SKRIVET: 2010-12-28, kl 23:10:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förlåt har ju bloggpaus

hej nu ska jag egentligen inte blogga för jag har förbjudit mig att göra det 2010 för jag behöver ladda om batterierna, få lite sug och inspiration så jag tänker inte blogga mer 2010.
men måste bara få ur mig en sak ^^, Varför man städar sitt rum för sina föräldrar ska f¨gäster? tex, om mammaoch pappas kompisar kommer eller typ mormor och morfar, då städar jag ju inte mitt rum för de? Dom kommer ju ändå inte vara där?
HÖRS NÄSTA ÅR! GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR DENICE OCH CELLO!

SKRIVET: 2010-12-20, kl 12:28:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

TJA TJA BLOGGEN!

Nu sitter jag i skolan, ska egentligen ha stöd, men vi har de i data salen, ska egentligen spela nått matte pogram, men bloggari stället ;) Lite senare ska vi ha "skolans dag" Haha vi fårgade vår lärare om de brukar vara kul han bah: mm.... AHAHHAAHAHAHAA så lär lär ju vara jäääävligt kul xD

Haha på nyår ska jag va hos Antonia med henne och Elvira :D Men nu är Cello också ev. inbjuden om hennes mamma inteh ar hittat någon ny häst, för då behöver nog Salim (antonias häst) sällskap på nyår :) HURRA :D Ska bli grymt kul!

Ikväll/Em skaj ag och sis rida ut :) Ska bli skojjsigt! :) Sen ska jag hem och lata mig som jag gjort i helgen hehe... :) aja ska dran u men på jullovert händer de grejjer! :D

SKRIVET: 2010-12-19, kl 12:22:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mina favvo tränare.

Inom ridsporten, inte för jag har ridit för så många, men ändå :) Kan änåd lägga upp några ;)

Jag kan faktiskt inte bestämma vem som är bäst om man ska rida dressyr, Lotta Skoglund tycker jag är bra, för hon är väldigt petig med sitsen och hård och tjatig, och ger sig inte, vilket är väldigt bra på mig! Hon är lite på det gammel modiga sättet. Men på ett annat sätt är Sofia Buchborn bättre, för Cello har blivit bättre känns som om hon föstår oss och honom, när jag rider för henne så har vi inte lika mycket krav på honom, bara att han ska lyssna och inte sega ihop, visst han kanske inte går lika bra som när jag red för Lotta, men han tycker nog att det är roligare nu. När man inte tvingar honom att göra något. Så Sofia ställer krav efter vad det är för häst, men hon fokuserar lite mcyekt ibland på hästen och glömmer gnälla på min sits ;)

Så jag kan fkatiskt inte bestämma vem som är bäst ;)

Ihoppning gillar jag Arnold Assarsson och Sara Forsberg. Arnold lyckas få igång hästen vääääldigt mycket! Så på hans träningar känns det som om det har gått bättre än vad de igentligen har gjort - för han har gjort halv jobbet, som närj ga red Cello för honom hade kanske haft Cello i 2veckor, då hoppade vi 1m bana, vilket jag trodligen inte skulle kunna göra idag, även att Cello tyckte det var roligare då än nu att hoppa, så gjorde även Arnold jätte mycket medans jag själv inte gjorde ås mycket, mest satt där och styrde. Men behöver man självförtroende ska man rida för Arnold! Man känner sig vääälidgt duktig när man rider för honom.


Min favvo bild på mig och Cello :)

Sara är typ motsatsen mot Arnold, hon springer inte och smackar efter hästen om den är seg, utan man får rida själv, vilker är väldigt bra! Så vi hoppar inte särskillt högt på hennes lektioner, för i Cellos läge funkar det inte om man inte tvingar honom. Så efter hennes träningar känner man sig inte så duktig, men man lär sig nog väldigt mycket av att få rida själv, plus så får man inte göra mer saker än vad man klarar av.

Så en slutsats, Sara Forsberg och Sofia Buchborn rider jag för just nu när jag tränar, och på deras får man rida väldigt mycekt själv, och vi kör på Cellos nivå och intresse.

På Lottas och Arnolds träningar egentligen kan man inte sätta dom i samma grupp för deras träningar är heeelt olika! Haha men dom hjälper än väldigt mcyekt med att driva fram hästen, tex. genom att stå och smcka/klappa händer, visst det funkar på träningen men det är ingen som gör så till en när man sen ska tävla? ;)

SKRIVET: 2010-12-19, kl 09:34:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

All star weekend

Har hittat ett band, All Star Weekend ett typiskt pojkand, som av de jag gar lyssnat på är ganska bra :D


SKRIVET: 2010-12-18, kl 22:06:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag speeeelar siiims!

Jag speeelar massa siiims! För jag är massa nööööörd :D :D


Juste Antonia, om du läser de här, så ska du veta att de är ok för mina päron om nyår! Hurra! Så funkar de för dina Päron och E*****? :)

SKRIVET: 2010-12-18, kl 19:54:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hästar i mitt liv <3

Tänkte göra liten lista på mina "favvo" Hästar som jag red ganska mycket förut :)


Min första favvo häst var shettisen Linus som står på ridskolan jag red på :)


Nero och jag hösten 08

Sen började jag rida flera olika, kommer inte ihåg vilka osv. Men jag tror det var hösten/vinter 08 som bilden 
(som är väääldigt vacker) ovan togs på mig och Nero, som är en d-ponny som stod på samma ridskola som linus, nero tyckte man då va väääldigt pigg, därför gillade jag honom, och red honom väldigt mycket, och i samma veva som Nero började jag rida Majas ponny Jessica, för Maja inte hade typ tid, och Jessica va jätte pigg, så hon behövde lite hjälp, och Jessica red jag någon gång i veckan till hösten 09, hade även henne helt själv i 4veckor sommaren 09, så henne har jag ridit väldigt mycket.


Majas ponny Jessica


"Polacken" och Jag, Hösten 09

Sen kom min livs häst i mitt liv, Lilla La Kim aka "Polacken" om våran tid kan/orkar jag inte skriva om nu, för då blir det bara massa torar och snyftande, men om våran tid kan ni läsa om här. Men jag tror att alla människor är till för en häst, typ som kärleken? Och Polacken var min rätta :) Men dock var han för liten, så när han skulle säljas så kundej ag inte köpa honom öfr han var bara 132cm i mkh och en liten tunnis :( Tyvärr... Men honom utbildade jag. Han var grymt ful, korta men, långt huvud, jätte lång mule osv. Men älskade honom ändå :) Men just nu står han på Östermalmsridskola, och dom har haft honom i över ett år, så jag tror att dom trvis med dom och dom trivs nog med honom :)


Jag och min nuvarande ponny i sommras

I februari -10 fick jag min första "egna ponny" jag var då 13år, ponny varo ch är lilla Cello buuus! En 19år gammal newforest, tanken var att jag skulle kunna hopp och dressyr träna på honom och tävla lite ibland, men eftersom att han inte tycker det är kul, så är vi just nu skogsmullar, för det är de han vill :( Så jag ska lämna tillbaka honom februari -11 om ni vill veta mer om varför jag ska lämna tillbaka honom kan ni läsa om det här

Så det här är hästarna i mitt liv som jag har hållit på mest med :) Och visst gillade/gillar jag väldigt många, men Polacken var den rätta, tänker på honom varje dag, saknar honom som in i tusan, vissa frågar varför jag inte hälsar på honom, men det vill jag inte och ag vågar inte heller för den delen, är rädd att han är förandrad, och itne kommer ihåg mig eftersom att det var så länge sedan, och jag vill inte att min bild jag har av honom ska ändras <3

SKRIVET: 2010-12-18, kl 15:24:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tass, Cello och vovvar =Rolig uteritt!

Idag blev de inget ridanade med Antonia, för jag fick inte tag i henne, så då red jag istället ut med Jennifer med Tass och hennes söta små voffsingar :D

Är ås roligt att rida me henne när hon har hundarna me, för då börjar Cello tävla med hundarna och blir skit pigg xD Och de är alltid kul! :) Nu vet jag också vad han ska få i jul klapp - en fotboll han ska bli nya Zlatan! Haha eller inte.. nä men så han har något att leka med i boxen :) Ska också köpa Julpynt på måndag och julpynta boxen :) Så vi får lite jul stämning!


En cool sak jag kom på idag är att jag ska lära honom att kramas! :D Ska börja träna sten hårt på det nu! :) Är ju hur gulligt som hellst ju! :)


Gamla tider :)<3 Även om allt är bra nu, så kommer det aldrig bli lika bra som då..

Lite senare om 1timme och 39min precis, kommer mammao ch pappas kompisar på middag, dom vi ska åka till Thailand med, så jag måste dusch och göra mig iordning :( Meeeeen ska spela "liiite" sims innan ;)

Vi hörs senare! :D

SKRIVET: 2010-12-18, kl 10:06:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

I min väska.

Imin väska har jag det mesta som dom lfesta andra har, har till ock med fotat! :D


Dock så vet jag inte varför jag har en sax i väskan? xD Haha

SKRIVET: 2010-12-18, kl 09:56:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

God morgon god morgon :) nu har jag vaknat...

God morgon god morgon :) nu har jag vaknat, ätit frukost och ligger nu och segar i sängen, ska sen upp till stallet och rida ut å busa med antonia! Så ha det bra tills vidare;)

SKRIVET: 2010-12-18, kl 00:39:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

V-blogg!



Godnatt kära läsare :D

SKRIVET: 2010-12-17, kl 23:04:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

Seg deg kväll och kall dag.

Kom på att jag inte berättat om min dag! :O Tänk om jag missat de! Då hade ni ju blivit sååå ledsna right? ;)

Vaknade av att mamma gormade - idag igen haha jag vaknar inte av min väckarklocka! xD Haha men sånt är livet, mamma är också en bra väckar klocka dock lite arg bara ^^, åt min standard frukost - gröt med äckligt mycket socker och kanel. Sen grimarserade jag när jag drack o'boy efter, det är riktigt äckligt ihop! De va min morgon!

Sen skola, hade en halv engelska lektion med lite redovisningar, sen gick vi ner till musiken och tränade inför vårat avslutningsprogram! Blev rätt bra tror jag?.. Haha jag och Tove är med i gruppen som ksa sjunga men ingen av oss kan texterna och båda sjunger skiiiit dåligt xD Haha men vi är glada ändå! Vad gör man inte öfr betygen lixxom? ;) Fick även reda på att jag får VG i musik till jul yippie! Sen hade vi Kemi, där softade vi också kollade typ på film, dom sista dagarna innan lov är sååå onödiga! Fick även reda på där att jag fick VG i Biologi, Fysik och Kemi till jul! HURRA! :D Får typ VG i allt förutom eneglska och matte dom typ viktigaste xD Men i matten är jag på väg upp! För på ena provet fick jag VG och dom andra harj ag varit 1-2p från VG :( Men Men de får jag väll leva med, höjer mig till i vår :) Och engelska är jag nöjd med ett G eftersom att jag har så svårt med engelska ;)



Efterskolan åkte jag hem - konstigt va? :O Haha du skjutsade Mamma upp mig till Cello så mockade jag och packade påsar, för bussen in till Norrtälje gick klockan kvart över 1! För då skulle jag in och handla Julklappar till mamma och pappa med min syster :) Det blev några fina saker :) Dock på bussen vägen in till norrtälje satt jag bredvid en kille som luktade mCdonalds Cheeseburgare! :( Och jag hatar de!!! BUHUHUUUU! :(



Sen har jag varit hemma och segat, spelat sims, ätit middag, plundrat aladdin asken som är till i morgon mm.

OCH NYÅR ÄR TRODLIGEN RÄDDAT!! :D :D SKA FÖRHOPPNINGSVIS HEM TILL ANTONIA BUUUUS! HURRA!

Bjuder på en feeeeeet länk! http://antisway.blogg.se :D

SKRIVET: 2010-12-17, kl 18:26:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

HAHAHAHA

Hhahaa någon som heter "k.. bry" Trodligen en dryg liten människa skrev: ofta du får pengar för din blogg?

JOOOO NU ÄR DET SÅÅÅÅ! att jag är så gryyyym så jag får de! :D :D Haha nä. Men de skulle vara sant? ;) Nej men allvarligt så är jag medlem på en sida så jag får pengar för hur många som tittar på mina videos ;)

Tack för kommentaren! :D Men för mig funkar inte videosarna på bloggen,, funkar dom för er? :)

SKRIVET: 2010-12-17, kl 17:13:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mina föräldrar

Gör ju sån här grejj lista, men tar ltie som jag känner för, så idag blir det mina föräldrar :)

Min pappa heter Peter men kallas Nisse, fråga min inte varför. Han är 45 eller 46 och har öl mage :) Han kör mobilkran alltså en sån där stor gul som lyfter tunga saker. Många tycker min pappa är rolig. De tycker inte jag. Många säger även att jag drar samma dåliga skämt som min pappa. Det gillar jag ännu mindre! xD


En sån där brummar min pappa runt med :)

Min mamma är 39år. Hon ägde förut Cissis smörgås café men de sålde hon i mars, så nu är hon hemma fru och hjälper mig med jobbiga sysslor, tex. Dammsuga, bädda sängen, göra mellis, skjutsa och packa påsar i stallet mm. Vilket är skönt för mig öfr jag är så lat :D

SKRIVET: 2010-12-17, kl 16:53:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Naaaw!

Naaw snutte då!

En gammal hiss och diss video! Tror den är från typ hösten 2009? xD Haha vi spelade in den vid Täby, och kommer ihåg att de åkte förbi en bild osm dom höll på med massa röda och blåa sladdar i, och vi bah: dom gör säkert en bomb eller nått! Och sen när bilden åkte var det ett klister märke på bakluckan det stod "ww.spränga.nu" HAHAHAHAHAHAHA snacka om vi blev rädda! Och en annan gång när vi åkte hem från Täby så va bussen full, så vi satte oss längst bak där det satt två turkar, och en alkis haha och sen började turkarna snorta amfetamin (!?!?!?) Tror de va de iaf, de va iaf vitt pulver xD Haha skit kul! Vi har allt haft våra äventyr när vi vart i Täby! :D

SKRIVET: 2010-12-17, kl 16:43:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu kommer filmen!

Nu kommer äntlgien filmen från i lördags! :D Och lite andra bilder också :)


Titta gärna på filmen, för då får jag pengar :D :D






Älskar er flikkor! Eller lät jag lesbisk nu..?

SKRIVET: 2010-12-17, kl 16:30:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ni har väll inte missat?

Ni har väll inte missat att jag har gjort ett super roligt inlägg på Denanflickornas blogg? ;)

http://denanflickorna.blogg.se


Haha bjuder på en väldigt charmig och gammal bild på mig och Tove :)

SKRIVET: 2010-12-17, kl 16:26:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu ni!

NU är jag tillbaka med eget domän! Alltså http://deniice.se snyggt vaa?! Är super duper glad! :D

Kommer köra på precis som jag gjorde på myshowroom - samma blogg - samma bloggerska - annat domän! :D