SKRIVET: 2010-05-25, kl 20:30:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jaha.

Jaha. Så känner jag just nu.

SKRIVET: 2010-05-21, kl 23:48:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

La Kim

Sitter och kollar på bilder på Polacken :) Fy fan vad jag saknar honom!

Ingen fattar nog hur mycket han betydde eller betyder för mig. Skulle kunna göra vad som helst för att kunna ha kvar honom att han bara var så jävla liten! Lite större och jag hade köpt honom. Eller att han hade varit inkörd.

Jag var den ända som gillade honom, alla tyckte han va ful och såg ut som en åsna, visst han var väll inte den snyggaste enligt idealen, men för mig är han en skönhet, hans charm gjorde att jag älskade honom.

Kommer aldrig glömma när han var ny och Lotta gav honom lugnande när han skulle skrittas igång för att enligt förra ägarna var han "Pigg" vilket han verkligen inte var, Jag gillade honom inte alls, Han såg lömsk och elak ut.

Tove red lite på honom och han blev lite gladare finare lixxom, men nej, han var lömsk de hade jag bestämt mig för!

Sen första gången jag red honom, ja han gick knappt framåt! Jag kommer ihåg att jag tyckte de var jätte pinsamt, skämtade om de, HAHAHA vad tråkig han är!

Men efter frågade Marianne om jag ville börja rida honom, jag va ganska less på att bara rida ridskole hästarna så va fan varför inte? Hon hjälpte mig lite, med att tänka "sunt" "vill man att hästen ska gå framåt ska man inte dra imunnen och banka med benen de ger dubbet budskap både fram och stanna samtidigt" det är något som alltid kommer ligga i bakhuvudet på mig. Vi kämpade oss framåt, tränade på hoppningen tror vi hoppade en 70-80 oxer på slutet? De var jag glad över i en vecka! Han gick i form! Vi tränade framdels vändningar och grejer och hlet plötsligt gjorde han dom! De är så mycket man vill berätta men då kommer de här inlägget bli jätte lång och osammanhängande.  Efter några månader förstod jag inte folk som sa att han såg sur ut och att han var dum, för i mina ögon var han min prins!

Jag visste hela tiden att jag bara red för att han skulle säljas, men jag blundade för de. Sen blev de på lördag kommer dom och tittar på Polacken! Jag samlade ihop mig för att klara de, kom dom? nä Sen blev de på måndag kommer dom, samma sak igen dom kom inte, så höll de på i ca 3 veckor, trodde de va bland dom 3 jobbigaste veckorna i mitt liv, men de var helt jävla fel. Kommer ihåg att när dom va och kollade på honom och jag red så sa jag, han är mycket duktigare än så här, de är jag som rider dåligt, han kan! Ville verkligen inte att jag skulle sabba för honom.

De var när dom bestämde att dom skulle ha honom, men ändrade hela tiden hämtnings datumet, kommer ihåg att jag pratade med Amanda på bussen från Norrtälje och hon sa, dom hämtar honom på torsdag, jag blev yr, snurrig men jag samlade ihop mig och gick av bussen då kom tårarna tror jag nog aldrig gråtit så mycket i hela mitt liv. Men upp med sten väggen igen och försöka vara kall och inte visa hur jobbigt det var.

Kom dom på torsdagen? Nä de höll på så som när dom skulle komma och kolla på honom, det var så jäkla jobbigt och få nya datum varje gång när han skulle åka, jag klarade de inte, jag gick in i nån sorts ja inte vet jag, jag kunde inte åka upp till stallet. Efter nån vecka fick jag höra att han hade åkt, då mådde jag värre, Hur fan kunde jag bara skita i honom så där? Jag sa inte äns hej då! Fyfan! De är nått jag alltid kommer att ångra.

Varför var du så jävla liten? Det var du och jag, jag och du vi förstod varandra. När du stack när man ledde dig från hagen hur jävla arg jag var och samtidigt skrattade för du var så jävla charmig. Nu ser jag inte vad jag skriver, tårarna rinner för mycket. Jag säger bara jag älskar dig La Kim och så kommer jag aldrig kunna älska någon annan.



SKRIVET: 2010-05-21, kl 11:29:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hemma :)

NU kom jag precis hem från skolan :) eller typ för en halv timme sen ;) Haha mamma fick tvätta min rygg för André gjorde den gul :( Buhuuuu, Nej nu ska vi gå till Kebaben äta lunch, handla, hämta ut mitt träns och köpa lister till min tavla :) Ha de bra så länge :)

SKRIVET: 2010-05-20, kl 21:01:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Order från Tove :)

NU har Tove sagt att jag ska blogga så nu får jag väll göra det... HAHAHAHAHA förlåt hade bara lust att skratta :)


Nu på kvällen har jag varit duktig! Jag har:
-Rensat ogräs runt MINA hallon buskar.
-Ätit choklad?
Okej, jag har bara gjort en bra sak, men de är väll bättre än inget?


Idag va det ju JÄTTE VARMT! Så jag och Tove låg och solade och kollade på några små barn som spelade fotboll dom kanske va 8 år? Så gulligt när dom bråkar :) Åå så måste jag skryta lite :) Hade tränglöpning idag på skolan, man skulle springa 4km på 50 minuter för att få G 5km för att få VG och 8km för att få MVG OCH JAG FICK MVG!! :D :D :D Jag typ dog! Tror jag va den ända osm klarade de! :D Iallafall bland tjejerna :) Trodde faktiskt inte att jag skulle göra de, med tanke på att jag äter godis, glass och chips typ varje kväll xD


Tove idag när vi solade :)



Efter skolan åkte jag hem, åt och sen var de upp till stallet :) Och nu har mitt träns och pannband kommit :) DSka hämta ut de imorron! Iaf,  de va meningen att jag skulle rida lektion efter att Lotta hadde mockat åt Abba och Charesse, men Karin (de är hos henne dom står) va väldigt prat glad så vi hann inte de för jag hade typ ridit i 40min och då hade inte Lotta kommit xD Så jag hoppade ett sockerbits hinder och tränade lite på sitsen att inte vara stel och falla framåt efter hindret, kändes som de blev bättre efter några gånger :)



Så sitter jag nu här och har tråkigt! Ville ut och gå men de ville inte Tove :( DU ÄR EN LAT TJOCKIS!!

Hahah neeej skojja :) Eller gör jag?! Haha nej nu ska jag diskutera med Tove om avslutningen, HA DET BÄST!

Juste glömde nästan, jag och Maja ska eventuellt om de finns platser kvar åka till Roo gård på ridläger :) Skulle vara skit kul! Saknar Maja :( Nu när hon har Cleo hemma träffas vi typ aldrig :(
Men nu ska jag inte sitta och klaga.

HEJ DÅ OCH HA DET BÄST!

SKRIVET: 2010-05-19, kl 21:06:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Duuuuktig!

Hihii nu har jag varit duktig :D För jag har rakat benen :D :D där fick ni lite onödig info :)


Nu har de inte varit nått bloggande på lääääänge! Men lite sammanfattning om dom missade dagarna och sen ett vanligt inlägg om idag blir det!

Som vanligt..


Helgen:
Åkte jag, mamma, pappa, mormor, morfar, Pia, Stefan, Timmy, Jimmy och Flemming å campade och fiskade på fyrväplingen! Jag fick 5st STOOOORA regnbågar med mitt rosa kastspö :D Vi fiskade torsdag, fredag och lördag :) På torsdagen och fredagen fiskade jag med mamma och pappa :) Men på lördagen så fiskade jag och Jimmy i samma båt :) Men den dan fiskade vi bara typ 3 timmar  och jag fick ingen fisk :( Men på den tiden hann vi ganska mycket:)
:Jimmy fick 2fiskar
:Jag skrek LIGG STILL FISK JÄVEL! och sen sparkade ihjäl en av Jimmys fiskar :)
:Jag hann kasta i ankarett så vi blev blöta
:Vi döpte om ankarett till " Dyäcklet" pga. av den va jätte äcklig!
:Jimmy hann tappa ena åran.
:Jag hann skälla på Jimmy för att han rodde dåligt och de va därför han tappade åran. 

Så vi hann med ganska mycket den dagen xD haha När jag sne kom hem så åkte jahg upp till stallet och red, Cello va sur för att jag hade dissat honom men då fick han en morot och blev glad.


Söndag: åkte upp till stallet och hjälpte till att fixa iordning i stora delen så de blev en fika hörna och lite ordning :) red också i typ 1 ½ timme! :O Men han va så understimmulerad så de behövdes :) Han va lite dum i början men blev snäll sen och gick i en fin form :)


Måndag: Åkte till IKEA så red inte, men köpte en flughuva och en hinka att ha borstar i. På IKEA köpte jag gosedjur, lampor, tyg ja de va typ de xD

Tisdag: Sjuk så åkte inte upp till stallet, satt och spelade zoo tyckon hela dagen xD


Bilden är på mig och Carro. Gillar att jag ser typ ut som en val!

SKRIVET: 2010-05-10, kl 19:07:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

oopsi!

Igår blev de inget bloggande så nu blir de för två dagar :)

Igår som sagt skulle vi göra en väldigt svår grej, jag vill inte berätta vad de är för de är vissa som inte får veta :)
Men iaf, ner vi pratade med den här personen började jag nästan gråta xD De va så himla svårt! Personen blev såklart ledsen men förstod, men jag ska köra vidare veckan ut och se vad som händer. Annars händer nog grejjen till helgen, känner att jag vill göra det nu, men jag lovade mamma och pappa att köra veckan ut och se hur de blir :) Så jag red inget igår tänkte att han får vila lite den här veckan :)




Idag så kom Tove och Carro med mig hem efterskolan :) Dom kom hit åt upp min kladdkaka och glass sen åkte dom hem xD Dom fulingarna :( OCH SEN VILL JAG SÄGA GRATTIS TILL CARRO OCH MARTIN SOM NU ÄR ETT OFFICIELT PAR :D :D :D :D  Men iaf, när dom åkte så limmade jag fast flätan på täcket osm jag sytt :) Bild kommer sen när de är klart men enligt mig själv blev det fint :) Hoppas de passar busen bara.... Men men har inte varit i stallet iddag men imorron ska jga åka upp och borsta lite på honom :) Hejsvejs! :D

SKRIVET: 2010-05-08, kl 23:12:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött :(

Är ap trött men det är ingen idé att gå och lägga sig nu, kommer ändå inte kunna sova, är för orolig inför imorron :( Ledsen att jag inte kan säga vad som kommer hända, för det vet jag nog inte äns själv.

Helvete - Dröm

Vad fan blir det?! Hoppas starkt på dröm :)

SKRIVET: 2010-05-08, kl 18:20:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Häftstift

Känner mig som ett häftstift,
 Först har någon trykt dit mig där jag är nu,
 Och jag har trivits på väggen där dom trykte dit mig.
 Och nu ska jag försöka komma där ifrån.
 Men de är skit svårt!
 Man står där och drar i mig men jag kommer inte loss!
 Först lossnar bara den där färg pluppen,
  Dom hämtar en gaffel och försöker bända loss mig från väggen,
 Man bänder och bänder.
  Men jag kommer inte loss!
 Man gör så försiktigt som möjligt,
 För jag är det sista häftstiftet som måste flytta till en annan vägg.
 Men jag får inte gå sönder,
 Men måste komma loss.
 Kommer jag loss?
Ja, inte fan vet jag men jag hoppas det. 
Både ni och jag vet i morron...
Då börjar drömmen eller helvetet.
Är jag nervös? Nej för fan jag är rädd
.

SKRIVET: 2010-05-07, kl 12:57:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu ska inte rubriken vara lite uppdatering...

Hej hej :) Nu blev ni förvånade av ett inlägg vaa??!!

Haha jag är så rååååålig :)  Nu har jag precis kommit hem från SUBWAY sjuuukt gott de är där asså! (y)
Innan i skolan skulle vi cuta en fisk :) De va råååligt :D men de stank Haha Veikkos kommentar till André när han står och petar på fisken med en pinne HA RESPEKT FÖR DOM DÖDA!! Säger Veikko som nyss stått och sprättat upp en fisk xD Hahaa

Igår red vi upp hästarna till brosättra, tog 3timmar stackars Cello va minst sen va de bara en d- ponny och hästar men han va ändå snabbare än dom handra! HAHAHAAA :D De är min plutt de ;) Just nu känns det skit  uppe i Brosättra, alla grejjer är bara inslängda, Lotta vet inte hur vattnet funkar, Det finns bara en över vuxen ridabana som ser ut som en hage att rida på, om man ska rida ut får man rida längs 77an (uppsala vägen) i typ 4 minuter, det finns inga boxar bara typ spiltor från kossorna, ingen stans för dom att äta kraftfoder, man kan inte binda upp dom någonstan så man kan borsta, det ser ut som en sopptipp. De va dom negativa sakerna dom positiva sakerna kommer här: Det är bara 2km till Rimbo, det är fina hagar, det ligger nära vattnet. som ni märker är de flera negativa saker än positiva DÄRFÖR ÄR JAG INTE GLAD :@ Men de är bara vänta och se i en månad tänkte jag fram till sommar lovet, och har det inte löst sig så har man inte så mycket till val...

Meeen nu ska jag snart åka :) hoppas de har blivit lite ordning... 

Jag, Maja och Cello uppe i Finsta :) Bilden är snodd från Malin :)

SKRIVET: 2010-05-05, kl 23:07:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tillbaka :)

NU är jag tillbaka igen! Blev ett litet uppehåll, men de är så jobbigt att blogga via datorn xD Mycke lättare om man kunde göra de mellan mobilen... Men de har inte hänt så mycket dom här dagarna, Majas  nya häst Cleo har kommit :) Och Jessica åker i morgon :(( Men hon får det bra iallafall!


Jag och Cello har jobbat på som vanligt ridit lektion för låta varje torsdag som har gett resultat väldigt fort! :D Hihiii de känns så kul när de går bättre och bättre :) Vi har inte tränat på formen så mycket, mera fart och lite sid värts övningar, men fixar man de så kommer en bättre form automatiskt efter ett tag :)

Cellos ägare Marit har varit och hälsat på! Det var faktiskt lite roligt :D Hon tycke att han såg bra ut bara lite rund om magen xD Haha men då försvarade jag honom och sa att gammla ponnyer får faktiskt vara de hahaha då höll dom me :D

Imorgon ska vi flytta hästarna till Brosättra! Ska rida dit dom efter skolan så det kommer nog bli sent imorgon... Men men de kommer nog bli bra :) Ligger jätte nära buss hållplats och typ 100m från sjön :D hihii så nu ikväll så packade jag allt så mitt är iaf klart nu :)

Idag innan stallet va jag och mamma på four legs och köpte lite grejer jag köpte:
- Ett blått schabrak med vit kant helt nytt 50:-
- kitt med blå grimma blått grimskaft och blått flugbandband(sånd med snören ner för) 100:-
- Flug pannband i LÄDER! 5:-
- Flug spray 200 nått kanske? xD

En dålig bild på mig! :D Älskar't



OCH MÅSTE BARA SÄGA ATT JAG HADE BARA ETT HALFT FEL PÅ HELA SO PROVET!! :D :D :D

Hihiii men nu måste jahg sova!

PÅ LÖRDAG SKA JAG VARA MED PÅ CLEAR ROUND I RIMBO!!! 

Rörigt inlägg de blev men ni gillar't!