SKRIVET: 2010-09-30, kl 23:03:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sussssa!

Nu är klockan 22.56 alltså lägg dags, men kan vara uppe längre eftersom det bara är fredag imorron :D :D Gillar ni nya designen? Gjorde den för ett tag sen och la upp den på design bloggen och sen har jag kollat på den varje dag, gjorde om bakrunden idag, Ser ni ad det står? Ett tipps kolla högst upp! Sen om ni har tråkigt kan ni ju ta musen över någon av bilderna i headern! Aja nu ska jag sussa, natti natti :)


SKRIVET: 2010-09-30, kl 22:23:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

`

ETT ORD RÄCKER DU ÄR LÄCKER!

SKRIVET: 2010-09-30, kl 21:56:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nöjd/Inte Nöjd

Här kommer en lista över vad jag är nöjd/inte nöjd med mig själv :)

Inte nöjd

Är blyg för att lära känna nya människor
Tycker mina fötter är ALLEDES för stora, har komplex för det.
Jag är inte alltid ärlig mot mig själv utan stänger mina känslor ute.
Är dålig/lat på att läsa in prov/läxor
Hatar min "blubb" mage när jag sitter
Jag mår inte så bra just nu känner mig depp - men det är på väg att bli bättre!

Nöjd

MIna ögon! Har typ kommit in i en period där jag älskar mina ögon, dom är fkatikst fina! :D
Jag går och lägger mig i tid.
JAg har berättat för mig själv och andra vad jag känner.
Mina lår, är faktiskt nöjd med dom :)
Att jag har tagit tag i engelskan i skolan och verkligen försöker.
Att jag fick MVG på sv. uppsatsen


Visst är dom dansande gubarna irriterande? De va därför jag satte in dom, and you like it! ;)

SKRIVET: 2010-09-30, kl 21:45:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tur att någon är glad iaf.



Hhahaha tur att någon blir glad av den iaf? xD HAha sen vet man ju inte om det är seriöst eller inte, men kan vara eftersom att tjejen till msn en är typ 98a eller nått xD

SKRIVET: 2010-09-29, kl 21:51:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

Susssssssa!

Ska snart gå och lägga mig och läsa gossip girl :) Idag red jag ut på Cello barbacka, han var som vanligt :) Efter jag ridit så cyklade jag ner till Ridskolan och skulle fota på hoppningen men det blev bara bajs foton :( Men men, Imorron blir det Fia träning! Ska bli roligt, eftersom jag inte har tränat på läääänge på typ 3veckor tror jag :O Men men sånt är livet, annars händer det inte mycket :)

Torsdag: Fia träning halv 6
Fredag: Klippa mig! :D
Lördag: Stan med syster
Söndag: Fota Tove på dressyren i Rimbo
Måndag: Cello ska få sina sprutor.

Plus så är det fredag eller söndag så ska jag till MIn Kusin Timmy på kvällen för han fyller 18 grattis grattis i förskott :)

Bilder kommer imorron! :)

SKRIVET: 2010-09-28, kl 20:32:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Länge sedan - men känslorna tog över.

Hallå! Länge sedan det blev ett inlägg, men jag har mina anledningar, har inte varit hemma mkt och när jag har varit det har jag varit trött och ledsen. Alltså inte mått ås bra ;)
 
Från Fredag till Lördag sov jag som sagt hos Carro, sen på lördagen åkte hennes pappa och vi och skodde Cello och han vilade, sen åkte jag hem och det kom massa folk hem till oss för vi firade Bea som fyllde 18! Grattis grattis!

På söndagen så red jag nere i Rimbo på banan utan stig läder, gick riktig bra faktiskt! Sen lånade vi en box där nere så Cello fick sova borta! Men det var bra för då fick han sova ut inför skol DM annars hände det inte så mycket på söndagen.

På måndagen väldigt tidigt gick jag och Carro upp 4!! för då var det skol DM! Vi lastade Cello i våran AP stora häst buss och sne åkte vi ivdare till Denan för att hämta Lovisa och Linnea med deras ponnyer sen bar det av till Rastaborg! Var en rolig tävlinsdag! Cello var frin och pigg på fram ridningen, men sen som vanligt när vi kom in i Ridhuset dog han, vi kom till 3dje hindret sen vägrade vi ut oss :( Vet att man inte ska skylla på hästen, men det gör jag faktiskt nu, jag red som in i tusan och drev för kung och fosterland men han ville helt enkelt inte, och då spelar det ingen roll vad man gör, Cello har lessnat på att tävla och träna speciellt tävla det är bara att inse, Träna dressyr tycker han fortfarande är kul och hoppning någon gång ibland, men tävla kan vi glömma. Perfekt för honom skulle vara rida ut 4dgr i veckan dressyr 1 gång i veckan typ, Men det löser sig tillslut vill inte skriva så mycket om det då inget är bestämt. Ska iaf testa vara med på clear rounden i hopp den 10 onde och start typ 40cm för att se om han tycker det är kul då, det kan ju vara höjden han inte gillar! Som Majas ponny, hoppade 80-90 banor på träningar och nästan stack för hon tyckte det var så roligt och sne på tävling om det blev högre än 70cm så stannade hon - Cello kanske är lika! Så testa ska jag iaf. Annars gick det bra för skolan! HEla laget kom på 4de plats och Alicia vann sin årskurs och frida kom 2a i sin årskurs och 3a bland alla c-ponnysar GRATTIS!



Och idag var det orintering, hittade typ 20 kontroller av 27 så jag fick iaf godkännt kanske til och med ett VG? Och hela klassen kom på 2a plats - före bålbro! WOWOWOOW!

SKRIVET: 2010-09-25, kl 12:45:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hem gång.

Nu är jag kvar hos Carro och vi ska snart åka till Cello för hennes pappa ska sko honom :) Igår blev det en lugn kväll skööönt! Först vare tacos sen idol och kladdkaka och slutade med Se upp för dårarna och Carro sov så jag kastade saker på henne :) HON KUNDE JU LIXXOM HA MISSAT FILMEN! :O Haha den som är "sååå" bra! xD Hahah nä då men grymt dålig är den iaf, finns inte äns någon snygging i den! :( Men men såånt är livet! Aja hörs senare!

SKRIVET: 2010-09-24, kl 23:12:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Caarro!

Är alltså hemma hos Carro nu :) Ligger och kollar på se upp för dårarna medans Carro sover, så jag slår på henne emallan åt :D Aja hörs imorron! :D


SKRIVET: 2010-09-24, kl 15:33:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kan någon förklara mitt beteende, de är...

Kan någon förklara mitt beteende, de är en dåre i min kropp, de är kört jag flippar ut! Ganska bra sätt att förklara att man är kär xD nu är jag iaf på väg hem till carro och ska sussa där, bloggar mer där! :)

SKRIVET: 2010-09-22, kl 23:17:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Psst!

Håller på med en ny design, är inte klar men så länge kan ni gå in och tjuv titta på den på www.larmacello.blogg.se/designblogg

SKRIVET: 2010-09-21, kl 22:46:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

SLUTA TJATA!

Gaah! Två texter jag stör mig på just nu, som jag får som sms, ser på bdb, Fb och bloggar - ÖVERALLT!


Hur många kommer egentligen ihåg hur man lärt känna alla dessa vänner på vänlistan? Här är en uppgift till er! Jag vill gärna att alla skriver var ni träffade mig för första gången. När du svarat på denna frågan så kan du kopiera denna texten till din status. Du kommer bli överraskad över hur intressant detta kan bli! :)

.V.E.M.B.R.Y.R.S.I.G.?.


Dinabokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza är italiensk. Din kebab är turkisk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå och han den där roliga på TV är kurd. Din landslagskapten är ...bosnisk. Visst vore livet tråkigt utan"invandrare". Lägg det här somstatus om du inte stödjer SD


hallåå??!!! ni SOM LÄGGER UPP DEN TEXTER FÅR INTE ÄNS RÖSTA!! (Och som jag har förstått så är de inte att SD vill utrota alla som inte är svenskar i sverige ;) Men jag bryr mig inte om politik för man fattar ändå inte vad dom snakcar om, och man har inga egna erfarenheter om vuxenlivet osm påverkas av politik) Alltså har ni inget med det där och göra, Tror faktiskt flera håller med SD utan att våga säga det för då blir man utpekad som Rasist och sen när folk som är under 18år håller på att snacka politik, hallå ge er lixxom ni fattar ändå inte allt om den där skiten!

Aja, Natti natti :)

SKRIVET: 2010-09-21, kl 21:58:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hur kan man vara så snygg?



Sen så är jag en riktigt Gossip Girl nörd xD Älskar serien! Efter desperate Housewives såklart ;) Har bara sett säsong 1 och halva 2an i gossip girl, ska jag ska föska hinna titta på resten av 2an och 3an innan 4an börjar i oktober, lääängtar! Men asså Nate är ju så jäkla snygg asså! :D

SKRIVET: 2010-09-21, kl 20:56:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sneeela people!

Carros pappa är en snäll prick han :) För han hade lusta att sko Cello på lördag :D Hahah vi va lite sent ute ^^ så då va de jätte snällt att han ställde upp! Inte så kul om Cello hade tappat en sko på fram hopnningne på måndag xD HAhah tror iaf att all planering är klar för det mesta inför skol dm! :D Här är en lista!



 Prata med Sara om hon tycker jag kan vara med

 Hoppa minst 90 utan vara osäker

 Fixa skjuts

 Ringa Marit om licenser och pass, mätintyg osv.

 Anmäla mig

 Pappa hitta/boka hästbuss

 Ansöka om ledighet

 Kolla på schabraken

 Hämta Schabraken

 Köpa tävlingskläder

 Boka Box i Rimbo

 Ordna m. hästbussen

 Inte vara nervös

 Packa

 Borsta och fläta Cello

 Fixa Hö till tävlingen

 Fixa Hovslagare

 Rida Ner Cello till Rimbo

 Styra upp med Carro när hon ska sova här.

 Planera hämtnings rutten med bussen.

 Vakna på morgonen kl 3.30

 Tvätta

 Fixa vitt schabrak

 Hämta bussen

 Köpa Skor till Cello

 Ringa Sara om när jag kan komma ner med Cello


Jaa, de var det jag kom på nu :) Så de är inte bara att anmäla sig och åka xD Men men :) Vi får iaf hyra en box i Rimbo natten mellan söndag och måndag så att Cello får stå inne och sova lite :) De kommer nog bli as roligt! Hoppas det iaf! :)

SKRIVET: 2010-09-21, kl 15:52:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nuuuuuudles! :D

 Nu har jag precis käkat nudlar, asså snabb nudlar med någon smak osm skulle förseställa kyckling :) Va jätte långe sen jag åt det, åt det typ till lunch/Mellis varje dag typ 3an - 5an xD ALLTID åt jag det! Eller Billy pizza, som jag inte längre kan äta xD


Idag har det fan regnat hela dagen!!!!! Ischlopischlo säger jag bara! Och vi va tvungna att orientera på jumpan :( I REGN så jag hade med mig mitt fina hjärt praply (a) Annars hände det väll inte så mycket.. Men nu ska jag väll palla mig iväg till stallet i detta usch väder!

SKRIVET: 2010-09-21, kl 07:43:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

TJODELO!

Sitter här och har brecis bytt om och ska snart käka frukost men jag kände för att göra ett inlägg innan :) Idag är det vanliga lektioner alltså och vanlig tråkig skol dag :( Plus så regnar det vilket är laaaaagom kul! Usch gillar inte regn. Blää nu är jag hungriig och ska gå och svulla mackor! BYE BYE

SKRIVET: 2010-09-20, kl 19:37:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Saker jag irriterar mig på.

Nu ska jag försöka få ihop en lista med saker jag irriterar mig på :)

Folk som kallar alla hästar "söta" Asså ser typ en bild på en tjej som rider, och så är det någon som inte är så gammal 97a - 02a typ "vilken sött häst är det din" Asså alla hästar är inte så speciellt söta - men snygga! Förlåt, men irriterar mig grymt på det!

Folk som skriker och hoppas på uppmärksamhet i tex. Skolan Grymt jobbigt att höra HELA TIDEN i
korridorena! SLUTA fler vill inte vara med dig för att du skriker och håller på!

Tjatande människor osm inte fattar när dom blir dissade!

Att stallet inte är klart! Eller ja irriterar mig inte på det, utan tycker det är bara lite jobbigt i detta piss väder! Men snart blir det nog bättre när stallet är klart! :D

Att jag inte får som jag vill hahahaha va bara tvungen!

Att vi har gryyymt mycket att läsa till NO provet.

Och att Carro inte har några pengar på mobilen så jag inte kan messa med henne :(
 
Är sakert fler saker som jag inte kommer på nu ^^,

SKRIVET: 2010-09-19, kl 17:36:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vad du ääär söööööt min käääära lillaaa pooooonny!

Nu har Nadja Skickat bilderna till mig från i onsdags! :)


Johanna

Freja

Jag och Cello buus! :D

Cello och Jag igen :) Tycker han är riktigt söt på de kortet, dock försör hans fram den de xD

Jag och Cello igen :)


De är va alltså bilder från hoppträningen i Onsdags för Sara :) Som ni ser hoppar vi inte så högt - vilket jag tycker är bra! Hoppning handlar inte om att hoppa högt, eller jo igentligen, men för att kunna de så måste man rida bra vägara osv. och de tränar man genom att inte hoppa högt! Något man borde tänka på istället för att bara höja, höja hela tiden :)

SKRIVET: 2010-09-19, kl 15:34:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dressyr Clear Round

Idag var det Dressyren! Åkte upp till stallet runt 8 och Cello hade inte rullat sig!!! :D Typ första gången på evigheter.... Aja red ner till Rimbo och red fram, Gick jätte bra! Jag va inte nervös, och Cello va avslappnad och lyssnade helt okej, så det kändes riktigt bra! Sen innan jag gick in i collekting ring tog mamma soöt och benskydden, jag red in utan problem, men sen där inne! SNIGEL EFEKT PÅ! har rörde sig knappt framåt!! Gick så jäkla dåligt! OCh då blev jag nervös.. och sen blev det bara pannkaka av allt ihopa.. Vägarna blev hyffsade, Tempot URUSELT! Fick sitta och smacka i galoppen för han inte skulle sagta av... HAha står stort på typ 3 ställen SMACKA INTE! Den slutliga kommentaren va: Väl ridet, du måste hålla ett högre tempo för högre poäng. Tänk på att inte smacka. Lycka till! Så ja.. den blev väll gansak bra,  fick en 4a sju 5or och nio 6or, så de var ju inte så bra.. Slutade på 53,70% och 145p så över hälften! Men ingen rosett blev det :( MEn men bara träna på! Ska testa nästa gång att släppa spöt precis innan jag går in så jag har de i collecting ring, så han ite får som vana att bli seg när man går in i ridhuset! Men men..


Efter dressyren så åkte jag och Tove upp till Edsbro för att kolla på tävlingen som va, Rosalgen som vi hejade på kom sist :( Men men bättre lycka nästa gång! Och nu har jag precis kommit hem eller typ för en halvtimme sen men det är typ samma sak! xD Lägger upp lite hopp bilder senare om jag fått dom av Nadja!

SKRIVET: 2010-09-18, kl 08:53:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Njutning? Nej Tack!



Har slutat äta godis! Började igår, duktigt va?! Sen vet man ju aldrig hur länge det håller.. Iaf ska jag försöka med det :) Men jag tänkte ärta tuggummin typ Extra, sen fika som bullar, kakor, osv PÅ HELGER om inte någon bjuder på en fika mitt i veckan såklart (a) Och Chips någon gång i månaden och Popcorn på helger :) Tror faktiskt det kan funka då eftersom jag äter annat som innerhåller mycket socker ,) Aja nu ska jag spela sims CHIAO!

SKRIVET: 2010-09-17, kl 23:17:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kl 7?

Imorron var det meningen att jag och Antonia skulle på bio, med några fler, men så blev det inte :( För bion börja 3 och dom andra vill åka in 11, meen det är lite för tidigt xD Måste lixxom rida innan och gå upp kl 6-7 på en lördag är inget jag föredrar ;) Aja nu vet jag faktiskt inte vadj ag skra skriva.. Är lite trött men ändå inte.. Kanske ska man lägga sig och kolla på film? Hmm... MEN JAG VILL SE GOSSIP GIRL! Alltså inte de på TVn för jag har bara sett säsong 1 och 2 tror jag, och på TVn är det mycket längre, så jag vill ha boxarna, men dom är så jäääkla dyra! Och de är jätte svårt att hitta dom med sv. text på nätet.. Aja nu skaj ag grubbla vidare.. Bye bye!


SKRIVET: 2010-09-17, kl 19:17:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

LC:1

Ska jag rida på söndag :) Kommer nog gå bra, har gått så bra dom senaste dagarna! Det ända jag måste komma ihåg är att inte byta varv efter snett igenom i skritt ;)

A Inridning i arbets trav
C Höger varv
M - K snett igenom
A Volt ca 15m diameter
A-C tre serpentinbågar med 3 skrittsteg över medellinjen i varje
H -F Snett igenom med ökad steglängd
A Volt 15m diameter
A-K Skritt
K-M Snettigenom (INTE BYTA VARV!!!)
M-C Ta tyglarna
C-H arbetstrav
Mellan H och E galopp
E-B galopp på stora mittvolten
K avsagtning till trav
B väd igenom halt vid medel linjen ca 6sek.
E Höger varv
Mellan M och B galopp
B - E galopp på stora mittvolten
F sagta av till trav
ADXG Halt hälsning


SE SÅ DUUUUKTIG JAG ÄR!

SKRIVET: 2010-09-17, kl 17:38:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Malin när hon är hångelsugen!

Hahaha en rellatvit gammal film, ser inte så mycket men ändå, det är ju Malin lixxom och då är ju den ändå bra ;)

SKRIVET: 2010-09-17, kl 17:36:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Roliga tanter!



SKRIVET: 2010-09-17, kl 17:21:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

wowowowooow!

Anledningne till dålig uppdatering är att jag inte har suttit vid datan! Ionsdags så var jag och mamma på Hööks! Köpte stjärn täcket (bild kommer) Pann band, Benskydd, vita ridbyxor och tävlings krage. Så nu har jag allt inför skol DM pappa har till och med fixat en häst buss :D Och på söndag är det en dressyr clear round i Rimbo ska vara med då, måste bara lära mig pogrammet bättre! Är ju hemskt om jag skulle rida fel :S Men men, Sen kommer skol DM den 27 sen 10onde och 24de oktober är det KM i hoppning och dressyr jag nog ska vara med på :)

I onsdags gick det helt okej på hoppträningen, men Sara tyckte han hade blivit mycket tjockare :/ Men det var nog för han har stått så mycket pga min fökylning... Så nu jävlar blir det hård träning inför skol DM!! Idag red jag ute i ca 1 timme. jobbade honom i en låg form i skritten, red där det var väldigt mycket stenar och rötter osv. så det va rikgit bra träning så tillslut gick han i en riktigt fin låg form! (Det är inte ofta) Så det var faktiskt riktigt roligt att rida idag! Men men här kommer lite bilder, sen ska jag försöka förstå hur man lägger upp filmer från you tube till bloggen, ni lär ju märka om det lyckas!


Stjärnan i stjärn täcket!



SKRIVET: 2010-09-16, kl 08:35:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är vi på väg in till tom tits med skola...

dsc01740 (MMS)

Nu är vi på väg in till tom tits med skolan, carro sitter och svullar, jaana skäller på henne och dom andra tjatar om att få - som vanligt alltså! Har inte vart inne på två dagar på datan därför sämst uppdatering ;) aja chiao!

SKRIVET: 2010-09-14, kl 22:21:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Natti natti

Nu ska jag sussa. Tidigt jag vet, kunde varit uppe längre eftersom jag är ledig imorron :) men det är bättre att gå och lägga mig tidigt och bli frisk! Idag gick cello faktiskt riktigt bra efter ett tag :) men efter typ 40min kom det massa hopp hästar och grejjer som skulle ha hopp träning så då red jag hem :p Haha skulle rida igenom ragges (gummi verkstaden vid ridskolan) och där stod det massa läskiga last bilar så när vi red dit tog det typ en kvart innan vi red förbi, och när vi väll red förbi blev det jätte snabb trav, körde skänkel vikning så han hade annat att tänka på körde samma sätt när jag skulle hem. Nej nu ska jag sova! God natt :)

SKRIVET: 2010-09-14, kl 16:16:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kej!

Okej gjort bort mig! Sökte på mitt eget Ip ^^, coh det stog att det var i Malmö xD Hahah och de stämmer ju inte xD Men men... VEM ÄR DUU??!!

SKRIVET: 2010-09-14, kl 16:13:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

Whaaaaaat?

Haha nyfiken som jag är så googlade jag på ip adressen från den annonyma kommentaren!



Meeen vaaa?! Jag känner ingen i Alingsås på gotland? :O Haha stämmer kanske inte, men ändå!



Vet att det blev lite failat det här inlägget eftersom jag strök över ip adressin i inlägget nedan, men men tycker om att faila :D

SKRIVET: 2010-09-14, kl 16:08:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sooooft vecka :D

Det här vecka är/blir skööön! Här kommer den!

Måndag: Jätte förkyld Cello vilade
Tisdag: Gå i skolan hade bara So prov, eng, gå i skogen, musik och bild Rida Cello i ridhuset
Onsdag: LEDIG åka med mamma till Uppsala. Hoppträning
Torsdag: Tomtits m. Skolan dock kommer vi hem typ 5? Aja ska föröska rida ändå
Fredag: Två lektioner i skolan Försöka hitta någon att rida ut med :)

Plus så ska jag försöka hinna färga håret innan måndag :)) Sen är jag lite ledsen för på bilden fick jag typ in en skallpell? i det här tunna skinnet mellan tummen och det där andra fingret, så det blödde jätte mycket!! Det blev ganska djup :(


Meeeeen! Ska inte klaga, nu har jag precis ättit O'boy youghurt! Och ska snart palla mig till stallet!

Juste du! som skrev





Asså jätte trevligt med kommentarer, men snälla Skriv namn! Tack tack :) Men det är okej är inte sur eftersom du skrev älsk!<3 :D

SKRIVET: 2010-09-13, kl 15:52:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Juuust nuuu!

Hahah mycket onödiga inlägg blir det idag (y)

Hahah har satt upp lite bilder får nidag eller typ nyss... Osminkat och snorig, men ni gillar't!

SKRIVET: 2010-09-13, kl 15:29:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag har ett problem.

JAG HAR INTE KÖPT NÅGOT REGNTÄCKE!!!

Alltså Cello har ett täcke på sig nu ett ofodrat regn täcke, men det spö regnar nu så det lär ju vara helt dyngsurt och jag har inget att byta till! :( Har bara ett till regn täcke men det är fleese fodrat och det känns inte så snällt att sätta på det nu när det ska blir +15 grader imorron.... Aja får se hur jag gör :)

SKRIVET: 2010-09-13, kl 15:22:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Npgor jag längtar till!

Ääääääär:

VALET!!!!!


Inte själva valet för det ksiter jga i, utan tills alla jävla debatter och och reklam och snack på radion försviner!! Är så jävla läss på det nu!!¨

Uppdatering: Har inte kommit iväg till stallet än pga spö regn sedan sist.

SKRIVET: 2010-09-13, kl 14:07:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myxket på 6månader!

Nu när jag är sjuk hade jag lite tråkigt så jag satt och kollade igenom alla bilder på Cello jag har på FB det va 90st snacka mycket vi har gjort på 1 år!! Och då var det väääldigt mycket som vi har gjort som det inte fanns bilder ifrån! NEEEEJ! Nu hostade jag första gången! F.A.N inte hosta också! :( Innan satt jga och pratade med Marit (Cellos ägare) Vi pratade lite om framtiden usch hatar frantiden man vet ju lixxom inte vad som händer! Det om framtiden vi prata iaf om var väldigt positiv framtid! :D Sen satt vi i typ 40min och skulle fylla i Cellos uppgifter till TDB inte det lättaste alltså! Speciellt inte när hon sitter i åkersbärga med papprena och jag sitter hemma och skulle fylla i så man måste ta det över telefon! Men men nu är det klart! Så vi ska anmäla mig till skol DM ikväll :) Ska bli lite kul :)


Snart måste jag också upp till stallet,, jag var ju inte uppe igår! Men dock så börjar det regna heeeela tiden! ¨Så jag får vänta ett tag ;) Menm ne skriver snart igen! :D

SKRIVET: 2010-09-13, kl 10:49:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

@Jag och Smulan Just nu.

Jag är förkyld och smulan sover, myysigt! Men hon blir lite sur och vaknar när jag nyser på henne ^^, Gnällig katt det här asså ;) Haha nej nu ska jag nysa vidare CHIAO!

SKRIVET: 2010-09-12, kl 18:44:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blogg designer!

Nu ska jag snart trodligen börja fixa lite med nathalies blogg! :) Säger till om/när det är klart! :)

SKRIVET: 2010-09-12, kl 15:27:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hööks och bloggar!

 Imorron ska jag och mamma ev till Hööks eller på onsdag måste byta en sadel padd och ska köpa lite mer saker :)


Skydden ska jag ha i blå men det fanns inte på bild :( Förövrigt så blir jag bara värre och värre :( Men jag kan iaf förtfarande andas genom näsan!! åker nog ev. upp till stalllet senare och longerar, kommer aldrig orka rida :( Men men. Haha det är lite kul de är några som frågar om blogg designer! Fick även höra av www.nybergens.blogg.se  att det var flera som frågade vem som hade gjort hennes, som jag har gjort :) Det är bara kul eftersom jag gillar att hålla på med sånt :) Nått för framtiden kanske? Aja framtiden är sånt skit man inte orkar prata/tänka på har ingen aning om vad jag vill göra när jag går ut skolan eller vilket gymnasie pogram jag vill gå, har inga framtids drömmar eller nått! Ganska tråkigt igentligen men skit samma :)

SKRIVET: 2010-09-12, kl 11:06:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cam!

Håller på att lear som en tok efter en karton till min webb cam! Har själva kameran, men man måste ha en CD skiva för att kunna installera den men jag hittar den inte :(  Som ni märker är jag hemma och inte är med på clear round pga. förkylning och brist på hjälp... Men men sånt är livet ;) Förövrigt håller jag på att göra apelsin dricka! Vet inte hur det blir, fottar om jag hittar CD n meen de är bara att vänta och se! :)

 

SKRIVET: 2010-09-12, kl 00:10:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förkyld..

Usch har blivit värre sedan inlääget tidigare, så ingen "tävling" blir de inte imorron :( huvudet värker och näsan är täpp, det blir sängen och promenda imorron! God natt, ska försöka då uppdatera lite, igår hade jag 29 läsare! Tack tack :) vet att det inte är mycket, men de är inte riktigt tanken att jag ska ha en stor blogg, nej jag skriver lite för att dom jag känner tykcer det ärl kul attgå in och läsa :) Min tanke är lixxom inte att Gretas 98års katt nere i skåne ska läsa min blogg, fast hon får det såklart! Men aa ni fattar :) Men natti natti :)

SKRIVET: 2010-09-11, kl 22:44:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Ska vara med på blogg.se!

Tänker vara med på blogg.se's "senaste inlägg" Printar när jag är det! :)

Okej! Det funkade inte! :(

SKRIVET: 2010-09-11, kl 22:42:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Förkyld? JAAAA!! :D

Jaa! Börjar bli förkyld!!! :D Okej lite konstig är jag kanske, men känner mig varm och är täppt i näsan, så jag kanske är sjuk imorron och inte kan "tävla" JAA!! :D För-det-är-absolut-inte för-att jag-är-nervös-och-ingen kommer-hjälpa-mig-imorron-och-så-står-jag-inte-med-på-start-listan-så-dom-kommer-glömma-bort-mig! *Host* fattar inte äns varför jag ska vara med? Kommer ändå vara äckligt nervös inför skol DM så det här kommer inte göra någon skillnad....

Aja ska försöka hitta en film och lägga mig och kolla på den, Chiao!

SKRIVET: 2010-09-11, kl 20:34:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dressyrsadel!

*Slår vad om att Malin suckade när hon såg rubriken och tänkte suck!*

*Och nu små fnissar hon lite eftersom hon tänkte suck!*

Haha iaf Malin om det stämmde kommentera!  Jag håller iaf på att smörar lite för Tove så hon ska prata med sin mamma så dom kan ta med Nisses dressyr sadel och prova den på Cello! För jag tro att Cello ska ha vanlig normal vidd har har lixxom normal rygg tror jag :) Ska kan Frida (tove mamma) Hjälpa mig om den ligger bra och så :) Det är en stenbergs dressyr sadel! Har kollat lite på begagnade nu och har hittat flera under 3000kr!!  Vilket är billigt för en dressyrsadel! Har nte sagt nått till mamma och pappa än för dom säger bara "Du ska inte köpa någon sadel för det är ju inte äns din häst!" Nej det är det inte, MEN DET ÄR JAG SOM JOBBAR MED HÄSTEN OCH DET ÄR JAG SOM SKA LÄRA MIG RIDA! och eftersom jag har plan att försöka få ha Cello 1år till så varför inte? Jga har lixxom råd :) Bara hoppas att den passar! :)


En Stenbergs! Är riktigt sköna av det lilla jag har känt när jag ridit i Toves :) Hoppas verkligen på det!



"En bra ryttare ska kunna rida bra i vilken sadel som hellst, men en sadel som är anpassade till den gren man rider gör det lättare att sitta rätt"

SKRIVET: 2010-09-11, kl 19:57:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

En avrammling i listan!

Idag rammlade jag av :( Har s.k.i.t ont i skinkan nu :(  De va en jävla äckel hunds fel :( Skrittade på banvallen barbacka på lång tygel, och när jag rider förbi ett litet hus som ligger längs banvallen kommer det ut en typ medelstor skällande hund i hundranittio ut och skäller som en galning! Cello blir liv rädd och snurrar runt skit fort så jag tappade balansen och ramlade av, hann iaf ta tyglarna så han inte sprang hem :) Blev så jävla föbannad, för 1 dom hade ingen koll på hunden! 2 Dom satt ute och såg tydligt när jag ramlade av, för dom ropade på hunden när den redan hade kommit ut, och typ nån sa hon ramlade av! (tror det var ett barn) sen va det en äldre bah: Kom nu! Gå inte dit!! Och då låg jag fortfarande på marken och dom kom inte ut och frågade hur det gick!!! Rikgit svinigt asså!! Sen red jag vidare till Tove och hämtade historia boken :) Uppe i stallet pratade jag med Ulrika och Eleonor om Cellos fötter, (Jag vet att de heter hovar men jag säger ändå fötter för det låter gulligare!) Och dom trodde han kunde gå ca 2veckor till :) Är så himmla dålig med hovarna när dom blir långa :) Så veckan innan skol DM alltså kanske runt den 20onde eller nått :) Måste barar hitta någon hovslagare...

Aja orkar inte ksriva mer nu, fast jag har mer att skriva om, TJAOO!

SKRIVET: 2010-09-11, kl 10:21:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Duschelidusch!

Idag var min tanke att jag skulle rida ut på Cello på morgonen och sen rida hem till mig och tvätta honom för han är RIKTIGT skitig! Meen vädret är ju inte det bästa! Men dom har lovat bättre väder senare in på dagen så det är bara att hoppas på det! Och imorron är det clear round i Rimbo, ska som sagt starta 80cm :) För en gångs skull är jag inte nervös!! Är typ första gången? Det är de som är så jobbigt med mig, jag blir så nervös för allt! Men nu kanske jag har blivit mer skälvsäker? Eller kanske för att jag är så nervös inför skol DM så det finns ingen nervositet kvar för Clear Rounden? xD Äsch jag vet inte,  jag har ett stort jobb jag håller på med just nu! Jag har en skål med massa små mms i! Ni vet dom där jätte smo färg glada choklad kulorona som man alltid åt när man var liten? Sånna är det iaf! Och det finns i färgerna: Gul, Rosa, Röd, Grön, Orange och blå! Och nu ska jag försöka äta alla förutom dom Rosa och dom Gula!! Rooooliiiiiigt vaaa??!!



Cello och Anna Hs häst Nera i sommras hemma hos Maja!

SKRIVET: 2010-09-11, kl 10:12:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mysig dag Med Tove :)

Igår spenderades heeeeeeeela långa dagen med Tove :) Först var det skola till 11 sne tog vi bussen in till Rimbo! Där träffade jag Söta Anna och Busiga Malin :) Sen bar det iväg till Täby! Va riktigt riktigt länge sen jag va där! Typ innan sommaren eller nått? :O Iaf som jag handlade kollade ju på eclipse med Malin i täby i sommras :) Sen gick vi och käka på donken! :D Fick lite flash back från 7an då vi åkte in till Täby typ varje fredag och käkade på Donken och handlade, fattade inte hur vi hade råd?!!?? Haha inne på Donken va det en skiiit äcklig kärring! Hon va typ 80? Och hade en FÖR KORT läderkjol och typ ett FÖR uringat linne! Och typ pinnsamal ben!! :O Typ smalaren än om man skulle dela mina ben på mitten? :O Dom lixxom darrade när hon gick!


Jag och Tove för gryyymt längesedan! Typ 6an eller nått? :O

Sen började vi iaf handla :) Hittade faktikst en jacka! En diaree jacka! (en ljusbrun skinnjacka) Men den va faktikst fin! Men då tog mina pengar slut, men sen så ville vi ha glass, så då tog jag ut pengar helt själv!?!! För första gången!!!!! Duktigt vaaaa??!! Sen när vi hade handlat klart så åkte vi hem till Rimbo igen :) Då gick vi upp till Bistro där Toves mamma jobbar och väntade på hennes pappa som skulle skjutsa oss till Nisse (Toves häst!) Så vi hälsade lite på honom och så sen åkte vi ner till Rimbo igen och käkade på Kebaben efter gick vi hem till mig och kollade på The Last Song! Vilken jäkla film asså! Börjar alltid gråta! Men Tove va värst xD HAhahha

SKRIVET: 2010-09-10, kl 11:48:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu är vi på väg in till täby :) ska försök...

dsc01725 (MMS)

Nu är vi på väg in till täby :) ska försöka hitta jacka! :) Och så ska vi svulla donken!

SKRIVET: 2010-09-10, kl 00:09:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mormor 61

TänkerInteSkrivaHejDetVarLängeSedanFörDetHarNiNogMärkt.

Men det har hänt mycket! Igår tex. Så hade jag hoppträning!Vilket gick riktigt bra! Hoppade en 80banan som gick sjukt bra! Bara 1litet pet :) Och Sara tyckte absolut att jag kunde vara med på skol DM så de blire! Ska tväla en liten clear round på ösndag bara för skojjs skull kommer starta 80 som på DM :)

på lördag så ska jag rida hem Cello til mig och bada honom inför hösten! Vilket verkligen behövs då har är riktigt riktigt smutsig! Efter det får jag se vad dagen har och erbjuda :)

Imorgon blir det Täby C med söta lilla Tove! Ska försöka hitta en snygg skinn Jacka! Plus en vit BH då min ända ivta är förliten, och de fulaste jag vet är när BHn lyser igenom tröjan! Efter det på kvällen så rider jag nog ut på Cello tror jag, men det beror på hur sent och dimmigt det är, är så läskigt med dimma :S

Idag har det iaf varit en vanliga dag i skolan :) Hade x-tra engelaska idag igen och sa till Gitti att jag ville ha något annat att jobba med i engelska istället för en bok som är förenklad för 7or, visst jag är inte så bra i engelska men jag är fan inte dum i huvudet! Eftersom att skriva texter är mitt största problem så kommer vi göra så att jag kommer läsa ett kapitel om något och sne skriva en sammanfattingn av det, tror det kommer bli bra träning! Det jobbiga med mig är att jag ligger inte efter i engelska utan jag blir klar väldigt fort och fattar när jag vä gör uppgiften men sen! SOM BORTA! Så jag måste väll helt enkelt bara traggla...

Efter skolan så hämtade mamma mig så åkte vi till Grangården och köpte Havre och Mineraler till Cello! Sen åkte jag till stallet och red sen lektion för Fia! Hon tyckte att han verkade bli mycket mjukare nu än sist! så det är alltid kul att höra! Ska träna mycket sluta då han inte riktigt orkar med bakbenen när han flyttar ordentligt så de blir att träna på! Hon tyckte också att mina fattningar och hans sätt att ta fattningarna har blivit bättre och det är kul eftersom jag har tränat väldigt mycket på det sen sist!

Efter lektionen åkte vi hem till Mormor som fyllde 61! Grattis grattis! Där proppade jag i mig ca 1l läska 3bullar och ca 8st äppelpajs bitar! Harju knappt ätit något onyttigt på hela veckan! Och är det kalas så är det ;) NU på kvällen kom vi hem vid 23 så började jag på min No rapport! (SMART!?) den blev hyffsad... Ganska kort med var bara med på 1 av 3 lektioner vi hadeom det här ämnet men men.. Nej nu är klockan 00.15 så nu måste jag sussa! God Natt!

SKRIVET: 2010-09-04, kl 11:43:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Täcken.

Usch skulle behöva ett till regn täcke till Cello busen :( Då jag bara har 1 ofodrat regntäcke, så han har två medans det andra torkar nu när det är sånt här skitväder! känns lite taskigt om han skulle behöva ha ett fleesefodat som jag har, meen täckär är ju få föbaskat dyra! Och mamma och pappa gillar't inte :(

Några täcken jag har spanat in:


479:-                                                           499:-

Meen man kan alltid kolla på tradera, där dom brukar sälja ut nya saker :)

Har hittat ett regntäcke på tradera utan märke som budet ligger på 100kr och ett mark Todd som budet ligger på 330kr! :)

SKRIVET: 2010-09-04, kl 11:24:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Buuur! I'ts cold in here.

Usch det är kaaaallt här inne! :( Iaf i mitt rum :( Men men sååånt är livet :) Idga ska jag hoppa! :) SNÄLLA SUPER DUPEr SNÄLLA NADJA ska hjälpa mig :) Och nu har Tove hjälpt mig lite med avståden, då jag suuuger på det! xD

Tänkte iaf så här:

Vet inte om det blir så bra, Tänkte först at det bara som bommar först och sen ett litet typ 50cm hinder så avstånden blir rätt :) Sen kan man höja upp det lite :) Skulle gäärna vilja hoppa lite 80 så ja känner mig säker på det :) Meen bara vi får fart så är det nog inget problem :) Nä nu ska jag spela lite sims! :) Tjaooo!

SKRIVET: 2010-09-03, kl 23:29:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bloggportalen!

Nu har jag registrerat mig på bloggportalen! Kanske får lite fler besökare nu iaf! xD Haha har typ 14 trogna läsare! Alltså sånna som går in på min blogg varje dag utan att jag uppdaterat! Tack snälla ni 14st! Kommentera gärna med era blogg adresser, så besöker jag gärna era bloggar! :D

Redigerad så bara jag syns
Oredigerad så alla syns! :D

SKRIVET: 2010-09-03, kl 23:00:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Stövelistövlar!

Idag hämtade pappa mina stövlar :D Dom satt bra och va skiiit snygga, men usch så hårda och obekväma! :( Men det blir ju bättre när dom har blivit formade och mjukare :) Men höll på att få tuppjuck på dom när jag red xD Och där av gick inte Cello så bra som jag önskat :(

Imorron ska jag iaf hoppa :) Nadja skulle hjälpa mig, så jag ska hoppa runt 6 typ, :) Tänkte försöka smörja lite innan, bläää de är så tråkigt! :( Men men sånt måste också göras!

Juste! Om någon har en blogg och vill ha ny bloggdesign, så säg till! För jag är sugen på att göra en blogg design, för det är fakiskt ganska kul :) Så det är bara att skriva en kommentar om du är intresserad! :D

SKRIVET: 2010-09-02, kl 22:07:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kvällsridning!

Tänker inte börja inlägget med "Det var länge sedan det blev ett inlägg" Och sne massa ursäkter, nej ni har väll märkt att det har varit dåligt uppdaterat, så jag behöver ju inte berätta det? OCh nej inga ursäkter här inte, jag har inte orkat blogga (y)


Idag var det iaf Rimbo Staffeten! Tror vi kom 2a bland 8orna!! :D :D De va väll inte sådär jättekul, det regnade och va kallt + så va min sträcka i nerförs backe! Så jag Eleonora, Julia och Malin N (två tjejer från Malin J's klass) Stog där och frös häcken av oss :( Meen sen gick jag ner och kramade mig varm på Malin, och fick höra massa skvaller av Anna, så då var jag nöjd igen! xD Efter staffet grejjset gick jag, Malin och Carro först till Chocolate för att äta, men det fanns typ inget där? :S Så då gick vi istället till Rimbo biten! Åt salami - brie baguette med varm choklad! Muuuuums!

Sen gick jag hem, för Malin skulle upp till stallet vid 4, då gick jag och mamma till ridskolan och skulle hämta ut gröna kortet och ridhuskortet, men Sara va inte där, och dom andra fick inte fixa med de typ :( Men men, Sen gick vi hem och åt tacos sen vid kvällen typ halv 7 cyklade jag upp till stallet och red :) Satte på reflex bootsen och dom satt bra i fram! :) Så de blir att ha dom fram :) Dom va jätte fina och rena tills jag kom till ridhuset hehe.. Där träffade jag Först Elin som red Madde, riktigt fin har hon blivit! En VÄLDIGT skillnad sen jag såg henne sist! Sen kom Cristin och Irre in, så då pratade jag lite med Irre, det va också länge sedan! Typ sen Lotta va i Rimbo? Vi bestämmde iaf att vi ska rida ut någon dag :) Juste! Mina stövlar har kommit!! :D Så pappa ska hämta dom imorron! *lycka*

Och sen börjar jag fundera på en dum sak - skol DM! Skulle vara riktigt roligt att vara med! Men! Det är LC+5 vilket är 85cm och så högt har jag inte hoppat på lääääänge!  Så jag ska vara med på hoppträningen på onsdag, alltså den 8sept och prata med Sara sen är det en hopp clear round den 12e så då kan jag ju testa starta 80cm för det har jag gjort förut, och då gick det jätte bra! :) Och sen se hur det känns och vad Sara tycker!  För sen är det också en hoppträning den 16onde och den 22andra, så om jag vill så hinner jag ju vara med på 3st hoppträningar innan, meen då får jag trodligen betala dom själv, iaf 2av dom :( Men men, det löser sig :) Det skulle iaf vara kul att vara med!

Men nu ska jag sussa, för jag har jätte ont i huvudet! Natti Natti!