SKRIVET: 2010-07-29, kl 23:34:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

High Chaparral!

Nu är jag hemma igen :) Måste bara varna om ett långt inlägg med mycke text och mycket bilder ;)


Ska berätta lite om våra dagar när vi va nere på High Chapparal!

Tisdag: Vi hämtade Malin typ 9 och då började färden mot High Chaparl! :D Men jag hade inte ätit någon frukost, så vi svängde in vi McDonald's och skulle köpa pomfritt, TROR NI INTE ATT DOM INTE HAR DE DÅ??!! Nää tyvärr vi har bara mackor 6-10 säger den lilla nörden i kassan -.- Skandal asså, för ni som känner mig vet att jag HATAR orostade mackor, smör, ost, mörkt börd och grejjer! Så precis när vi skulle gå så slog klockan 10 så jag fick mina älskade pomfritt :D Men är det inte lite sjukt att McDonald's världens störta hamburger kedja inte har hamurgare?! xD
Haha sen fick vi ha lite roligt oxå :) Haha pappa blev ju lite lätt irriterad på mig för att jag blev väldigt irriterad på McDonald's så dår råkar han köra på några stenar, och då trodde vi att nått hade gått sönder, så då blev han lite mer irriterad, så då körde han åt fel håll i rondellen xD Så då skulle han backa i rondelen! Och då va det såklart en bil bakom så han intek unde backa och pappas kommentar "Och så flyttar inte idiot j*veln på sig!" Hmm undra vem de är som idit som ska backa i rondellen xD Hahah då skrattade vi faktisk :')


Mot High Chaparral!

Vår super söta kortlek :D

Spöade Malin i plump :D

Men efter en 6timmars körning så va vi äntligen framme vid High Chaparral! :D, Då grillade vi och hade det mysigt och kollade på Morden i Midsommer! :D De va bra förutom att jag irriterademig på dom j*vla tält ungarna! De va 8st danska motorcycklar med typ 4 - 8 familjer som va i ett sällskap som tältade och deras ungar va typ helt galna! Dom typ köättrade i träd och höll på! Skit irriterande!

Onsdag: Jaa på onsdagen skulle vi gå till själva High Chaparral! :D Det va riktigt mysigt där faktiskt! Asså det fanns inte så mycket att göra eftersom jag och Malin har vuxit ifrån att springa och jaga varandra med knallpulver pistoler xD Meen de va riktigt mysig stämmning! Vi fick täffa bröderna dalton tex. Och åka ånglok, där vi blev rånade xD Haha banditens kommentar till Malin som inte räkte upp armarna tillräckligt högt " Upp med händerna kvinna! Jag får hoppas att du har rakat dig under armarna!" Haha efter de bröt nog hela tåget ut i as garv xD Haha så med tåget åkte vi till Mexico! Där kollade vi på en stunt show, de va riktigt coolt faktiskt! Dom typ sköt varandra och rammlade typ 12m! :O De va lie häftigt faktiskt :) Senare på kvällen gick vi och åt mat på en jätte god resturang, och sen gick vi hem och spelade UNO och kollade på filmen 50 first dates haha riktigt rolig film! Hi im Tom! 10sek senare: Hi! Im Tom! Hahah stackarn hade bara 10sek minne! xD


Malin i Mexico! :D

Cowboysen lämnade spår efter sig xD

Hahha Mamma och Pappa på resturangen!

Torsdag (Idag): Skulle vi åka hem, åkte vid 9 och va hemma halv 4, Hatar att¨åka bil! men har faktiskt blivit bättre nu när jag inte mår illa lika lätt :) Och idag fyllde pappa även 46! Grattis grattis till honom :) Så nu på kvällen kom det även lite folk :) Ringde också Ulrika, om när vi skulle komma med Cello, men då skulle dom bort i helgen så jag får komma med honom på måndag! :( Men men såånt är livet..



Aja, orkar inte skriva mer nu, är grymt trött! Ska bli skönt att krypa ner i min ensama svala säng! :D
Men nu har jaf iaf lagt upp ett inlägg :) Natti natti! :D

SKRIVET: 2010-07-26, kl 23:30:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Haha tillbaka igen

Haha skulle puttsa fönstret, sen skulle jag bara dammsuga under sängen, och då kom det en AS stor spindel! Haha så då fick jag typ panik xD Och va tvungen att städa rummet, annars skulle jag inte kunna sova xD Så 3 och en halv timme tog de och sne är rummet skinande rent xD Duuktig jag är :)


Imorron blir det som sagt High Chapparal! :D Vi åker runt 9 imorron bitti, då är de att hämta Malin och sen bär de iväg! :D Tror de är typ 35mil om jag inte har fel? :) Så kommer vi vara där hela onsdagen och sen åka hem torsdag förmiddag, och då förhoppningsvis köra Cello till Pålgård! :D Så de kommer bli riktigt roliga dagar framöver :) Aja, ska sova snart, kanske skriver jag ett inlägg imorronbitti, annars hörs vi på torsdag! :D

SKRIVET: 2010-07-26, kl 20:03:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Usch!

Har ingen lusta att blogga! :O Men men, är väll bara att göra de och se glad ut ;) Har väll kommit in i en såndär "blogg torka"  Idag åkte jag och Nadja iaf upp till stallet, för att hon skulle rida Cello, de gick riktigt bra! :D Så de känns bra ätt åka iväg ;) Men såklart så ringde ju Ulrika idag och ville att vi skulle komma tidigare med Cello!Meeen de går ju inte, för visst vi skulle kunnat köra dit honom nu ikväll meen ville inte de för att 1. Vi åker iväg 3 dagar och jag vill ha lite koll på honom dom första dagarna 2. Har lovat Nadja att rida ;) Och anledningen till varför hon ville att vi skulle komma tidigae va för hon ville att Cello skulle släppas ihop med 2 andra hästar först, för sen kommer det 2st till hästar och en av dom va tydligen ganska elak.. Men om Cello redan känner två så skulle de vara lite bättre ^^, Men om jag känner min kille rätt så lär ju han inte ge sig eller bli attackerad, eller är de så att de blir värsta fighten om ingen ger sig xD Aja de är bara att vänta och se :)



Shiiit vad skitigt mitt fönster är!! Måste putsa de! Hej rå!! :O

SKRIVET: 2010-07-25, kl 20:51:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Red sista gången i Brosättra.

Idag red jag sista gången i Brosättra :( :) Vet faktiskt inte om de ska vara glad eller ledsen smilis, för jag kommer sakna folket där som bara den! Men ändå ska de bli skönt att flytta då jag kan rida ut :)

Cello va riktigt rolig idag att rida! Han va ganska framåt och helt okej mjuk! :D Så då behöver jag inte ha dåligt samvete att Nadja ska rida, hade inte varit så snällt att hon skulle få rida en stel gammal tjur gubbe! xD

Men en sak som vi skiiit läskigt! När jag red så kom det en orange sportbil och ställde sig vid busshålplatsen i typ 10min (som ligger typ 10 - 15m från banan) och vrål glodde på mig! Han kanske va 40? Men jag sket i det och red vidare, sen åkte han ner och ställde sig precis vid grinden på banan!!!! Och bara vrålglodde på mig! Jag fick typ panik! För jag vet inte vem de va eller nått och han sa inget heller! Så jag fattade galopp och tok rejjsade rakt mot bilen!! xD Då körde han där ifrån med en j*vla fart! xD HAHHAHA


En karta över stallet, Hoppas ni fattar den ;) Den oranga fyrkanten där det står en 1 på är där bilen först stod i ca 10min och glodde på mig! Sen körde den och ställde sig där den oranga fyrkanten med en 2a på är, och då galopperade jag rakt mot den som på bilden :) (jag och Cello är den bruna korven på ridbanan :)


Måste dock tillägga att jag är gryym på att göra kartor!

Nu ska jag kolla på vi hade iaf tur med vädret! Tjingeling!

SKRIVET: 2010-07-25, kl 20:17:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHA!

Haha va nyss inne på piratebay, och då såg jag nog den mest överdrivna gå-ner-i-vikt-reklam-blir-du-model-på-en-vecka! Haha printade den ;)



De är typ nått spel man gör så tränar man typ kroppen samtidig! Kanske ska köpa?! xD

SKRIVET: 2010-07-25, kl 12:50:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tjobidobidoo!

Ischlopischlo vilket väder! Försökt få mamma att åka till Hööks, men de misslyckades :( Men kanske imroon?! :D Haha asså de är riktigt roligt att gå och handla massa häst grejjer xD


Nu har jag iaf ringt Marit Cellos ägare och berättat om flytten :) Hon tyckte de lät bra :) Och de blir de nog  också! :D Men nu har jag iaf ringt och pratat med alla om flytten, de ända som är kvar är att packa och säga datumet till Lotta  :) Juste! Måste ringa Ulrika om vilken tid vi ska komma ;)

Tänkte åka upp till stallet senare, då mina ridbyxor torkat, hahah tvättade dom imorse, sen kom jag på att jag skulle dit och inte hade några byxor xD Hahah så får vänta till i eftermiddag ;) Får se om Lotta har ringt Bernt om när han kommer :) Hoppas han kommer imorron då jag är hemma :) Alltid skönare att vara med när dom skos :)

Haha tänkte på de, undra hur många smilisar jag gör i varje inlägg? xD Och hur många haha jag skriver? Haha de är nog ganska många? xD Vi tar en tävling! Räkna hur många haha  och hur många smilisar de är i det här inlägget, och dom som räknar rätt får en länk?! :D Så räkna hur många haha och hur många smilisar de är i det här inlägget och skriv svaret som en kommentar, så får du en länk! (de kan vara till din blogg, bdb, FC mm)

:D Tävlingen avslutas 26 Juli 2010 kl 23.59! :D

SKRIVET: 2010-07-25, kl 00:10:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Wow wow WOW!

Satt och räknade lite  lite besökare, 1juni - 23 juni så hade jag i genomsnitt 7besökare/dag, och mellan 1 juli - 23 juli så hade jag igensomsnitt 13 besökare/dag :D Så de har ökat! :D

SKRIVET: 2010-07-24, kl 23:54:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

14 bast!

Idag fyllde jag som sagt år :) Dagen börjades med att öppna paketen av Mamma och pappa, vilket var presentkort till stövlar :D Och en addidas tröja jag trodligen kommer att byta xD Sen åkte jag upp till stallet och red, Lotta hade lektion så jag fick rida på gräsvägen, han va riktigt pigg iidag och kändes väldigt mjuk och lösgjord, men de är nog för Lotta red igår, och han blev riktigt mjuk efter de! :D Sen vare hem och duscha och göra mig iordning, för sen kom Mormor, Morfar, Svea, Timmy, Tove, Pia, Stefan och Bea, så käkade vi tååårta! :D Efterde så åkte Tove och vi åt maat :) Vi grillade allt möjligt och de va riktigt gott ;) Efter de kom Malin så åt vi tååårta igen! xD Och sne såklart så spelade vi Mario xD Haha ägde sönder henne såklart xD

Hihii och idag smsade Ulrika mamma (pålgård) och sa att vi kunde komma med Cello på fredag :D Ska bli skönt :) Så då kunde Malin hjälpa mig med lastningen osv. på fredag :) Känns riktigt skönt när hon är me, för hon kan lixxom, eftersom mamma och pappa inte kan så mycket ;) Men men, nu kommer lite bilder på de jag fick :)



Ansiktsmask av Malin

Solpuder av Malin

Pengar av Pia och stefan, Svea och mormor och morfar :)

Tröja av Mamma och Pappa, ska ev. lämna tillbaka

Bok av mormor och morfar

Bok, Mormoro ch morfar

Trosor av Tove :D

+ ett par ridstövlar från Mamma och Pappa :)

Så jag fick ganska mycket ;) Nu ska jag snart gå och sussa, natti natti :)

SKRIVET: 2010-07-24, kl 23:05:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stressad!

Asså känner mig riktigt stressad! Jag blir de så fort jag har något viktigt upp bokat blir jag de! Jätte irriterande! :@ Aja, här har ni iaf min att-göra-lista! :D Skriver sen om min födelsedag :)


SKRIVET: 2010-07-24, kl 00:01:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

14 år!! :D

Nu slog precis klockan om till 00:01 alltså mitt första inlägg som 14åring!! :O Måste gensat spronga och kolla om jag har fått någon rynka ^^, Aja GRATTIS TILL MIG! :D

SKRIVET: 2010-07-23, kl 21:55:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fötter av Hallon

Har precis smort in mina fötter med NIVEA's lotion med doft av hallon! Helt gryyymt lotion måste jag säga, plus så doftar den uuunderbart ;) Idag red jag lektion, I TVÅ F*CKING TIMMAR! Va helt slut efter xD Haha men först red jag fram själv typ 30min sne kom Lotta och då red jag typ 30min, sen hoppade hon upp och red kanske 15min sen red jag i typ 15min sen stod vi och pratade och hon förklarade lite i typ 15min och sen red jag lite till i typ 15min xD Gillar att rida för Lotta, för hon är ganska petig ^^, plus har hon erfarenhet av mååånga olika hästar ^^ Och samma sak förklarar hon varför man ska göra si eller så vad de påvärkar hästen, vi tar yttertgeln tex. andra tränare kanske skulle hålla på och tjata i huundra om om den där j*vla yttertygeln utan att säga VARFÖR man ska ha kontakt i den, medans Lotta tjatar lite först, och sen berättar hon vad den gör för inverkar på hästen osv. sen tjatar hon i hundra år xD Haha men de har faktiskt blivit mycke framsteg i både min ridning, och cellos utseende alltså positivt sen jag började rida privat lektion :)


Och snart fyller jag ååår! :D om två timmar och 6min!! :D De jag önskar mig mest är pengar till mya stövlar, men datan jag hade tänkt köpa skulle itne heller sitta fel ^^ Inte heller en systemkamera :) Men de är stövlarna osm är viktigast och de är dom jag har i huvudsak önskt mig :) Men men hej då :) Skriver sne när jag är 14! :D 1 ÅR KVAR TILL MOPPE!!!!

SKRIVET: 2010-07-23, kl 00:23:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

GRATTIS!

Shiiit! Imorron fyller jag år! Eller nästa dygn iaf, klockan är ju halv 1 så nu är de den 23e Juli, och dne 24de fyller jag år! :D :D :D Grattis grattis till mig :)

SKRIVET: 2010-07-22, kl 18:01:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu ska vi gå till Kina.

Ja, rubriken talar :) Snart ska vi gå och äta mat på kina :) De ska bli mums mums! :D Imorse eller i morse och imorse vid halv 12 idag hämtade Lotta mig som sagt för jag skulle ha stallet idag :) De va meningen att Vicky skulle komma upp och hjälpa mig, men när jag hade fyllt på vatten, tagit in dom, gett dom mat, lagt mat ut i hagarna då kom hon, och då skulle dom rida så då fick jag glatt vara kvar, och hålla koll. Kom väll hem vid halv 3 :/ Men men, jag fick dagen att gå xD


Älskar bilden, vi va så j*vla glada där! :D

När jag kom hem så åkte vi upp till Pålgård, och skulle prata med dom, men dom va inte där :/ så vi fick glatt åka hem igen så ringde jag dom och kolla om vi kunde komma upp med honom den 30onde, men dom visste inte, för de va 3hästar till som skulle komma och dom ville gärna att alla skulle komma samtidigt typ, och plus hade dom inte gjort klart valack hagen ^^, Så det lär bli ston för sig och valackar för sig, de är väll ganska bra iof, för annars sätter väll Cello på alla ung ston som är lägre irang än honom xD Den pedofilen hahahhaha, de är ju lixxom kul att man har en pedofil till ponny xD Haha vad kul de lät xD Tillåt mig att skratta.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

SKRIVET: 2010-07-22, kl 11:16:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stallet nästa ;)

NU hämtar Loota snart mig så skjutsar hon upp mig till stallet och hjälper mig att ta in Abba och Charesse, sen drar hon till stan, så fixar jag vatten och hö tänkte ta in Cello så får han stå inne idag och slippa alla j*vla bromsar! Sen kommer mamma eller pappa och hämtar mig, så ska vi förhoppninsvis gå upp till Pålgård och stämma av lite datum om flytten osv. efter de ska jag försöka fixa transport, och senare ikväll ska jag åka upp igen och släppa ut hästarna igen och kolla så dom har vatten :) Haha de är min dagsplan ;)


Läste nyss inlägget som jag skrev igår och tänkte shiiiit! Måste be om ursäkt! Men nej  de tänker jag inte göra, för jag skriver mina tankar i den här bloggen, och de va så jag kände igår, och då ska de stå kvar! :)

Igår fixade vi so sagt hage ner mot sjön :) De tog en hel dag att bara köra med trimmern på ena sidan! :O Men de kan ju vara för attde va tistlar och taggbuskar hela vägen som va lika höga som oss ^^,

NU kommer nog Lotta snart, bye bye!

SKRIVET: 2010-07-21, kl 23:18:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

.

Nu ska jag inte vara otrevlig, men förlåt jag är så j*vla less på när folk smsar, skriver på fb, msn uppdaterabloggen!!, tjat,tjat hela tiden! JAG SKRIVER NÄR JAG VILL!

Och jag går inte in på era bloggar bara för att ni varit inne på min, JAG GÅR IN PÅ VILKEN JAG VILL!


Om ni läser min blogg så vet ni att jag skriver ner mina speciella TANKAR och om jag inte har något speciellt så skriver jag inte de!??!! Fatta!
Hur j*vla kul är det att läsa om,aa idag red jag Cello, hon va inte så jätte mjuk så då gjorde jag lite öppnor och slutor så blev de lite bättre bla bla bla!!!!! Nej juste! SKIIIIIIT tråkigt! Så jag skriver vad jag vill när jag och hur jag vill! Fatta!!????!!!??? Hoppas jag slipper detta j*vla tjat nu!

SKRIVET: 2010-07-21, kl 00:38:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag är grymt besviken!

På mig själv! Vad gör Håkan Hellström hatarn nr.1? Jo hon sitter och laddar ner de!?? De är ju fan pinsamt! Varför gör jag de? Ja man måste ge allt två chanser ;)



Piiiinsamt! :$

SKRIVET: 2010-07-21, kl 00:03:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nämen titta! Där är ju jag!

SKRIVET: 2010-07-20, kl 23:33:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sepia - svartvitt

Har verkligen börjat gilla sepia inställningen! Samt svart vitt! Men sepia är bätttre! xD Hihii nu går ni lite fula bilder fårn igår kväll när jag och Mlain va istallet ;) Ska försöka fota lite imorron också när vi bygger hage ;) Spännande.. Eller inte xD Och jag vet att sepia/svartvitt inte är särkilt snyggt ihop, men jag satte ihop bilderna ändå, de blir lättast så :)



Malin stylade genom att stå mitt på vägen ;)

En söt liten kisse :)

Hihii en vindögd liten kisse med fiskögon :)

En fimp som ni ser gott folk, vet att den är för suddig vid sidan ''/

Ääääälskar den här bilden! Gillar att fotta typ, vissna/döda saker xD

Sådär nu fick ni lite dåliga bilder :)

SKRIVET: 2010-07-19, kl 17:56:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hii!

Glömde en viktig sak i inlägget neranför! Alla häst grejer ska vara i strl COB och om inte  de finns så ska de vara i strl FULL och grejerna till mig ska vara i strl x-small ;) Tänkte att ni måste ju veta de när ni ska köpa grejjerna till mig xD Haha

Nej men idag, har de varit en slapp dag - som vanligt! GAAH! Blir galen, haha satt iaf hemma och kollade efter datorer till typ halv 2 sen gick jag, mamma och bea ner till Rimbo Biten och åt lunch :) De va gotti gotti nam nam!  innan de köpte vi en internet sladd till Bea, om ni lixxom undrade :D Nu ikväll vid 8 ska jag och Malin upp till stallet, jag ska rida Cello, vet itne vad Malins plan är, men de lär visa sig ;)  och hoppas på att han inte är lika stel i bak, idag. Tänkte trava lite idag så han får igång benen :) Blir väll att rida i ca 40 min, är så dålig på grejer jag kan göra för att mjuka upp ibak! Får väll googla på de ;) Google is your best friend you now ;)

SKRIVET: 2010-07-18, kl 20:27:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

VARNING! Helt ointressant inlägg

NU kommer ett helt onödigt inläägg, men de är väll de alla bloggar igentligen består av? xD Haha nu har iaf, hööks katalogen kommit! :D Och jag önskar mig ett pra ridstövlar i födelsedags present, så vi ska åka in till hööks efter min födelsedag, och de är ju i samband med att flytta, så de är liiiite saker jag ska köpa xD För nu lånar man ju ganska mycke saker av lotta, men nu måste jag ju ha allt själv! Så nu kommer det en lång och ointressant lista med vad jag ska köpa ^^,



Så om någon vill köpa någon födelsedags present kan ni köpa nått av de här xD Men mamma och pappa kommer nog förhoppnings vis betala lite xD

SKRIVET: 2010-07-18, kl 19:09:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fixat häst vakt! :D

Nu har jag hittat häst vakt! :D

För vi ska ju åka till High Chapparall tre dagar trodligen måndag, tisdag och onsdag nästa vecka, och då ska ju Malin me alltså kunde hon ju inte passa honom xD Haha men då kom jag på Nadja! För hon har ingen häst, och är duktig och snäll så de är ju perfekt! Och så är hon van med att rida olika hästar :) Så de känns riktigt bra asså :)

En bild på Nadja när hon hoppar nån häst :P

SKRIVET: 2010-07-18, kl 18:04:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

NU HAR JAG RIDIT!

De va ganska kul, men inte så jätte :(  Tror inte Cello trivs på Brosättra, För först i Finsta, va han pigg och glad, asså inte jätte pigg när man red, men han va lixxom positiv, På hoppträningarna typ stack han! Sen i Brosättra, jätte tråkig, ser lixxom inte så glad ut, och jätte seg och borta när man rider, lika dant i hoppningen! sen åkte vi till Maja då va han skit glad! Pigg, och rejsade gärnet när vi red ut, och lyssnade skit bra i dressyren! Sen tillbaka i Brosättra, DIREKT blev han lika seg och tråkig! Då red jag typ 1vecka? Sen fick han 2veckors sommarlov, och jag började rida idag igen, visst han var jätte stel, särskilt i bak så bara skrittade, och jobbade honom lite, men han va jätte seg! Och verkade inte alls tycka det är roligt!


Så nu är min slutsats att han nog inte trivs, och jag trivs väll kanske inte sådär jätte bra heller, så det smittar väll av sig.. För det är inte särskilt kul att rida varje dag men inte tycka att de är särkilt kul? Men de blir nog bättre uppe hos Pålgård, där de går att rida ut osv. Men sen åsamma sida tänker jag, jag kanske ska testa något annat med hästar? typ körning? Western? Galopp? Det finns så mycket annat, så varför just dressyr och hoppning? Men inget kan jag göra med Cello.. Och hur enkelt är det att helt plötsligt vilja börja med något annat när man inte känner någon som håller på med det? Aja, jag lever på hoppet att det blir roligare när vi flyttar, då vi kommer lära känna andra människor osv. Hoppas, Hoppas, Hoppas!

SKRIVET: 2010-07-18, kl 10:29:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

RIDA;RIDA;RIDAAA!

Åååh! Idag ska jag rida!!! :D :D *överlycklig* Har ju fan inte ridit på 16 fucking dagar!!!!Stackars mig :'( Men men, tänkte iaf åka upp på eftermiddagen och rida, ska barar ta de lungt hade tänkt jobba honom i skritt i ca 30min och samma sak imorron, eftersom han stått i 16 dagar så skaj ag sätta igång honom lungt, eftersom han är så gammal, så han inte får sån jätte träningsverk också :) Får se om de kanske blir att rida lektion på torsdag eller fredag kanske? :D


De blir en bild på mig, och Cellos rumpa! :D

SKRIVET: 2010-07-17, kl 23:34:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Video till Malin!

http://www.youtube.com/watch?v=UyAKlkECDuM


En video jag har suttit och klistrat ihop nu ikväll :)

SKRIVET: 2010-07-17, kl 23:25:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

American Car Show

Idag var deju American Car show, Va väll inte så jätte kul, men de är kul att bara göra nått, va med Malin, Kul hade vi iaf, Haha vi började med att gå och kolla på bilar (vi äääälskade dom rosa! xD) Sen drog vi med dom andra till trädgårn och käkade lunch, jag tog kött och Malin en cesar sallad (såklart) Haha, sne vid 3 gick vi och tog halv 4 bussen hem, en lyckad dag helt enkelt :)



Ledsen för de inlägget där nere, men va helt uppe ivarv efter att en tjej raggat på mig, kändes skiiit mysko! De va lixxom precis som dom jobbiga 20+ killarna som addar än - fast hon va tjej! Kändes väldigt konstigt faktiskt... Men men, de är sånt man får leva me ;)


NU ska jag snart sova så natti natti! :D

SKRIVET: 2010-07-17, kl 16:32:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

NU GICK FAN GRÄNSEN!!!!

Ser jag lesbisk ut?? :( Nu raggar fan tjejer på mig också!!!!!!!!!!!!!!


Asså de kändes fan äckligt! (De är absolut inge fel att vara homo/bi) Men när de va någon på mig kändes de allmänt äckligt! Stackars mig :(

Ringde och frågade Malin om jag såg lesbisk ut, men hon sa att jag itne gjorde de *puh!* Nu ksa jag ta och lugna ner mig så skriver jag ett till inlägg snart....

SKRIVET: 2010-07-16, kl 19:38:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hallå hallå! :)

Hallå, ledsen att dei nte har blivit någon uppdatering idag,  men har varit ute heeeela dagen ;)  NÄr vi va vid ica så hämtade vi ut mitt packet från Hööks! De va mitt schabrak och luva, de kom skit fort! Vi beställde de i tisdags! Snabb leverans gillas ;) Haha, NU ska jag snart möta amanda så ska vi åka upp till stallet, hon ska rida och jag göra sällskap, Cello har ju fortfarande lov! :( Men men,


Imorron är de American Car show! De ska lbir riktigt kul :) Och först ska vi gå och boka Thailands resan! TJOHOO!



SKRIVET: 2010-07-15, kl 21:39:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggportalen




Kollade in bloggportalen och stackars Amir är inte med! Han är fan bäst! Och då har lixxom Rahlenfeldt kommit in, typ wnd Amir, Tyra har kommit som bara glidit in och klättrat genom Blondin Bella, men värst av allt så är de Isabelle som gått om Amir, hon är typ en blandning av Kissie och foki? Usch henne gillar jag inte! Om de är nogon som ska bytas ut så är de Dessie! Som typ aldrig upptaderar , och håller fortfarande på med mr x SÅÅÅÅ GAMMALT! Gaah! Dessutom borde Blondin Bella ändra att de står "Sveriges största blogg" Vilket inte stämmer då Kissie har DUBBELT så många läsare, och Kenza har 40 000 läsare mer!

SKRIVET: 2010-07-15, kl 21:18:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Käkat en hård Pizza

Ja, som rubriken säger :) har precis ätit middag - en pizza som syster tagit med sig från Kebaben, men osten hade typ stelnat så den va hård xD Men pizza är gott ändå!

PIZZA :D

Idag var de som sagt stan som gällde - shrek 3 den va faktiskt bra :) Men dom andra filmerna är mycket roligare, hahha de va skit kul att se i 3D, fick bara lite ont i ögonen ;) Men men de är väll sånt man får leva med? Köpte bara ett armband med en tärning på och en kul hello kitty borste till Cello, så de är inget jag orkar ta kort på :) Men men hej då :)


Hihi vi när vi kolla på Shrek, från vänster: Carro, Jag med blå ögonskugga på handen, Och Malin :D Och nej Varken jag eller Malin har gult hår utan att de är blixten som reflekterar så de ser gult ut ;) Men ja Carro är sådär blev för hon är en BLEKIS!

SKRIVET: 2010-07-15, kl 10:47:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gomorron gomorron!

God morgon god morgon alla mina 29 bloggläsare!

Snart ska jag gå ner till station och ta bussen in till stan med Malin och Carro som sagt :) Ska bli riktigt kul :)

Mihii ^^, Äsch slänger upp lite blider på mig hur jag ser ut idag, orkar inte skriva nått xD


Har på mig nya kjolen som ni ser :) Lööööv den! :D

SKRIVET: 2010-07-15, kl 00:09:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

God natt alla mina 29 läsare!

Hahha får väll börja som KIssie, nu när jag snart är över 30 sträcket?!

Så, god natt alla mina 29 läsare!

SKRIVET: 2010-07-14, kl 23:49:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

BESÖKSREKORD!

WIHOOO! Besöksrekord! Hela 28 stycken och de är 10 min kvar på dygnet! WIHOOO! xD


SKRIVET: 2010-07-14, kl 23:44:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

10 saker du inte visst om mig.

10 saker du troligtvis inte vet om mig:

* Jag känner mig väldigt ensam ibland fast jag precis varit med någon.

* Jag äter varken smör, ost, filmjölk, mjölk, mörkt bröd därav att
   jag hatar att äta frukost hemma hos någon annan.

* Jag är väldigt, väldigt dålig på att simma. 

* Jag kunde inte sova över hos någon förräns jag typ va 10 - annars fick jag hemlängtan!

* Jag kollar på Disney Channel.

* Jag älskar låten Fantasi med freestyle!

* I Höst har jag ridit i 7år 

* Jag har aldrig varit på ett ridläger

* Jag är jätte osäker när jag skriver engelska så jag alltid måste kolla med
   google translate innan jag skriver nått  (Ja, jag kollade upp translate innan jag skrev de)

* Jag har aldrig druckit

SKRIVET: 2010-07-14, kl 23:05:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt helt nytt och underbart!

Hihii rubriken talar för sig? Och ni ser väll?! EN HELT NY UNDERBAR bloggdesign! De va en gratis, som jag sen fixade ordning så den blev lite mer mig :) Är faktiskt skiiit nöjd! Mihi ^^

Imorron blir de iaf stan - igen! Haha jag och Carro kommer bli värsta stats människorna! Mohahahha! Och imorron följer Malin också me :) Ska bli riktigt kul, ska kolla på Shrek 3! i 3D

Men men puss puss, hörs imorron eller senare!

SKRIVET: 2010-07-14, kl 21:37:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ny header!

nu blev de ny header, grymt ful jag vet, jag verkligen suger på blogg designer! Skulle vilja ha en helt ny - någon som kan göra en helt ny åt mig? :D Hahah såklart inte ;)

SKRIVET: 2010-07-14, kl 15:54:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Handling!

Igår var jag och Carro som sagt i stan och handlade :) Hittade en kjol och en tröja :)

Måste skryta lite att vi åkte för första gången tunnelbana själv - UTAN ATT GÅ VILSE! WIHO! Hahah så nu är vi värsta proffsen ;) IDag åkte jag iaf upp till stallet och pussade lite på Cello busen :) Fy f*an vad han va dammig! Blir ett bad för honom när jag börjar sätt igång honom igen -.- Har planerat att börja rida på söndag igen! :D Hahah galet ridsugen man är då! Och på lördag blir det blir det Amerika Car show! De är faktiskt roligt!

Juste! Malin om du ser de här innan jag har pratat med dig - RING MIG! Påste prata om Bion ;)

Men men, nu kommer iaf bilder på de jag köpte :) Och jag vet att kjolen ser gryyymt ful ut på bild, men den va faktiskt ganska snygg på mig ;)


SKRIVET: 2010-07-13, kl 00:45:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hallohallej!

Nu är  Carro här och vi ska snart sovelisova :D För nu är vi tröttelitrötta :D Hhahhaha de tar hårt att driva med små skåningar mohhahahahahah stackar'n :(

Men men morron ska vi gå vilse i stan, lycka oss till! :D

Haha diss skåningen fick när man den här bilden efter att han tjatat om tros och bh bild i typ en halv timme xD


Hahhaha vi är för elaka! :D

SKRIVET: 2010-07-12, kl 21:48:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blööö!

Snart kommer Carro hit för natt besök  :) Alltså hon ska sova här ;) Haha Men iaf, idag har de varit gryyymt varmt! Har suttit vid datan typ hela dagen för de har varit så varmt :'(


Hahah imorse va de meningen att jag skulle ta 7 bussen upp till stallet med Amanda, men när jag vaknade imorse vid 6 så va jag faktiskt ganska pigg :) Men hade ingen lust att åka, så jag somnade om istället ;)
Men men är man jag så är man :D

Och söndagen efter min födelsedag (25) Så ska jag och Malin åka husbil till High Chapparal! Vi trr iaf de bli den 25 :D Ska bli gryyymt kul! :)

Imorron blir de stan med Carro, ska åka in till stan själv och handla för första gången = vi kommer att gå vilse :S Men de är alltid trevligt! Plus så ska vi ragga killar, eller jag iaf, men de kanske inte behövs, Carro säger hon har hittat en snygging åt mig, en sån snäll vän man har :)

Förövrigt så böt jag min profilbild på facebook, den andra såg jag så sjuk ut på! Den här är jag mer... galen på :D Ni gillar't! :D Puss puss :) Hörs senare eller imorron :)

SKRIVET: 2010-07-11, kl 23:05:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti Natti

Nu blir de att sova :) Dum som jag är så lovade jag amanda att ta SJU bussen till stallet imorronbitti!!!!! Kommer fan dödödödööööö xD Men men


På tisdag blir de stan med Carro :) Ska ragga som f*n haha eller jag iaf.. Carro den tråkisen har jue kille :( Jag vill också vara kär jue! :( Har fan inte varit de på många, många,många år :'( Buhuuu men nu j*vlar är de dax!

Kanske ska skriva en locknings sång? Typ: (Ring ring låtens melodi)

Alla snyggingar kom, kom koooom!
Magrutor funkar väldigt braaa!
Tjalla tjalla laa Jag vill ju bli käääär!
Så komsi komsi komsi!!
 Alla snygga pojkar vill jag haa!

SKRIVET: 2010-07-11, kl 18:48:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sånt som fastnar just nu.

Fanta och Rose (http://www.youtube.com/watch?v=d3ZIrqxSvFA&feature=related)
Historialäraren Tinas hemska bibel låt! "Tre patriarker Abraham, isak och Jaaaacob! Två sten tavlor en parlamee som råder över himelen och jooooorden!"
Kissies låt - Success (http://www.youtube.com/watch?v=cFaPEZpjR_Y)
Sean Banan - Skaka Rumpa (http://www.youtube.com/watch?v=cNPab6ATfjc)


GAAAAH! BLIR GALEN! :@

SKRIVET: 2010-07-11, kl 16:22:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ohhpi Ohhpi!

Kvällen igår spenderades med Malin osm sagt, vi tittade på Alvin och gänget (såklart) Och grillade masmallows lver ljus - riktigt mysigt!


Idag har Tove varit här och stekt med mig :D Va jätte länge sen vi sågs ju! Typ inte sen grönan... Stackars oss :'(

Men nu måste jag stänga av datan för nu pratar han så högt igen så han sprängs nog snart :S Hej hej dåå! :D

SKRIVET: 2010-07-10, kl 18:18:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blahablaha

NU har Malin åkt hem och ätit och jag sitter här och äter äcklig fläder kräm till middag - mums!

Jag har iaf städat rummet! (y Men men Snart kommer Malin förhoppningsvis :D

SKRIVET: 2010-07-10, kl 13:41:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är Malin här :)

Ni diggar min uppdaterning vaaaaa???!!!! Mohahahahaha Nu är Malin iaf här :) Vi gör allt och inget - men de är BRA! <: Ehm.. Hej då :)


Malin på tjejkvällen, hon spelade TV spel själv - när tvn va avstängd! - Men de är bra!

SKRIVET: 2010-07-10, kl 09:42:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Frukost nästa!

NU blir de frukost!
! Sen ska jag och mamma gå till granngården och köpa mössa till Cello, tingeling!


Ursäkta för dom tråkiga inläggen, men jag ska uppdatera mer nu, och då får de bli nåra tråkiga! ;)

SKRIVET: 2010-07-10, kl 09:38:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Gjort mig iordning!


NU har jag gjort mig iordning lite enklet :) Och klaockan är halv 10! :O Haha ska inte göra nått på dagen som är bestämt, förutom att gå till granngården, men man känner sig lite piggare när man har gjort sig iordning! :)

Ikväll kommer Malin hit iaf, för mamma och pappa ska bort, vet inte om hon sover över eller ej, men de lär ju visa sig ;) Men men, nu vart de lite uppdatering iaf :) Tycker jag har blivit liiiite bättre på de? IGÅR HADE JAG !) BESÖKARE! De är nästan rekord, för rekordet är 25 xD Haha snart går man om Kissie! Mohhahhaaa ska försöka fixa lite uppdatering idag också :) Puss och hej!


Bjussar på en bild från Thailand eftersom vi förhoppningsvis ska åka dit i februari! :D


SKRIVET: 2010-07-09, kl 23:53:29 | PUBLICERAT I: Snurret i hjärnan

Carro, sa något vettigt! :D


Min kära Polare, vänn,kamrat,vänninna,kompis Carro skrev ett inlägg idag på sin blogg www.shimari.blogg.se som jag tyckte va sååå jävla bra skrivet! Haha tänkte ta upp den grejen i morrondagens "Snurret i hjärnan" Meen hon hann före ;) Så jag kopierar hennes inlägg - de va så bra skrivet!


"Jag tycker alla små fjårtisar ska sluta lägga ut massa halv nakna bilder på sig.. Ja jag tycker lite synd om er som lägger ut massa bilder på sig bara för att få uppmärksamhet. Det är inte kul när massa gubbar 40+ sitter och runkar till bilderna.. För det är de dom gör..  Och har du lagt upp en bild på en internet så går den aldrig att ta bort.. Och kul att visa hela dig ? Då blir de ju inte lika kul när du är med en kille.. För då vet han redan hur du ser ut utan kläder ? Det blir väl roligare om han får gissa och sen får se hur fin du är ? Haha var bara tvungen att skriva det.. :) "

Text av Caroline  Gustavsson, www.shimari.blogg.se 

Meeen en grej som också är konstig, om 13 dagar är jag 14år och nu avskyr eller avskyr kanske är fel ord, jag gillar inte fjortisarnas beteende och då är jag 14, de är väll nu jag ska tycka dom är as coola och vilja bli och vara som dom? Eller är de fel? xD Och ännu en sak jag tycker är irriterande, är alla wnb fjortisar dom är nästan värre? Dom som lixxom vill vara fjortis men inte lyckats? Och allt jävla tjaffs, när någon kallar en wnb fjortis för fjortis och wnb blir as glad men lossas bli jätte arg och skriver asså jag är inte fjortis! Och så är kriget igång - så jävla irriterande! Men samtidigt så måste jag säga att dom RIKTIGA fjortisarna som va 14 och 2007, dom va faktiskt häftiga må jag säga :) Väldigt skön stil lixxom, och dom hade nog j*vligt kul, så varför inte? Men alla wnb dom kan vi skippa! och dom som lägger ut lättklädda bilder gillar vi inte heller - de är bara synd om dom!
Sorry Tjejer ni ogillas!
Ni dom riktiga som va 2007 typ, NI gillas! Man ser lixxom hur kul ni hade!

SKRIVET: 2010-07-09, kl 21:09:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Firar!

Nu sitter jag och firar med att smälla i mig en 100g chokladkaka (ni vet en såndär med goood lakrisfyllning) på 5 min! Vad firar jag då? Joo ATT BARN LÄGRET TOG SLUT IDAG! Jobbade på de tis - fre, usch de är så tråkigt! Hade lektionerna och allt annat med dom, så booring! Men pengar är rooooligt! Och genom boooooring blir de roooooligt! Haha :D Men men nu vet ni de iaf :) Och nu har jag inte ridit på en vecka!! :( Men planerar att sätta igång honom den 180nde igen :) Men de beror på om vi ska åka iväg veckan efter :) För då är de ingen idé att rida lite lätt på söndagen och sen att han får stå ett par dagar till :) Men men :) Och nsart fyller jag år! :D 13dagar :D Hihii! :D Okej haär kommer min önskelista!
                         

SKRIVET: 2010-07-09, kl 20:28:53 | PUBLICERAT I: Snurret i hjärnan

Ny kategori!

SKRIVET: 2010-07-08, kl 22:21:45 | PUBLICERAT I: Snurret i hjärnan

Dagens fundering..

Vad tänker dom "överstylade" fjortis killarna med? Inget illa menat asså ;)
Men tex. Så tycker dom flesta att Robert Pattinson han är ju såå snygg! Men Taylor Luther ja, han är ju bara föööör underbar! Och Justin Bier han är ju såååå gullig! osv. asså jag säger inte emot, förutom de där med Justin Bier då han är inte snygg alls, men dom andra MUMS! :D De tycker nog alla lixxom :) Men till saken, ser någon av dom ut som en fjortis med 3m. högt blond hår med 1dm utväxt? Nej juste, ALLTSÅ borde väll fjortiskillarna väll fatta att dom inte är särkild snygga, när dom lägger upp sina j*vla bilder i fokus? Tror faktiskt inte att jag är ensam om att tycka så här faktiskt :) Såå killar! Se och lär hahahahha xD



 

SKRIVET: 2010-07-06, kl 22:58:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

GAAAAH!

Nu har jag laddat ner jätte jätte mcyke sims spel :) Och nu är de 1 kvar, och HUR J*VLA GLAD BLIR MAN NÄR DEN FASTNAR PÅ 99,8% ??!!!???!! GAAAAH!


 Förövrigt ska jag hjälpa Lotta på lägret imorron. Super kul. verkligen super kul. -.- Speciellt eftersom jag kommer i stort sätt vara ensam eftersom Malin jobbar.

SKRIVET: 2010-07-06, kl 16:19:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

ute :)

Nu sitter jag ute på altanen med mamma :) Har suttit här ute sen 2? Nu är klockan 4 typ :)

Har gjort inget idag, typ ätit Pizza xD Haha men de är jue inte så fint väder så man vill ju inte sola när de är monigt för då blir man jue inte bruuun!! och de vill man jue ;) Haha slänger iaf upp en bild från nu här ute ;)


SKRIVET: 2010-07-05, kl 23:07:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skärp dig nu!

Och nu sitter jag allvarligt och gråter.. Gick in på www.ostermalmsridskola.se och kollade de är där polacken står, och då hade dom uppdaterat sidan så dom hade skrivit info om sina hästar, så hittade jag polackens!!!! Började gråta och nu gråter jag mer :(
Men ändå är jag glad för då vet jag att han är kvar där och mår bra, vilket känns sjuukt skönt! För tänkt om dom hade sålt vidare honom till någon hästhandlare eller nått? :(Dock kommer han från polen då han är polskridponny ;)

SKRIVET: 2010-07-05, kl 19:33:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

GLAD!

Idag sa jag att jag skulle flytta :) de gick bra :) Lotta sa inte så mycket xD Meen vad gör de? Så vi ska ringa dom i slutet av Juli för att bestämma datum jag ska flytta men det blir nog i början av Augusti! :)

Jag har inte varit uppe i stallet sen i fredags! Alltså 3 dagar har jag inte pussat på Cello! Så jag va tvungen att åka upp idag och pussa på honom fast han har semester! ;)

Nu kom han när jag ropade på honom för första gången i hagen! :D Kände mig överlycklig! Så de är nog kanske bra att vi får sakna varandra lite :) Så jag tog in honom, och han va helt grå!! Så j*vla dammig! Men borstade bara av honom snabbt han ska vara dammig när man går på bete! De är lixxom sommar sak ;)

Och nu har han lärt sig öppna godis lådan själv! De är en platsburk som jag har hans godis i, och viker man upp locket typ 2cm så drar han tag där med tänderna och drar upp locket! xD Deä ri nte alla hästar som kan öppna sin egna godisburk! HAha.

Sen gick jag ut med honom på banan, tänkte jobba lite från marken, Juste de har jag glömt att berätta! Jag håller på tränar honom fårn marken, men just nu i början tränar jag bara att han ska komma när jag ropar, göra halt backa sånna grejjer när jag bara säger de :) Sen blir de väll "foten" Så ska han lyfta på foten :) Alltså tränar jag bara sånna enkla bra saker nu i början :) Så jag tränade först att han skulle gå på volt runt mig (lös) Och göra halt när jag lyfter vänsterarm och säger halt, han lyssnade skiiit bra! Så då fick han rejjsa runt banan, och busa så tänkte jag man kan ju testa om han gör halt och kommer till mig om jag lyfter armen? OCH DE GJORDE HAN! Han saktade av till skritt direkt och kom inte till mig! Blev skit glad! Började typ gråta xD

Sen tänkte jag träna lite att han ska stanna, och sen komma när jag ropar, de har inte gått så bra :/ Men nu satte jag ett grimmskaft så han fattar tydligare vad han ska göra, och då gick de bättre, han har nog bara inte förstått vad han ska göra :) Men nu har han 9dagar kvar av sitt sommar lov, sen blir det hårdträning! han har blivit tjockare nu på 3dagar!! De känns iaf som de :/ Men men hej då :)

SKRIVET: 2010-07-04, kl 19:08:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Länge sedan!

Länge sen de blev ett inlägg, men ni bryr er nog inte vad jag gjort, men bara snabbt :)

  • Kollat på eclipse med Malin, GRYMT bra! Kollade på den alledes nyss hemma.
  • Fått stallplats uppe hos Pålgård
  • Varit med Anna och Malin
  • Badat i våran pool där de är +27 grader
  • Badat i Largen
  • Cello fått sommar hage i Brosättra så nu har han helt sommarlov i 2 veckor

De va de jag kom på nu :)


I MORGON SKA JAG GÖRA DET!
(Ni som inte vet vad det är eller inte kan lista ut vad det är behöver inte veta det.)