8 står på schemat, nice nice! :)

SKRIVET: 2011-10-12, kl 21:33:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

God natt.

Nu ska jag snart sussa, ska bara kollat ett gossipgirl avsnitt först ;)

Idag fick Hamilton gå ute i skogen, de va skitläskigt, för när jag red på en sitg, kom jag helt plötsligt ut på ett kalhygge, och då kommer det en älgko springande :O Hamilton blev jätte rädd, och stod och studsade ett tag (som vanligt) men då kom jag på att om älgkon sprang lär de ju vara jägare efter henne, och dom kanske tar mig och Hamilton för henne? :O Så då blev jag rädd xD Visst vi hade massor av reflexer från topp till tå, men sjukt läskigt ändå :( Så jag stod kvar på samma ställe och typ sjöng som en galning i 10min, men inga jägare kom, så då vågade jag rida hemmet (a) Verkligen läskigt :(

Men imorron håller vi oss borta från skogen, för då blir det träning för Fia vid halv 8 :) Ska blir skönt, men känns som om jag knappt ridit sen förra träningen? :O

SKRIVET: 2011-10-12, kl 12:16:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pikeur höst/vinter

Har kollat in Pikeur höst/vinter kollektion! Vissa plagg är ju bara dö snygga! Och vissa skulle jag vilja ha betalt för att bära ;) om äns då.. Tyvärr passar inte riktigt Pikeur min plånbok.. men titta och tycka kan man alltid!



SKRIVET: 2011-10-12, kl 11:49:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Patrik Kittel - Roll Kür?

Det har varit mycket snack om att Patrik Kittel rider Roll Kür, något som är skadligt för hästarna, då det bla. täpper till luftvägarna, snacket började efter att en dansk journalist filmade hans framridning av Scandic på en tävling, detta skedde för några år sedan, men ä fortfarande en stor diskution på många håll, jag själv har sett filmen, men är ingen expert på roll kür därför har jag inte uttryckt mina åsikter - vilket jag inte tycker man ska, om man inte är välinformerad om ämnet, men många snackar och tror de kan allt och vet allt, fast det inte har någon som hellst aning särskillt på internet!

Därför blev jag glad, när jag såg att i interjuvn tidningen Häst och ryttare gjorde med Patrik, tog dom upp det äment! Så här stod det: "Att Patrik låter oss fotografera är ännu mer konstigt om man tänker på att han råkade ut för en midre vänligt sinnad fotograf för ett par år sedan. Den var en dansk journalist som filmade Patriks farmridning inför en tävling och ansåg att det han sysslade med var roll kür, även kallar hyperflexion något som många anser skadar hästarna. Det blev verklig storm på Youtube och Patrik fick massor av arga mejl, kommentarer och blev till och med hotad. Det internationella ridsportsförbundet (FEI) utredde saken och kom fram till att Patik inte gjort något fel.
- Det var jobbigt då, men idag känns det inte speciellt tungt. Jag står för hur jag rider. Jag rider i olika form, upp, ner, kort, och ibland även rund i formen. Det är inte skadligt i korta perioder - men som med all ridning: det är aldrig bra om det blir statiskt. Patrik kollade ibland de som lämnat de värsta kommentarerna. - Då visade det sig ofta vara att det var 13-åriga tjejer som red halvhalta islandshästar..."

Riktigt bra att FEI utredde saken!  Men jag fattar inte varför folk fortsätter säga att han gör det - kan de bättre än det internationella ridsportsförbundet? ;) skulle inte tro det! Tycker även att det är starkt och bra gjort av honom att stå upp och försvara sig! En riktigt förebild!

Länk till videon: http://www.youtube.com/watch?v=8hIXGiV4N4k

Patrik och Scandic (den han red "roll kür" på) tog EM brons tidigare i höst! Sjukt coolt!

SKRIVET: 2011-10-12, kl 11:13:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggtävling

Som jag nämnde innan är jag med i en tävling där man kan vinna en as snygg schockemöhle tröja!

SKRIVET: 2011-10-12, kl 11:05:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Emmishopen.

Kickade in på Emmishopen, och såg att dom hade fått in ett riktigt snyggt och smart ridtäcke från schockemöhle!

Så här beskrivs det på hemsidan:

"Snyggt och funktionellt ridtäcke från Schockemöhle, i softshell och med fleeceinsida. Utskärning efter sadeln och vattentätt med andasfunktion. Schockemöhles logga på sidan och reflex passpoal. I färgen espresso."

Riktigt snyggt täcke! och dessutom smart med shoftshell som andas, har aldrig hört om det förut, kanske har det funnits länge men jag har missat det? Riktigt smart iaf! Täcket finns att köpa här och kostar 699:-

Är även med i en tävling där man kan vinna en skiiiiit snygg Schockemöhle jacka från Emmishopen, lär mer om tävlingen här

SKRIVET: 2011-10-12, kl 10:52:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inspiration.

Har kollat runt på lite olika häst bloggar för att hitta inspiration till olika inlägg! tycker det är helt rätt att kolla på andra bloggar för att hitta inspiration om inlägg, design, fototeknink osv osv.

Eller vad tycker ni? :)

SKRIVET: 2011-10-12, kl 10:49:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma

Nu ligger jag hemma i min sköna soffa, och har kollat på två gossipgirl avsnitt, älskar verkligen den serien! :)
Åkte hem från skolan vid halv 10, mår riktigt illa :( Illamående och feber känsla, blää vill inte vara sjuk :(

Riktigt fint väder är det ute! Kallt och klar blå himmel! Sjukt sugen på att rida ut ;) Men det får vänta :)

Vet faktiskt inte varför jag skriver, för jag vet inte vad jag ska skriva om xD

Puss på söta hästen! :)

SKRIVET: 2011-10-11, kl 23:31:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder från 2/10

Nu kommer bilderna! Att se bilderna gör mig ännu mer taggad till söndag, då äre clear round i Rimbo, ska starta 80 och 90, ska vara modig och köra 90, eftersom höjden på 80 är absolut inge problem ;) På söndag ska jag gå 0a i 80cm och max 4 fel i 90cm, då blir jag nöjd! :)

Vad hade vi på oss?

Hjälm: Charles Owen Fiona

Väst: RaceSafe

Jacka: Kingsland

Handskar: Jacson

Ridbyxor: Hööks

Stövlar: Mountain Horse Supreme High Rider

Sadel: Frank Bains

Schabrak: Horze

Skydd: Hööks

Träns: Glen Gordon

'

 

 

 

 

 

SKRIVET: 2011-10-11, kl 23:06:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Rida rida riiida

Idag gick ridpasset sådär, jag va sjukt okoncentrerad, blir så irriterad på mig själv då, och tänkter att ja ska skärpa mig, så går det tre sek. så tänker jag på något annar direkt -.-, tränade iaf på mina jääävla händer, att vara stilla! Så jag körde gamla ridskole grejjen, spöt under tummarna, de gör att man måste hålla handen stilla, man kan inte heller vrida om händerna om man har problem med det, red med spöt under tummarna i ca 20min sjukt jobbigt!

Nu ska jag lite snabbt redigera bilderna från söndagen den 2 oktober när jag hopptävlade, Tove har ÄNTLIGEN skickat dom! Hehe... imorron kommer det förhoppningsvis upp bilder från i söndags, beror på när cornelia lägger upp dom på hennes blogg :)

Lagbilden hade hon iaf lagt upp :D Fr. V. Rebecca, Elin, Jag, Cornelia och Hallon! :)


SKRIVET: 2011-10-11, kl 18:44:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

På väg

Är på väg till stallet frän ridhuset, uppdaterar sen. :)

SKRIVET: 2011-10-11, kl 15:44:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Våfflor.

Har precis tryckt i mig tre våfflor, med massor av grädde och sylt, och dragit i mig 3 glas cola, borde få diplom i sveriges nyttigaste kvinna... ;)

Hähää... Ska iaf ringa och smöra för mamma så jag kan beställa täcket och byxorna :DD Yeey, och sen ska jag upp och rida Totton, Ska träna halvvolter, och lägningar på långsidorna :) Det är ett tips för er som har svårt att lära in dressyr pogram, man lär sig några moment i taget, och tränar in dom, sen är det mycket lättare att rida programmet om man tar det stegvis :)

Älska min webbcameras färgkvalite, hähä... Btw, hittade en fotoblogg idag, en blogg där hon bara fotade sig själv, blev sjukt inspirerad :O


SKRIVET: 2011-10-11, kl 11:19:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu sitter jag på stödtimme, nice med stöd, för då slipper man ett språk, och läraren har noll koll, så nu ska jag försöka plugga in LB:0an :)

SKRIVET: 2011-10-11, kl 11:06:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bajs lektion!

Nu sitter jag och väntar på lektion baaajs tråkigt :(

SKRIVET: 2011-10-11, kl 08:14:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skoola snart.

Om typ 10min så blire skola, blääää hatar verkligen skiten :(
Aja, efter skolan blire upp till stallet, tänkte rida ner till ridhuset :) Ska också beställa ridbyxorna och täcket :D Dock jblev jag lite ledsen när jag såg att levernastiden är på 10-14dgr  på täcket :( kommer inte orka vänta så länge :(
Hehe, nu vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva, hehe ;)

SKRIVET: 2011-10-10, kl 22:53:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

God natt.

God natt allihopa! Imorron blire skola :( Blä blä,, men sista veckan i skolan, sen blire två veckor prao på ridskolan och sen en veckas lov, ska blir oehört, oehört skönt!
Det här har nog varit den jobbigaste skol-hösten någonsin, alla prov, all press, val av gymnasium, det är nu man inser, nej jag kommer inte bli någon super stor och cool kändis, deprimerande, det känns som om efter gymnasievalet är ens liv utdömt till att bli vanligt, tråkigt svensson liv... Deprimerande, eller hur?

SKRIVET: 2011-10-10, kl 16:43:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Shopping!

Har bestämt mig för lite grejjor att handa på nätet idag!

Ett länd täcke fårn Exklusiv Horse Wear

Men ska ha ett ländtäcke (går inte under sadeln) som är vitt med silvirg passoal och grått kantband, snyggt va?!
Det kostar 395:- och finns här Btw, visst är det kul att dom har satt schabraket åt fel håll på bilden? ;)

Sen så ska jag beställa ett par vita HALSKODDA äntligen! ridbyxor av märket Carat, Eldorado

De kostar 450:- och finns här

Och beroende vad mina snälla föräldrar betalar av ovanstående, så ska jag beställa lite andra grejjor, men som sagt beror ppå vad mamma och pappa betalar :)

Vita fleece lindor från Horze, kan verkligen rekomendera dom, de bästa lindorna enligt mig! Det är lagom längd på dom, lätta att borsta av så håller dom sig rena, blir inte heller noppriga, billiga är dom också de kostar 119:- och finns här Vita lindor är bladn de snyggaste jag vet, däröfr rider jag med de ooofta hehe ;)

Vita skydd till tävling.

Vanliga vita från Horze med teddyfoder till tävling, vill inte ha lindor eftersom de bara är jobbigt! Fina och billiga skydd, kostar bara 79:-/paret här

Och även ett schabrak från horze..

Dock har jag beslutsångest över vilket! Tycker båda är snygga, är rädd för att det blir för hög kontrast med det gråa, och för liten skilland till de lattefärgade.. Vilket tycekr ni?

Det kostar iaf 250:- och finns här

Så vi får se hur snäll päronen är, för jag vill gärna ha allt (a) kanske kan smöra lite så dom betalar byxorna och täcket? :)

 

SKRIVET: 2011-10-10, kl 16:09:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bajs tävling...

Tävlingen igår gick verkligen bajs :( Det var inga fasta starttider, så vi missuppfata när jag skulle starta, vi räknade ut att jag skulle starta runt 20 över 3, men när klockan va typ 10 över, så jag ridit i typ 10min MAX så skulle jag gå till collectingring... och Hamilton va verkligen inte igenom riden, han var seg, och stel, vilket är mitt fel för jag inte red fram längre, och när han är stel, så sitter jag och tjaffsar med honom, vilket gör allt värre, för då blir jag ostadig, och han tappar formen och stretar emot handen. Så han var ostadig genom hela programmet, vilket gjorde mig okoncentrarad, vilket bidrog till dåliga vägar...

Kort sagt en riktig piss ritt! När man läser igenom kommentarerna, så är allt mitt fel, det blev ingen skillnad i mellan traven, för då var han riktigt seg, och även så står det att han va stark i mellan galoppen! vilket han inte var :O han har nog aldirg varit stark... hängt i handen gör han när han blir trött, men han är absolut inte stark, dessutom fick jag dåligt betyg på sitsen, vilket är den del jag brukar få mest poäng på,  i slut kommentaren står det att jag har en för stum hand, vilket aldrig har hört förut, brukar oftast få komlimanger för jag har en sån mjuk hand... Vet inte riktigt om vi var som helt andra ekipage än annars, eller om domaren hade an annorlunda uppfattning?

Slut kommentaren blev: Trevlig ponny, Idag blir din hand något sum, Oroligt huvud och mun. Spänd skritt. Trevlig ponny håller jag med om ;), stum hand håller jag inte med om, snarare ostadig och fladdrig, Oroligt huvud och mun håller jag med om, det är för jag var så ostadig, Spänd skritt håller jag också med om, men även det berodde på min hand. Min precent blev 60,34% vilket min ritt förtjänade, många av kommentarerna håller jag med om, vissa inte, men procenten blev rätt, men enligt min åsikt dömde hon ganska hårt på många, som borde haft en högre procent än vad dom fick. Men men, det är ju trotsallt bedöminings sport, huvudsaken är att alla blir lika bedömda :)

Har tyvärr inga bilder från igår..

SKRIVET: 2011-10-08, kl 19:54:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Taggad!

På eftermiddagen idag så lasttränade jag och mamma, de gick bra, de är bara att han lixxom inte har någon framåt bjudning :O
-
Nu har jag plockat in det mesta i transporten, plockat ihop tävlingskläderna, bestämt frisyr, så imorron blir det att släppa ut hästarna, Hamilton får gå ut då också, så ska jag smörja sadel och träns, och packa in det sista, sen knoppa, så ska vi åka från stallet vid 11 :) Skönt med sovmorgon! Lagklassen startar typ 12, och Rimbo är det tredje laget, så startar runt 1 kanske? är så dålig på att räkna ut tiden, skönare med fasta start tider!
-
Men nu ska jag lägga mig och kolla på film och tagga till imorron!
Juste, glöm inte att följa via bloglovin! Länk finns i menyn! :)

SKRIVET: 2011-10-08, kl 14:45:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Film från träningen

SKRIVET: 2011-10-08, kl 14:02:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Video från 2/10

Bilderna har jag inte fått än, men videon har jag laddat upp från Rimbo!
Tycker det har blivit en enorm skillnad jämfört när jag sist tävlade hoppning den 14 augusti, då gick det sjukt segt och vi stannade ut oss på 3dje hindret, nu kom vi runt med ett mycket bättre flyt, mer självförtroende, och bara ett onödigt stopp, vi hade klarade de, men mina små pinnben hängde inte riktigt med! Nästa helg ( 16 oktober ) ska klubben ha klubbhoppning bed. clear round, då tänkte jag vara med på 80 och 90 cm! Och jag misstänker att adnra klassen kommer gå bättre, för då är vi mer igång!

Aja till videon!

SKRIVET: 2011-10-08, kl 13:51:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cp vecka.

Veckan som har gått har verkligen gått skit, iaf på ridfronten, i tisdags när jag red blåste det ganska mycket, och han var otroligt spänd, och ville inte ställa sig åt någon håll, när man tog tag i honom så började han bara studsa/galoppera på samma ställe, så som han gör när han väldigt taggad, men nu var han bara.. konstig.
-
Dagen efter red jag ner till ridhuset, då hängde han bara i handen och gick och ljög, dvs, böja på nacken med inte jobba för fem öre, då när jag tog i ytter och drev på blev han sur, och det kom igen, han började studsa/backa/galoppera på stället, (bara så det inte blir något misstolk, när jag tar i honom vrider jag handen lite så tygeln späns lite till, det är inte precis så jag sitter och drar i honom ^^,) men iaf, jag lättade och bara drev framåt, det blev ett långt ridpass på lite över en timme! men på slutet gick han stundvis i en hög och fin form - dit vi vill komma! Det är på tiden att han börjar komma upp lite i formen, har ridit honom lång och låg sen jag fick honom, vilket är nästan ett halvår, bara för han ska ha tid på sig att bygga muskler, för att sen kunna komma upp i formen, och det är i det steget i min och Fias plan han är just nu!
-
Så i torsdags var jag ner igen till ridhuset och red på, då var han lättare att jobba upp och reglera formen på, men dock så bjöd han inte framåt någonting alls! Blev shockad, så han bara har blivit piggare och piggare, men han gick hårt dagen innan, så inte så konstigt att han var trött, men red på i ca 40 - 50min, gick inte så bra, med tanke på att han var seg, och studsade när man tog i honom.
-
Så igår, var det äntligen träning för Fia! blev inget förra veckan, för hennes sambo var med i en olycka, men igår kom hon ner, och jag hade inställningen att de skulle gå piss, och om det gick dåligt skulle hon få rida och jag skulle strycka mig från tävlingen, men Hamilton va duktig! Han hade mer framåt bjudning än i torsdags, han hängde inte i handen, och jag kunde ta i honom utan att han studdsade så jätte mycket, varför han studsar är för han inte riktigt orkar, men när han gör så ska jag bara lägga ner honom typ ett halft varv, lätta i handen och sedan ta tillbaka honom, men fick en hyffsat bra känsla ändå! Så nu taggar vi till på söndag då det blir tävling på Överby!
-
Och mamma va snäll och filmade lite, så lite från träningen kommer snart! :)

SKRIVET: 2011-10-03, kl 22:39:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sån där sak...

En häst du älskar
En häst du saknar
En häst du har hoppat
En häst du har ridit barbacka på
En häst du aldrig mer kommer få träffa
En häst du hoppas du kommer få träffa
En häst som kan galoppera fort
En häst du ramlat av
En häst du stegrat med

En tid du saknar

SKRIVET: 2011-10-03, kl 17:34:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Provridning

När jag såg den här, så tänkte jag "eller hur att man kommer ihåg" men de gör man fan :O skuuumt!

Vart var det? - Knivsta
Vilket datum? - 2 April 2011 var vi där första gången1
Kommer du ihåg vad du hade på dig? - Kingsland jackan, och brun rutiga ridbyxor
Vad heter föredetta ägaren (som då ägde hästen)? Emy
Gick den på tygeln? nej
Gjorde du skänkelvikning? Kommer inte ihåg ;)
Travade du? Jaa
Galopperade du? Japp
Hoppade du? Jo
Hoppade du bana?
Hoppade du 80 cm? -Njet
Vad hoppade du som högst? - typ 50cm xD
Tyckte du det var högt? - Nee :O
Red du ut? Andra gången vi va där :)
Tyckte du om hästen? Såklart!
Var den lat? Lite halv seg, han behöver ben ;)
Var den stark? Nä
Var den pigg?
Sa de som ägde den att du red den bra? Trodligtvis inte, eftersom han knappt gick i form ;)

SKRIVET: 2011-10-03, kl 12:38:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sån där sak...

En häst du älskar
En häst du saknar
En häst du har hoppat
En häst du har ridit barbacka på
En häst du aldrig mer kommer få träffa
En häst du hoppas du kommer få träffa
En häst som kan galoppera fort
En häst du ramlat av

En häst du stegrat med
En tid du saknar


SKRIVET: 2011-10-02, kl 20:18:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dusch sen rapport!

Nu ska jag strax sköja ur håret, bleker de nämnilgen, ihopp om att få det blont! :D
Efter de kommer det rapport om dagen med film och ev. bilder! :))

SKRIVET: 2011-10-02, kl 18:37:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sån där sak...

En häst du älskar
En häst du saknar
En häst du har hoppat
En häst du har ridit barbacka på
En häst du aldrig mer kommer få träffa
En häst du hoppas du kommer få träffa
En häst som kan galoppera fort

En häst du ramlat av
En häst du stegrat med
En tid du saknar


SKRIVET: 2011-10-02, kl 12:36:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sån där sak...

En häst du älskar
En häst du saknar
En häst du har hoppat
En häst du har ridit barbacka på
En häst du aldrig mer kommer få träffa
En häst du hoppas du kommer få träffa

En häst som kan galoppera fort
En häst du ramlat av
En häst du stegrat med
En tid du saknar

SKRIVET: 2011-10-02, kl 08:34:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sån där sak...

En häst du älskar
En häst du saknar
En häst du har hoppat
En häst du har ridit barbacka på
En häst du aldrig mer kommer få träffa

En häst du hoppas du kommer få träffa
En häst som kan galoppera fort
En häst du ramlat av
En häst du stegrat med
En tid du saknar


SKRIVET: 2011-10-01, kl 22:49:41 | PUBLICERAT I: Tävling

Psst.

Psst! ny kategori!

Tävling

SKRIVET: 2011-10-01, kl 22:42:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen!

Äntligen efter mycket fix och trix har jag fått den nya designen klar, det blev helt okej faktiskt, något mörk kanske... iaf bättre än den innan, eftersom den var så somrig! Hoppas det inte är något trassel med designen för er!

Glöööm inte att följa via bloglovin!

Gooood naaaatt, nu ska jag sussa så jag blir pigg å glá! :)

SKRIVET: 2011-10-01, kl 21:31:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tävlingar som är kvar.

Snart är det vinter... känns som de iaf :O eller typ om en månad lär du ju ligga snö på marken... deprimerade! Och jag har bara gjort två starter! Men nu kommer vi igång!

02 oktober: Hoppning LD, Rimbo
09 oktober: Dressyr LB:1, Överby
16 oktober: Hoppning clear round, 80cm ev. 90cm beror på hur de går imorron, Rimbo
23 oktober: Dressyr LB:0 och LB:1, Rimbo
30 oktober: Dressyr LA:1, Täby
13 november: Dressyr KM LB:1 eller LA:1 vet inte vad jag måste rida, Rimbo
20 november: Hoppning KM LD eller LC beror på vad jag måste rida, Rimbo

Alltså blir det totalt 4 hopptävlingar och 5 dressyr tävlingar i höst, nice! :D och hälften av alla tävlingar blir hemma tävlingar, det gillas! :) Borta bra, men hemma bäst.. ;)

SKRIVET: 2011-10-01, kl 21:20:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

En Ren! Nej en ponny!

Nu har jag en ren ponny! :D Asså ingen ren-ponny korsning, utan en ponny som är ren! HÄHÄ Denice humor (a)
Iaf så är hästen badad och klar, redo för tävling! :D Dokc hade han ett sår på benet, som det blivit en ganska stor bula ifrån :( Såret hade han igår, men de är bara ytligt, och idag hade det blivit svullet :O Men han får iaf stå med back on track imorron så får vi se hur han är då! :)
-
Är riktigt taggad till imorron!  Inte bli nervös, få igång honom ordentligt, inte rida med handbromsen i..
Imorgon lär det bli en full dag, eftersom jag ska jobba som funktioner efter jag har startat, sen hem och plugga religon, kul! (y)

Btw, mitt hår blev grå - brun - blont, oehört ful!

SKRIVET: 2011-10-01, kl 16:59:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Buhuhuuu

Sitter just nu med färg i håret... som ni flesta vet så är jag typ platinablond, lööööv it! Men vill ha nått nytt, så slängde i " ljus askblond" och just nu ser det vääääldigt mörkt ut.. buhuhuu..

Aja.. ska skölja ur de om 10min, får se hur de bli ;)


SKRIVET: 2011-10-01, kl 16:59:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Buhuhuuu

Sitter just nu med färg i håret... som ni flesta vet så är jag typ platinablond, lööööv it! Men vill ha nått nytt, så slängde i " ljus askblond" och just nu ser det vääääldigt mörkt ut.. buhuhuu..

Aja.. ska skölja ur de om 10min, får se hur de bli ;)

SKRIVET: 2011-10-01, kl 12:30:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon eller nått!

Godmorgon på er! :D
Vaknade typ 9, käkade frukost å sen har jag suttit och pluggat biologi i 2 (!!!) timmar, måste vara rekordcför mig! :O pluggar typ inte annars, hittar aldrig koncentration hemma..

Men nu är klockan halv 1 så min kära mor står och gör lunch, å sen åker jag upp till stallet å skrittar ut, putsar allt å så, betydligt mycket roligare än att plugga biologi ;) ikväll åker jag upp och bada honom å så :)

Imorgon bli det en tidig morgon, bläää :( ska rida från stallet senast halv 9, eftersom första start är 9, och måste hinna gå banan innan, så ska vara i stallet typ kvart i 8a, blääää!

Men nu ska jag äta lunch! Tjo tjo! :)

Juste! HAHA har inte så mycket bilder, då jag tappade min Iphone i toan för typ tre veckor sen, så ja den är på lagning... xD

SKRIVET: 2011-10-01, kl 12:27:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sån där sak...

En häst du älskar
En häst du saknar

En häst du har hoppat
En häst du har ridit barbacka på
En häst du aldrig mer kommer få träffa
En häst du hoppas du kommer få träffa
En häst som kan galoppera fort
En häst du ramlat av
En häst du stegrat med
En tid du saknar


SKRIVET: 2011-10-01, kl 08:29:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sån där sak...

En häst du älskar
En häst du saknar
En häst du har hoppat

En häst du har ridit barbacka på
En häst du aldrig mer kommer få träffa
En häst du hoppas du kommer få träffa
En häst som kan galoppera fort
En häst du ramlat av
En häst du stegrat med
En tid du saknar